MSC reclame en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Reclame en Marketing

&nbsp

Dit is een programma voor studenten die een carrière te ontwikkelen binnen de 'creatieve industrie', zoals reclame, direct marketing of public relations. Het bevordert het vermogen om te kiezen, ontwerpen, implementeren en evalueren van creatieve boodschap strategieën voor verschillende doelgroepen en om de juiste media kanalen te kiezen om dergelijke berichten te communiceren voor de beste impact.

&nbsp

Met een stevige basis in het algemeen marketing principes, zullen de studenten een unieke positie om ervoor te zorgen dat mogelijke spanningen tussen het creatieve en het praktisch zijn overwinnen om innovatieve oplossingen die de budgetten en tijdschema's te voldoen produceren.

&nbsp

Case studies brengen de theorie tot leven, ter illustratie van de beste praktijken en hoe dit kan worden bereikt door de uitvoering van project teams.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

Het programma is gericht op pas afgestudeerden en mensen met werkervaring die willen geavanceerde studie voort te zetten.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Reclame en media

Public Relations en organisatie Communicatie Principes van Marketing Management Integrated Marketing Communications International Marketing Koper Gedrag Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements Rong>

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Lees Minder