MSc Logistiek en Supply Chain Management

&nbsp

Dit programma biedt een diep begrip van het management, planning en coördinatie van de supply chains, een gebied dat is essentieel voor het succes van elke organisatie die op een wereldwijde schaal.

&nbsp

U krijgt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief en efficiënt supply chains te ontwikkelen. Je komt aan de verhoogde vraag van de consument en de concurrentiedruk die het gevolg zijn van de globalisering te waarderen, en hoe u kunt helpen bedrijven om te reageren op veranderende marktomstandigheden. De academische inhoud wordt versterkt door de inzichten van industriëlen en beoefenaars en praktische projecten, die real-life logistiek en supply chain problemen.

&nbsp

U kunt ook profiteren van de enorme expertise en middelen van het onlangs geopende Logistiek Institute, een faciliteit van wereldklasse op basis van in de Business School. Het programma banden met de MSc Radio Systems en logistieke technologie, en cross-disciplinaire proefschrift projecten zijn beschikbaar.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

De MSc Logistiek en Supply Chain Management is zowel gericht op pas afgestudeerden, met weinig of geen werkervaring, en degenen die hebben gewerkt en nu willen geavanceerde studie voort te zetten.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Principes van Logistiek en Supply Chain Management

Supply Chain Planning en Control Logistieke technologie Global Logistics en Supply Chain Management Transport Economics een optionele module die uit een brede keuze Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project ->

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 8 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020