MS of M.Eng. in Systems Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

UND is een wereldleider in onderzoek en onderwijs op het gebied van energie en luchtvaart.

Als je voorop wilt lopen in een van de meest opwindende en groeiende technische disciplines, is een carrière in systems engineering misschien iets voor jou. Bij UND profiteert u van een van de sterkste onderzoeksprogramma's op het gebied van energie, onbemande vliegtuigen en ruimtevaart die u waar dan ook kunt vinden.

Waarom een masterdiploma in systems engineering behalen bij UND?

De University of North Dakota biedt drie verschillende tracks voor specialisatie in systems engineering. De sporen zijn onbemande vliegtuigen, lucht- en ruimtevaart en engineering van engery systems. Hierdoor kunt u uw cursussen afstemmen op uw gewenste specialisatie.

139855_systems-eng-lowres.png

Hoogst gerangschikt in energieonderzoek en onderwijs

Je profiteert van een sterk afstudeerprogramma voor systeemtechniek dat je helpt:

 • Verkrijg de ontwerpexpertise die de huidige wereldwijde energiebedrijven waarderen, samen met het vermogen om complexe problemen op het gebied van duurzame energietechniek op te lossen.
 • Word een bekwaam energieonderzoeker en neem deel aan projecten en ervaringsleren op het gebied van duurzame energietechniek.
 • Krijg een brede opleiding over het integreren van systemen om het milieuvriendelijke gebruik van steenkool mogelijk te maken; hernieuwbare brandstoffen en chemicaliën; de opname en omzetting van zonne-energie; de opname en omzetting van windenergie; omzetting van geothermische energie; waterstofproductie, opslag, distributie en gebruik; en andere technologieën.

MS tegen M.Eng. in Systems Engineering

UND biedt zowel Systems Engineering Master of Science (MS) als Master of Engineering (M.Eng.) Graden aan. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met uw adviseur voordat u een definitieve beslissing neemt. In het algemeen is een M.Eng. programma is meer op cursussen gebaseerd, terwijl het meer populaire MS-programma een scriptie of onderzoeksproject / zelfstudie omvat.

139856_190916-surecan-3141-lowres.png

Systems Engineering bij UND

 • UND is een wereldleider in energiegerelateerd onderzoek en onderwijs. We worden door US News & World Report erkend als een van de beste online engineeringprogramma's voor afgestudeerden.
 • Voer onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten uit op het gebied van duurzame energie of volg geavanceerde studies in technologieën die in de toekomst duurzame energiebronnen zullen opleveren.
 • Deelnemen aan onderzoek uitgevoerd met het Institute for Energy Studies (IES), het Petroleum Research, Education & Entrepreneurship Centre of Excellence (PREEC), of in samenwerking met het Energy & Environmental Research Center.
 • Pas uw curriculum aan uw interessegebieden aan, met een specialisatie in energie, onbemande vliegtuigen of ruimtevaart.
 • Ontwikkel een brede achtergrond in de technische, economische en maatschappelijke factoren die nodig zijn om duurzame energie te ontwikkelen.
 • Dankzij flexibele onderzoeksthema's kunnen online studenten projecten kiezen die zijn afgestemd op de behoeften van hun bedrijf.

139871_syseng-2.png

Carrières in Systems Engineering

 • 68K: gemiddeld salaris voor een energie-ingenieur (US Bureau of Labor Statistics)
 • 25%: De top 25% op dit gebied verdient een gemiddeld salaris van $ 77.000, exclusief potentiële bonussen, winstdeling en provisievoordelen (US Bureau of Labor Statistics)

Een master's degree in systems engineering van UND kan je een zeer aantrekkelijke kandidaat maken voor de grootste energiegerelateerde bedrijven van vandaag ter wereld.

Alumni van UND Systems Engineering

Veel afgestudeerden van de UND-engineering hebben een loopbaan gevolgd bij de beste regionale en mondiale bedrijven op het gebied van energie, ruimtevaart en onbemande vliegtuigsystemen. Typische banen met betrekking tot het gebied van systeemtechniek zijn onder meer:

 • Energiesysteemingenieur
 • Ingenieur zonne- / hernieuwbare energie
 • Systeemengineer
 • Werktuigbouwkundige
 • Elektrotechnisch ingenieur
 • Procesingenieur
 • Quality control engineer
 • Ingenieur alternatieve energiesystemen
 • Power Systems Engineer
 • Energiemanagement ingenieur
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Founded in 1883, six years before the state itself was established, UND gave North Dakota its name when the former Dakota territories separated into two distinct states. Today, UND is a busy 521-acre ... Lees meer

Founded in 1883, six years before the state itself was established, UND gave North Dakota its name when the former Dakota territories separated into two distinct states. Today, UND is a busy 521-acre campus, the state’s largest. We've emerged as an innovator in engineering, medicine, aviation and unmanned aircraft systems. The College of Engineering & Mines has seven departments, with several certificates majors, minors, combined degrees and graduate programs. Many of our programs are available online and recognized by U.S. News & World Report as top online engineering programs. We are extremely proud of our students, alumni and our nationally accredited programs. We pride ourselves on the first-class facilities and technology available for students to use. Lees Minder