MS in wetenschapsonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MSSE-programma biedt innovatieve online en campus-gebaseerde graduate cursussen voor het beoefenen van bèta-opvoeders. Op maat gemaakte studieplannen bieden cursussen in alle wetenschapsdisciplines en zijn ontworpen om rekening te houden met de achtergrond, interesses en carrièredoelen van de student. Cursussen kunnen worden gevolgd voor professionele ontwikkeling of om een ​​graduaat te behalen.

De 30-credit graduate degree-programma kan worden voltooid met meer dan 80% van de studiepunten online genomen door asynchrone, computer-gemedieerde communicatie. Het studieprogramma kan beginnen met online cursussen in elk semester, of zomercursussen campus / laboratoriumwetenschappen op de campus MSU-Bozeman, Montana.

Het onderzoek gaat verder met online cursussen die studenten thuis of op hun werkplek volgen en eindigt met een laatste campusbezoek voor de presentatie van de resultaten van een persoonlijk capstone-project voor wetenschappelijk onderwijs.

Interdisciplinaire inspanningen en de integratie van zowel wetenschappelijke inhoud als pedagogie zijn aangemoedigd tijdens de ontwikkeling van cursussen. Elke student die het diploma wil behalen, wordt geadviseerd door een faculteitscomité van drie personen.

Belangrijkste kenmerken van het programma

 • Online cursussen tijdens het schooljaar bieden flexibiliteit om les te geven en je diploma te behalen
 • Zomerveld / practicummogelijkheden maken gebruik van de unieke omgeving van Montana en het Greater Yellowstone Ecosystem
 • Op maat gemaakte studieplannen bevatten cursusopties in elke wetenschapsdiscipline
 • Unieke programma-eigenschappen ondersteunen zowel traditionele als niet-traditionele wetenschapsopvoeders
 • Nadruk op Next Generation Science Standards (NGSS)
 • Capstone-ervaringen op maat
 • Betaalbaar, competitief onderwijs

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma in de wetenschap, wetenschappelijk onderwijs, elementaire / middelbare school / secundair onderwijs, of een aanverwant gebied.
 • Ten minste twee jaar succesvolle wetenschappelijke onderwijservaring op middelbare school, middelbare school, basisschool of een andere geschikte onderwijsomgeving (bijv. Museum, openluchtonderwijs, boswachter, community college).
 • Een undergraduate GPA van 3.0 of hoger. (Studenten met een GPA van minder dan 3,0 hebben de mogelijkheid om het programma te beginnen als niet-studente om toegang te krijgen.)

Hoe lang het duurt

Omdat verschillende studenten verschillende verantwoordelijkheden hebben op het werk en thuis, zullen niet alle studenten in hetzelfde tempo in het programma doorgaan. De meeste studenten zullen het diploma in 2-3 jaar afronden. De Graduate School kan maximaal zes jaar om de graad af te maken. Daarom moeten alle cursussen voor een masterdiploma binnen een tijdvak van zes jaar worden voltooid, inclusief overdrachtskredieten.

Studenten kunnen maximaal negen studiepunten als niet-universitair afgestudeerde student (iemand die nog niet is toegelaten tot de opleiding) en bij opnames, overstappen naar een graduaat studieprogramma.

Carrière Relavance

 • Grotere kennis van en inzicht in de pedagogie van wetenschap en wetenschapsonderwijs
 • Betere onderwijspraktijken en studentenresultaten
 • Nieuwe mogelijkheden voor leiderschap in de klas, op school, in de gemeenschap en daarbuiten
 • Verhoogd vertrouwen als wetenschapsopleider
 • Betere salariscompensatie en nieuwe mogelijkheden voor toegevoegde didactische aanbevelingen
 • Verbeterd begrip en toepassing van onderzoek door de lens van de Next Generation Science Standards Science
 • Verhoogd inzicht in formatieve beoordeling in de wetenschappelijke klas en betere implementatie en analyse van klasgebonden onderzoek

Voorbeelden van onderwijsonderscheidingen verdiend door MSSE-docenten: Presidentiële prijzen voor excellentie in het onderwijs in wiskunde en wetenschappen, prijzen voor docenten van het jaar. http://www.montana.edu/msse/msse-star-teachers.html

"De professoren en het personeel van het MSSE-programma zetten zich in om de wetenschap op een bewuste manier onder de aandacht van de studenten te brengen. De graad geeft me de flexibiliteit om een ​​wetenschapper en een leraar te zijn. "-MSSE Graduate

Meer informatie op montana.edu/msse

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Montana State University, the state's land-grant institution, educates students, creates knowledge and art, and serves communities by integrating learning, discovery and engagement.

Montana State University, the state's land-grant institution, educates students, creates knowledge and art, and serves communities by integrating learning, discovery and engagement. Lees Minder