MS in toegepaste statistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Applied Statistics Program van de Universiteit van Syracuse werd in 1989 opgericht en is een interdisciplinair programma binnen het College van Kunst en Wetenschap met faculteiten van onder meer computer- en informatiewetenschappen, management, wiskunde, psychologie en sociale wetenschappen. Het programma biedt een niet-gegradueerde concentratie in toegepaste statistiek, sponsort een sprekersserie die gastheren is van statistici en wetenschappers, en biedt een masterdiploma in toegepaste statistiek.

Master of Sciences Degree in toegepaste statistiek

Het Master of Science-programma in Toegepaste Statistiek is een professioneel programma dat wordt beheerd door het Interdisciplinaire Statistiekprogramma dat is gebaseerd op het College of Arts

Waarom kom je voor dit diploma naar de universiteit van Syracuse?

Omdat ons programma bestaat uit hoogleraren van computer- en informatiewetenschappen, onderwijs, engineering, management, wiskunde, psychologie en sociale wetenschappen, is het programma interdisciplinair van aard en onderscheidt het zich van andere graduate programma's in de statistiek door de nadruk op toepassingen . Door een verscheidenheid aan statistische software te leren en door een goede opleiding in statistische consulting te volgen, kunnen onze afgestudeerden real-world data correct en efficiënt analyseren.

Waar zijn de carrièremogelijkheden?

Toegepaste statistici zijn zeer gewild in diverse gebieden zoals overheidsinstanties, farmaceutische bedrijven, adviesbureaus en financiële bedrijven. Twee recente artikelen onthulden het feit dat toegepaste statistici veel vraag hebben:

 • 8 april 2010 Wall Street Journal: New Hiring Formula Values ​​Math Pros: werkgevers in de regio zoeken statistische experts over informatica-wetenschap-generalisten
 • 5 augustus 2009 New York Times: For Today's Graduate, Just One Word: Statistics.

Uitgebreide carrièrekansen zijn te vinden op:

 • Sloan Career Cornerstone Center: Carrièreplanning in statistieken
 • American Statistical Association: Carrière in de statistiek

Van wie zal je worden?

Na voltooiing van het programma kunnen studenten:

 • Trending statistische methoden implementeren om problemen op te lossen;
 • Analyseer grote dataset met behulp van verschillende statistische pakketten;
 • Neem deel aan en werk in probleemoplossende teams;
 • Presenteer de resultaten mondeling en schriftelijk.

Welke achtergrond is nodig voor het programma?

Het programma is bedoeld voor kwantitatief georiënteerde studenten met een bachelordiploma in de landbouw, biologische wetenschappen, business en management, informatica, engineering, wiskunde, fysische of sociale wetenschappen of een aanverwant vakgebied. Dit programma is ook geschikt voor professionals die gegevens verwerken in hun huidige functie en die vooral geïnteresseerd zijn in de praktische kant van statistieken. Van alle aanvragers wordt verwacht dat zij een basisfundering hebben in statistische training die een cursus omvat in inleidende statistieken, een cursus in regressieanalyse en vier cursussen in toepassingsgebieden. Graduate Record Examination scores, of het equivalent daarvan, en de prestaties in een student undergraduate-opleiding worden zorgvuldig geëvalueerd.

Minor Vereisten

Om deze minor af te ronden, nemen de studenten ten minste 18 studiepunten van de onderstaande verdeling. Cursussen worden geselecteerd in overleg met een lid van de programmacommissie. Met toestemming van de Programmacommissie ontvangen studenten credits voor de minor voor andere cursussen die voldoende statistieken bevatten.

Masters of Science Vereisten

De masterdiploma in toegepaste statistiek vereist de voltooiing van 33 afgestudeerde credits. Elke kandidaat moet een samenhangend programma van 11 cursussen indienen na de bacheloropleiding, met inachtneming van de volgende vereisten.

Binnen het eerste semester na toelating tot de opleiding, plannen de studenten hun studierichting in overleg met hun adviseurs en leggen deze ter goedkeuring voor aan de directeur van het statistiekprogramma. Om te kunnen slagen, moet een student (1) minimaal een 3,0 halen in elk van de vier kerncursussen, (2) een GPA van 3,0 of hoger in dit studieprogramma leidend tot de MS in toegepaste statistiek, en (3 ) niet meer dan twee C's in het coursework van zijn / haar statistische programma.

De afwezigheid van een uitgebreid eindexamen of een masterscriptie wordt gecompenseerd door een extra 3 studiepunten van cursussen, vertegenwoordigd door STT 690, waarvan het doel is kennis van statistieken toe te passen op een reëel probleem.

Kerncursussen (12 studiepunten)

 • MAT 521: Inleiding tot waarschijnlijkheid en statistieken
 • MAT 525: Wiskundige statistieken (of MAT 652)
 • Een van de volgende punten in regressieanalyse:
 • MAT 654
 • PSY 757
 • MAS 766
 • APM 630 [1]
 • SOC 714
 • ECN 621
 • PPA 810
 • STT 750 / MAT 750: Statistical Consulting [2]

[1] Cursussen met een APM-voorvoegsel worden aangeboden door het SUNY College of Environmental Science and Forestry

[2] Voor die studenten die geen STT 750 / MAT 750 in hun studieprogramma's opnemen, moeten ze STT 690 volgen: onafhankelijke studie (af te leggen aan het einde van het studieprogramma; het doel is kennis van de statistiek toe te passen) naar een realistisch probleem).

Vorige en huidige studenten:

 • Jesse Lecy ontving ons masterdiploma Toegepaste Statistiek in 2009 en een Ph.D. graad in sociale wetenschappen in 2010. Hij begon een baan in de Andrew Young School voor beleid en management aan de Georgia State University in het najaar van 2010.

Jesse zei: "Mijn undergraduate werk was in kritische studies, dus ik had geen sterke kwantitatieve training, hoewel ik me steeds meer geconfronteerd zag met literatuur in economie en beleid die een hoge mate van wiskundige geletterdheid vereiste. De Masters in Applied Statistics gaven me een manier om door studies rigoureus te worden en mijn onderzoeksinteresses in non-profitorganisaties en economische ontwikkeling te integreren. In veel opzichten is statistiek de lingua franca van de moderne sociale wetenschappen - als je statistieken begrijpt, kun je toegang krijgen tot onderzoek in een breed scala van disciplines dat verder niet te ontcijferen is. Dit gaat niet om kwantitatief kwantitatief onderzoek over kwalitatief, maar kwalitatief goed onderzoek maakt het onderwerp toegankelijk zonder gespecialiseerde training, terwijl kwantitatief onderzoek onbegrijpelijk wordt zonder een sterke achtergrond in het onderwerp. De mate heeft mijn onderzoek versterkt en heeft ongetwijfeld mijn profiel als sollicitant versterkt. Ik geloof dat de meesters in de statistiek me onderscheiden van andere vergelijkbare kandidaten. "

 • Ying Lin behaalde in 2006 en 2007 haar masterdiploma in toegepaste statistiek en doctor in elektrotechniek aan de universiteit van Syracuse. Ze was assistent-professor bij de afdeling Electrical and Computer Engineering aan de New York State University in New Paltz van 2007 tot 2009. Ze is sinds 2009 verbonden aan de faculteit van Engineering Technology aan de Western Washington University en is daar assistent-professor.

Ying zei: "De toegepaste statistieken cursussen aan de Universiteit van Syracuse is zeer gunstig geweest voor zowel mijn onderzoek en onderwijs. Ik geef momenteel cursussen Engineering Statistics en Wireless Communication Systems. De basis die is opgebouwd door mijn afstudeerstudie van Applied Statistics, versterkt mijn begrip en het leveren van de cursusmaterialen. Statistieken en waarschijnlijkheidstheorie zijn ook onmisbaar voor mijn onderzoekswerk. Mijn interesse is geweest om klassieke en geavanceerde statistische signaalverwerkingstechnieken te gebruiken om technische problemen in draadloze sensornetwerken en draadloze communicatiesystemen op te lossen. "Ze zei ook:" Samengevat, mijn opleiding in toegepaste statistiek vergemakkelijkt mijn loopbaan enorm. "

 • Mark Prince ontving in maart 2014 het masterdiploma Toegepaste Statistiek en een Ph.D. graad in Psychologie. Hij is momenteel een Postdoctoraal Associate Research Institute over Verslavingen.

Nadat hij een bachelordiploma in psychologie aan de Columbia University behaalde, verhuisde hij naar San Diego, Californië om samen met professoren aan UC San Diego en San Diego State University te werken aan verslavend gedrag. De afronding van een masterproef in San Diego State gaf hem meer inzicht in de noodzaak van geavanceerde statistische opleiding in zijn academische en carrièredoelen. Mark kwam in 2007 naar de universiteit van Syracuse en vindt dat het koppelen van klinische psychologie en toegepaste statistiek uiterst nuttig is voor zijn doelen. Mark zei: "Ik ben van mening dat zonder voldoende training op beide gebieden mijn onderzoek diepgaand en impactrijk zou zijn.Verder, omdat veel psychologische constructies moeilijk te meten en te veranderen zijn, in de loop van de tijd, is geavanceerde statistische training noodzakelijk om het fenomeen nauwkeurig vast te leggen en te beschrijven Tot slot ben ik van mening dat mijn statistische opleiding me onderscheidt van mijn collega's in het programma Klinische Psychologie en me zal helpen om een ​​baan te vinden in mijn gewenste studiegebied. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Syracuse University is a private research university of extraordinary academics, distinctive offerings, and an undeniable spirit. With a gorgeous campus in the heart of New York State, a global footpr ... Lees meer

Syracuse University is a private research university of extraordinary academics, distinctive offerings, and an undeniable spirit. With a gorgeous campus in the heart of New York State, a global footprint, and nearly 150 years of history, our university is made for those who want a quintessential college experience. Proudly selective, we take a chance on people who dream big. This is where you come to cheer, to grow, to become the person you want to be. Lees Minder
Syracuse , Syracuse + 1 Meer Minder