MS in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Psychologie van Lehigh University is een onderzoeksintensieve afdeling waar afgestudeerde studenten en docenten samenwerken binnen en op drie gebieden: cognitieve, ontwikkelings- en sociale psychologie. Veel afgestudeerden van ons MS-programma gaan door naar een uitstekende Ph.D. en Psy.D. programma's.

Voltooi een graduaat in psychologie - met specialisaties in cognitieve, ontwikkelings- en sociale psychologie. Het Graduate Program in Psychology aan de Lehigh University is een selectief, onderzoeksintensief programma dat zich richt op cognitieve, ontwikkelings- en sociale psychologie - en onze faculteit en studenten werken vaak op het snijpunt van deze gebieden.

De afdeling accepteert voornamelijk Ph.D. studenten, die een masterdiploma behalen tijdens het werken voor het doctoraat. Maar elk jaar kunnen ook een paar goed gekwalificeerde studenten worden toegelaten tot een Master of Science-graad. Ph.D. en MS-studenten definiëren een specialisatiegebied door hun onderzoekservaringen en selectie van graduate seminars.

De afdeling Psychologie van Lehigh University is een onderzoeksintensieve afdeling waar afgestudeerde studenten en docenten samenwerken binnen en op drie gebieden: cognitieve, ontwikkelings- en sociale psychologie. Daarnaast werken we vaak nauw samen met onderzoekers van andere afdelingen, programma's en hogescholen, waaronder het Health, Medicine, and Society Program, het Cognitive Science Program en de Colleges of Business and Education. Veel labs werken ook samen met onderzoekers van andere instellingen.

Hoogtepunten van het Graduate Program

Klein is mooi. Het programma is opzettelijk klein, wat zorgt voor een gunstige verhouding tussen faculteit en student, nauwe samenwerking tussen faculteit en student en een sympathieke sfeer. We zijn van plan uit te breiden van onze huidige inschrijving van 17 naar ongeveer 20 studenten op volle capaciteit.

State-of-the-art faciliteiten. Goed uitgeruste psychologische laboratoria bieden een uitstekende setting voor onderzoek. Op elk van onze drie specialisatiegebieden heeft de afdeling voldoende faciliteiten voor onderzoek. Lehigh heeft een geavanceerd netwerksysteem en een uitstekende online bibliotheek en informatieve ondersteuning. De afdeling heeft ook eigen computerfaciliteiten, die statistische, experimentele en algemene software leveren.

Gulle financiële steun. Studenten die zijn toegelaten met een reguliere voltijdse status, krijgen normaal gesproken een volledige vrijstelling van collegegeld en een jaarlijkse toelage van 9 maanden ($ 21.630 voor 2019-2020). Ondersteuning kan komen in de vorm van onderwijs, onderzoek of afgestudeerd assistentschap of een fellowship (de laatste krijgt soms een genereuzer stipendium). Extra ondersteuning is meestal in de zomer beschikbaar. Houd er bij het beoordelen van ons ondersteuningspakket rekening mee dat de kosten van levensonderhoud hier aanzienlijk lager zijn dan in de grote steden.

Een idyllische locatie. De parkachtige campus van Lehigh, in het historische Bethlehem, Pennsylvania, is een zwaar bebost voormalig arboretum met klimop bedekte stenen gebouwen uit het Victoriaanse tijdperk. Gelegen in het op twee na grootste stedelijke gebied van Pennsylvania (630.000 inwoners), combineert de Lehigh Valley de voordelen van het stads- en plattelandsleven. Het is een klein eindje rijden van New York City, Philadelphia, de Pocono Mountains en de kust van New Jersey.

Vereisten masterprogramma

De MS-graad wordt voornamelijk toegekend aan studenten die werken aan hun Ph.D. Goed gekwalificeerde studenten kunnen echter ook worden geaccepteerd voor een Master of Science-graad.

Cursussen: De minimaal vereiste cursussen omvatten: twee kerncursussen die cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie of sociale cognitie omvatten; twee cursussen statistiek en onderzoeksmethodologie; een seminar voor professionele ontwikkeling; en twee keuzevakken, goedgekeurd door de adviseur.

Onderzoek: Alle studenten zijn gedurende hun hele verblijf in het programma bezig met onderzoek. De formele vereisten omvatten een eerstejaars project dat typisch de basis vormt voor de masterproef.

Specialisatiegebieden

De belangrijkste specialisaties van de afdeling zijn:

Cognitie en taal: brede training in cognitieve psychologie en cognitieve neurowetenschappen; speciale expertise in cognitieve controle en aandacht, uitvoerende processen, geheugen, kennisrepresentatie, taal, causaal redeneren en categorisatie.

Sociale en cognitieve ontwikkeling: onderzoek omvat veel centrale ontwikkelingsonderwerpen, waaronder cognitieve, metacognitieve en perceptuele ontwikkeling; ontwikkeling van taal, verhaal en geletterdheid; symbolisch en speelt ontwikkeling; gehechtheid, sociaal-emotionele en morele ontwikkeling; gender- en identiteitsontwikkeling; sociaal-relationele en sociaal-culturele ontwikkeling en levensduurontwikkeling.

Sociale cognitie en persoonlijkheid: onderzoek naar hoe situationele invloeden, individuele verschillen en mechanismen voor informatieverwerking combineren om sociale cognitie en gedrag te creëren. Huidige accenten zijn onder meer bewuste en onbewuste invloeden op sociaal oordeel, sociale invloed, vooroordelen en stereotypen, doelen, motivatie en zelfregulatie, en sociaal-cognitieve veranderingen die verband houden met veroudering en gezondheidsstatus, waaronder coping en depressie.

Toelatingseisen

Toelating open: herfst / lente

Fall Deadline for Application Review: 1 januari

Contactgegevens

Professor Almut Hupbach, gediplomeerd directeur

E-mail: alh309@lehigh.edu

Telefoonnummer: 610-758-6762

Toelatingseisen

  • 2 aanbevelingsbrieven
  • GRE-testscores vereist

Internationale aanvragers

Internationale aanvragers moeten Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijk is aan die van studenten die op zoek zijn naar een diploma. Alle internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten de TOEFL-test afleggen en scores indienen.

Laatst bijgewerkt op jun 2020

Over de school

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Lees meer

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Lees Minder