MS in projectbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Project Management (MSPM) aan The Citadel biedt studenten geavanceerde instructie door middel van een rigoureus 30-uur curriculum gericht op persoonlijke en organisatorische effectiviteit, principieel leiderschap, innovatieve analytische procedures en oplossingen voor opkomende technische hulpbronnen. Het studieprogramma is afgestemd op professionals die in de industrie, overheidsinstanties en het bedrijfsleven werken om een hogere mate van effectiviteit te bereiken bij het beheren en leiden van hun organisaties bij projectimplementatie en teamgebaseerde, multidisciplinaire initiatieven.

Projectmanagers werken om ideeën tot stand te brengen, in bijna elke branche, bij bedrijven variërend van Fortune 500-bedrijven tot startups. Ons programma is geaccrediteerd door het Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC ), 's werelds toonaangevende gespecialiseerde accreditatie-instantie voor projectmanagementprogramma's wereldwijd.

The Citadel projectmanagementprogramma van de The Citadel vergemakkelijkt de voorbereiding op het behalen van de Project Management Professional (PMP) certificering door het Project Management Institute (PMI). Onze studenten hebben een PMP-examenpercentage van 95%.

Onze cursussen bieden voortdurende professionele ontwikkeling voor praktiserende ingenieurs of projectmanagers. Voor degenen die hun PMP al hebben, gelden veel van onze projectmanagementcursussen als PDU's om een actieve certificering te behouden.

The Citadel Project Management-programma is uiterst flexibel en biedt studenten de mogelijkheid om het programma persoonlijk of online af te ronden.

Getuigenis:

“Als werkende professional op het gebied van projectmanagement koos ik ervoor om 20 jaar na het behalen van mijn bachelordiploma in engineering aan mijn master projectmanagement te beginnen. Mijn primaire doel was om kennis op te doen die ik kon gebruiken om mijn team te helpen een deel van de projectmanagementstrijd die ik tijdens mijn carrière heb meegemaakt, te vermijden. Het Master of Science in Project Management (MSPM) -programma bij The Citadel heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft zeker mijn oorspronkelijke doel bereikt. Veel van wat ik heb geleerd en de vaardigheden die ik heb ontwikkeld, heb ik toegepast in mijn dagelijkse werk. Het was een zeer lonende uitdaging voor mij en het hoogtepunt was mijn betrokkenheid bij een zeer diverse groep docenten en afgestudeerden met even uiteenlopende ideeën, ervaringen en doelen. Ik beveel The Citadel projectmanagementprogramma van The Citadel aan iedereen aan, op elke leeftijd en op elk moment in je carrière. ”

- Matthew R., PMP, '20

leerplan

Het Master of Science in Project Management-programma is een programma van 30 studiepunten.

Het programma bevat twee kerncurriculummodules die zich richten op technisch projectmanagement (4 cursussen) en principieel leiderschap (2 cursussen), gevolgd door een keuze aan nadruktrajecten in het interessegebied van de student (4 cursussen).

Curriculummodules

De kerncurriculummodules worden als volgt samengevat:

  • Technisch projectmanagement - Dit is een kernonderdeel van het programma dat bestaat uit een serie van vier gangen; een overzicht van projectmanagement, projectplanning, kwaliteitsmanagement en operations. Na voltooiing verdienen studenten een Graduate Certificate in Technical Program Management, wat neerkomt op twaalf credit-uren.
  • Principled Leadership - Dit is een kernonderdeel van het programma dat een voortgang van twee gangen in projectleiderschap omvat. Leiderschapsontwikkeling is essentieel voor project- en programmamanagers. Cursussen zullen zich richten op leiderschapsontwikkeling in een projectmanagementcontext en toegepaste leiderschapsconcepten waarvan is bewezen dat ze succesvol zijn.
  • Keuzevakken - Naast de twee kerncurriculummodules moeten studenten 4 keuzevakken voltooien in cursussen waarvan zij denken dat ze gunstig zijn voor hun carrière en professionele ontwikkeling. Keuzevakken zijn beschikbaar in Systems Engineering Management, Program Management, Leadership, Electrical and Computer Engineering, Civil and Environmental Engineering, Mechanical Engineering, Cyber Security, Information Assurance, Computer Science en Business. Studenten kunnen kiezen uit verschillende cursussen om hun educatieve doelen te bereiken. Studenten kunnen vier cursussen selecteren uit één keuzevak of in totaal vier cursussen uit verschillende keuzevakken. De flexibiliteit van keuzevakken is bedoeld om de carrière en professionele behoeften van individuele ruimte te ondersteunen.

Graduate Certificate Option:

Studenten hebben de mogelijkheid om hun graduate studies te beginnen door een Graduate Certificate in Technical Project Management (TPM) te behalen. Het programma is een reeks van vier graduate cursussen die speciaal zijn ontwikkeld om de kennis, vaardigheden en capaciteiten van werkende professionals begrijpelijk te verbreden. De PMI®-gids voor de Project Management Body of Knowledge (PMBOK®), een ANSI-standaard, wordt gegeven in een graduate college-setting en dient als leerboek en primaire sjabloon voor competentieontwikkeling. Het TPM-programma is ontworpen om de carrière en professionele ontwikkeling te zijn die junior- en mid-level professionals nodig hebben om hun carrière te bevorderen.

Voltooiing van het diploma van afgestudeerde omvat vier verplichte cursussen. Alle cursussen voor het certificaat tellen ook mee voor de vereisten voor degenen die ervoor kiezen om ook het masterprogramma te voltooien. Vereiste certificaatcursussen zijn onder meer:

  • PMGT 650 Overzicht van technisch projectmanagement
  • PMGT 651 Technische projectplanning en planning
  • PMGT 652 Toepassingen van kwaliteitsbeheer
  • PMGT 653 Technische projectondersteuning en bewerkingen

Over The Citadel :

Negen opeenvolgende jaren (2012-2020) is The Citadel uitgeroepen tot de # 1 Public College in het Zuiden met een masterdiploma ( US News & World Report ). The Citadel werd ook genoemd als het # 1 College for Veterans in the South.

The Citadel is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges voor het toekennen van baccalaureaat, meesters en specialisten op het gebied van onderwijs.

134267_pexels-photo-70292.jpeg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Lees meer

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Lees Minder