MS in milieubeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Ons programma integreert wetenschappelijke, technische, regelgevende en openbare beleidskennis over een reeks milieukwesties. Afgestudeerden van het programma zijn in staat om problemen te beoordelen, analyseren en beheren vanuit zowel een theoretisch als een praktisch oogpunt.

Het programma bestaat uit 13 cursussen (elk twee eenheden) en een masterproject (vier eenheden) voor een totaal van 30 eenheden. Er zijn vier verplichte vakken: ecologie, milieuchemie, kwantitatieve methoden en het masterproject. Elke student ontwikkelt - in overleg met een facultaire adviseur - een studieprogramma voor de resterende cursussen die het beste aansluiten bij hun wensen voor professionele en intellectuele ontwikkeling. Studenten nemen meestal vier cursussen per semester. De lessen worden aangeboden op zaterdagen en doordeweekse avonden om studenten in staat te stellen voltijds te werken tijdens het behalen van hun diploma.

Programma leerresultaten

Studenten die afstuderen aan het MSEM-programma kunnen:

  • een interdisciplinaire aanpak demonstreren in de analyse van milieuproblemen en managementstrategieën.
  • gebruik zowel theorie als toegepaste kennis om managementstrategieën voor milieukwesties te evalueren en aan te bevelen.
  • geschikte hulpmiddelen, technieken en technologieën kiezen en toepassen om milieukwesties te analyseren.
  • communiceer vakkundig milieumanagementkwesties door middel van schriftelijke rapporten en mondelinge en visuele presentaties.

concentraties

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​concentratiegebied binnen de graad te selecteren. Concentraties vereisen de voltooiing van vijf cursussen met twee eenheden binnen dat specifieke gebied, en omvatten:

  • Ecologie
  • Milieugezondheid en gevaren
  • Water beheersing
  • Energie en klimaatverandering

Het masterproject

Het project van de meester dient als sluitstuk van het programma. Het project vereist een grondige studie van een milieukwestie in het interessegebied van de student en een professioneel rapport dat geschikt is voor kritische beoordeling. Een proefschriftoptie is beschikbaar.

Elke student ontwerpt en ontwikkelt zijn masterproject in overleg met zijn adviseur. Studenten komen ook in kleine groepen bijeen om de voortgang van hun project en de voorbereiding van het manuscript te bespreken. Een mondelinge presentatie aan het einde van het project is vereist. Dit is een leuke en formele gebeurtenis waarbij meerdere presentaties tegelijk plaatsvinden.

PROJECT REPOSITORY

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Lees meer

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Lees Minder
San Francisco , Buenavista , Oranje + 2 Meer Minder