MS in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De University of Tampa Master of Science in Marketing integreert geavanceerde theorie en toepassing om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in het marketingveld. De graad biedt u een innovatief en gespecialiseerd academisch curriculum en verbetert uw loopbaanvaardigheden in marketingmanagement, product- en merkmanagement, marketingonderzoek of verkoopmanagement.

Gezien de uiteenlopende carrièretracks in marketing, biedt dit programma je de flexibiliteit om je eigen studierichting te ontwerpen op basis van je doelen en interesses. Het curriculum ondersteunt ook de voorbereiding op het Professional Certified Marketer ™ -examen dat wordt aangeboden door de American Marketing Association ™.

Integratie van merk- en bedrijfsstrategieën

Het innovatieve MS in Marketing-programma is bedoeld voor studenten die een carrière in marketing nastreven of voor professionals die op zoek zijn naar ontwikkeling op specifieke gebieden van marketing.

Studenten leren het globale karakter van het bedrijfsleven vanuit het perspectief van een marketeer, gevormd door een combinatie van ervaringen uit de klas en de praktijk.

Hoogleraren op de markt, van wie velen een eigen bedrijf hebben of een bedrijfsachtergrond hebben, leren studenten in een open leeromgeving waar ideeën vrij kunnen stromen. De praktijkachtergronden van deze faculteitsleden brengen waardevolle ervaringen rechtstreeks uit de marketingwereld naar de klas.

Een uitgebreid curriculum verbetert vaardigheden in marketingmanagement, merk- en productstrategie, marketingonderzoek en verkoopmanagement. MS in marketingstudenten kan vers zijn van niet-gegradueerde programma's of ervaren professionals die hun kennis willen opbouwen of nieuwe gebieden willen betreden.

Cursussen integreren de meest recente theorieën en toepassingen om studenten voor te bereiden op succesvolle marketingcarrières, waardoor specifieke vaardigheden voor hun bedrijven kunnen worden gebruikt.

UT's MS in Marketing studenten genieten van een flexibel programma dat een individuele studie mogelijk maakt op basis van specifieke carrièredoelen en interesses.

Cursusopties bieden studenten het voordeel dat ze zich op een bepaald marketinggebied concentreren of de blootstelling aan nieuwe en opwindende marketingtools vergroten. Het programma combineert theorie met praktijk en traditioneel denken met hedendaagse marketingmodellen.

Studenten zijn voorbereid op carrièresucces in de dynamische marketingwereld. Een MBA-concentratie in marketing wordt ook aangeboden.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is door Bloomberg Businessweek beoordeeld als een top-100 afgestudeerde business school in de VS en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de 294 beste business schools ter wereld.

Ervaringsleren

UT biedt toegepaste ervaringsgerichte marketingklassen op speciale gebieden zoals strategie, onderzoeksmethoden, merkstrategie, geïntegreerde marketingcommunicatie, marketingdiensten, verkoopmanagement, wereldwijde marketing en technologie en e-commerce.

Meerdere hands-on, door het bedrijf gesponsorde projecten in het hele curriculum bieden studenten een unieke blootstelling aan case study-ontwikkeling, gegevensverzameling en -analyse, consulting en strategische marketingplannen. Studenten zijn betrokken bij het nemen van beslissingen over productontwikkeling, prijzen, promotie, marketingonderzoek, verkoopcompensatie, kostenbeheersing en productieschema. Deze ervaringen zijn goed voor hun marketingcarrière.

Selecteer cursussen omvatten:

 • Strategische marketinganalyse
 • geintegreerde marketing communicatie
 • Elektronische marketingstrategie
 • Sportmarketing
 • Marketingmanagement en klantwaarde
 • Persoonlijk verkoop- en verkoopbeheer
 • Handelsrecht
 • Strategisch merkenbeheer
 • Kopergedrag
 • Innovatie en technologiemarketing

Studenten kunnen ook cursussen volgen in reclame, marketingmanagement, servicekwaliteit, zakelijk en marketingonderzoek, marketingstrategie en internationale marketing.

Studenten die het MS in Marketing-programma aan de UT voltooien, verwerven de vaardigheden om posities in te nemen als marktonderzoekers, merkmanagers, marketingmanagers en meer. Sommigen starten hun eigen marketingbedrijven, ontvangen promoties binnen hun huidige bedrijven of zoeken nieuwe kansen.

Loopbaanontwikkeling

UT's Office of Career Services biedt uitstekende adviesdiensten aan studenten, helpt hen bij het voorbereiden van effectieve cv's, het vinden van stages en solliciteren naar functies bij topbedrijven in het Tampa Bay-gebied en daarbuiten.

Carrièrediensten biedt ook specifieke kansen voor afgestudeerde studenten, zoals werkgever-interactief programmeren, evenementen voor snel netwerken en lunches met alumni. Met het programma Corporate Connections kunnen studenten en alumni netwerken met bedrijven zoals Revenue Management Solutions, Kforce en Raymond James Financial. Daarnaast worden studenten uitgenodigd om lokale bedrijven te bezoeken, zoals Franklin Templeton Investments, HSN en het Seminole Hard Rock Hotel

Afgestudeerde studenten en alumni hebben levenslang gratis toegang tot een verscheidenheid aan tools en netwerken om hun carrière vooruit te helpen. Dit omvat HIRE UT, een gespecialiseerde online bron exclusief voor UT-studenten en alumni. HIRE UT plaatst vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar goed gekwalificeerde kandidaten. Een van de onderscheidende kenmerken van een UT-opleiding is het ingebouwde netwerk van actieve alumni en links naar het lokale en internationale bedrijfsleven.

Mogelijkheden in overvloed voor verbindingen tussen studenten en alumni.123787_UT-11.jpg

Beurzen

Elk jaar kent het Sykes College of Business afgestudeerde assistentschappen toe om eerstejaars studenten met uitstekende academische en professionele kwalificaties te selecteren.

Graduate assistentschappen dekken collegegeld voor maximaal 36 credit-uren over vier semesters en voorzien een stipendium. Ontvangers werken 20 uur per week voor een academisch of administratief kantoor en passen concepten die ze leren toe in de klas.

Toelatingsvoorwaarden en documenten

Vul de papieren of online aanvraag in om te solliciteren. Aanvragen worden niet beoordeeld totdat het Office of Graduate and Continuing Studies alle benodigde materialen heeft ontvangen. Studenten worden op de hoogte gebracht van het toelatingsbesluit nadat materialen zijn ontvangen en geëvalueerd.

 • Voltooid applicatie.
 • $ 40 aanvraagkosten.
 • Officiële transcripties van alle eerdere collegewerkzaamheden die rechtstreeks van elke instelling zijn ontvangen.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) of Graduate Records Examination (GRE) is vereist. In afwachting van goedkeuring kunnen aanvragers via hun toelatingsadviseur een verzoek indienen om van de GMAT af te zien als zij aan ALLE volgende criteria voldoen:
  • Voldoende bewijs van drie of meer jaar relevante professionele werkervaring in de afgelopen vijf jaar.
  • Een bedrijfsdiploma van een regionaal erkende instelling met een GPA van 3,0 of hoger.
  • Behaalde een graad B of hoger in elk van de volgende cursussen: ACC202, ACC203, FIN 310, ECO 204, ECO 205, QMB 210, MKT 300 (of het equivalent van deze cursussen bij uw niet-gegradueerde instelling).

   LET OP: Als u aan de bovenstaande criteria voldoet, komt een student alleen in aanmerking voor een GMAT-vrijstelling. Alle GMAT-afstandsverklaringen worden op individuele basis beoordeeld en moeten door een commissie worden goedgekeurd. Neem voor meer informatie contact op met je opnameadviseur.
 • Twee professionele referentieformulieren van personen die getuigen van de professionele achtergrond en het academisch potentieel van de aanvrager. Professionele aanbevelingsbrieven worden geaccepteerd indien gewenst.
 • Professioneel CV.
 • Persoonlijke verklaring: beschrijf in ongeveer 500-1.000 woorden uw professionele doelen en hoe een diploma van de Universiteit van Tampa u zal helpen die doelen te bereiken. Op zijn beurt wil je misschien ook benadrukken wat je kunt bijdragen aan het graduate programma.
 • Werkervaring wordt aanbevolen maar is niet vereist.
 • Internationale aanvragers: testrapport Engels als vreemde taal (TOEFL) of International English Language Testing System (IELTS).

Aanmeldingsdeadlines

Toepassingen worden voortdurend geëvalueerd voor de herfst-, lente- en zomervoorwaarden. Gekwalificeerde studenten worden toegelaten totdat de spaties vol zijn voor de relevante termijn. Vanwege de voortschrijdende basis, is toelating concurrerend en worden studenten aangemoedigd om vroeg te solliciteren, omdat er geen deadlines voor aanmelding zijn. Beslissingen worden genomen binnen een paar weken nadat de student zijn aanvraag heeft voltooid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited