MS in managementinformatiesystemen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wat betreft

De graad Management Information Systems is ontworpen om de professionele beheerder / manager een balans te bieden tussen technische expertise en organisatorische kennis in alles, van de toepassing van informatietechnologie tot het oplossen van bedrijfsproblemen. De MS-graad in Management Information Systems kan online worden verdiend, op de campus of via een combinatie van online en op de campus cursussen.

Afdelingsdoelen en doelstellingen

Na het behalen van de Master of Science-graad in Management Information Systems kunnen afgestudeerden aantonen:

 • Een kern van management van informatiesystemen en technologische kennis.
 • De mogelijkheid om informatiesystemen en bedrijfsfundamentenkennis te integreren.
 • Communicatie, interpersoonlijke en teamworkvaardigheden.
 • Analytisch en kritisch denkvermogen.

Curriculaire Praktische Training (CPT)

De volgende MIS graduate level cursussen, MIS 542, MIS 552, MIS 573, MIS 576, MIS 583, MIS 584 en MIS 585, vereisen een project of stage als onderdeel van de klas. CPT is beschikbaar om de stage te voltooien. Studenten komen in aanmerking voor het aanvragen van een CPT na twee opeenvolgende semesters voltijds onderzoek naar hun MS in Management Information Systems; de zomer telt niet als een semester. Elke student mag één CPT doen tijdens zijn volledige opleiding (CPT is voor slechts één semester toegestaan voor één opleiding). Als de student de cursus niet voltooit terwijl ze hun CPT aan het doen zijn, komen ze niet in aanmerking voor een andere CPT als ze de cursus opnieuw nemen. Een CPT zal worden beschouwd als een praktisch stageproject als onderdeel van de cursus. Studenten die ervoor kiezen een CPT uit te voeren, moeten aan het eind van het semester een rapport voorleggen aan de cursusdocent voor evaluatie als onderdeel van de cursus. Studenten die voor een CPT kiezen, moeten zich tijdens het semester voltijds inschrijven (zich aanmelden voor ten minste drie MIS-cursussen op graduaatniveau), tenzij ze minder studietijden nodig hebben om te slagen. Daarnaast hebben studenten goedkeuring van het International Student Services Office nodig, evenals de cursusinstructeur van de klas waaraan de CPT is gekoppeld.

Advisering

Nieuwe studenten moeten contact opnemen met de afdeling voor een eerste advies om een studieprogramma te plannen dat hun interesses weerspiegelt en voldoet aan de vereisten van de opleiding. Studenten moeten ook toegang krijgen tot het Degree Audit-systeem gedurende hun hele college-carrière om te controleren of aan de diplomavoorwaarden is voldaan.

Beoordelingsbeleid

Ten minste een C-klasse is verplicht in alle vereisten van het programma (inclusief ACC 311, BUS 322, MAT 121 of ECO 213, en CSC 225 en CSC 275, enz.). MIS afdelings majors moeten ten minste een 3,0 grade-punt gemiddelde handhaven om een MIS-diploma te behalen. Twee opeenvolgende semesters van reclassering kunnen leiden tot een schorsing van één jaar. Slechts één C of C in het programma is acceptabel (een cijfer van C- of lager is niet acceptabel in de klassen met 500 niveaus). Om een MS te behalen in MIS-diploma, is een minimumcijfergemiddelde van 3,0 vereist voor alle graduate-levelcursussen die worden gevolgd voor het behalen van de graad. Een MIS-master's degree-kandidaat mag geen van de uren die nodig zijn voor de graad op een CR / NC-basis. Een cijfer van B (3,0) of hoger is vereist in zowel de MIS Capstone (MIS 584), of in de projectopleiding (MIS 583), of in de thesisopleiding (MIS 585) om af te studeren (graden van B- of lagere zullen niet geaccepteerd).

OPMERKING: Studenten moeten ook verwijzen naar het campusbeleid voor graden acceptabel naar masterdiploma's van deze catalogus.

Communicatie vaardigheden

Deelnemende studenten moeten slagen voor een diagnostisch schrijfonderzoek, beheerd door het Centre for Teaching and Learning. Studenten met schriftelijke tekortkomingen kunnen worden verplicht om ENG 309 Professional en Technical Writing te volgen.

Graad Vereisten114840_Skjermbilde2019-05-07kl.16.03.50.png

1 Studenten die de optie Scriptie selecteren, hoeven het MIS-keuzevak niet te voltooien

2 Ten minste 27 credit-uren van het niveau van de afgestudeerde niveau-werk moet worden ingevuld voordat u zich inschrijft in MIS 584.

3 MIS 585 is een andere afsluitoptie (die kan worden ingenomen IN PLAATS VAN MIS 584 of MIS 583). Als de Thesis-optie wordt gekozen, is het MIS-keuzevak niet vereist.

Belangrijke opmerkingen over de cursus: keuzevakken: ofwel MIS 576 of MIS 578 moet worden genomen als een MIS-keuzevak.

Graduatievereisten

 1. Selectie of toewijzing van een facultair adviseur van managementinformatiesystemen.
 2. Voldoen aan alle voorwaarden voor de MS in MIS.
 3. Een minimum B-gemiddelde (3,0) in MIS 502, MIS 513 en MIS 523.

Ten minste 24 uur van de cursussen vereist voor de mate moet worden voltooid na het toelatingsexamen tot de afdeling.

Master's Closure

Alle MIS-afgestudeerden moeten MIS 584 of MIS 583 of MIS 585 voltooien. De aard van het afstudeerproject is afhankelijk van de carrièredoelen van het individu en kan al dan niet een practicumervaring bevatten.

Projecten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het ontwerpen / analyseren van een informatiesysteem voor een bestaande organisatiebehoefte; ontwikkeling van een of meer databases voor een mogelijke organisatorische behoefte; analyse van managementbehoeften of -gebruiken voor de informatie die toegankelijk is in een bestaande database; of analyse, ontwerp, beveiliging en beheer van netwerken. Als het project / de scriptie niet voltooid is tijdens deze eerste drie of zes uur, moeten studenten zich inschrijven voor MIS 586 / MIS 587 (nul kredieturen, één factureerbare uur) elk najaar en het voorjaarssemester totdat het sluitstuk / project / proefschrift voltooid is.

UIS-beleid sluit studenten die niet zijn geregistreerd uit voor het gebruik van middelen op de campus. Als een verlof wordt aangevraagd en goedgekeurd, is voortdurende registratie niet vereist. Als u geen verlof krijgt, moet u met terugwerkende kracht één uur per semester registreren.

De online graad

De graad Management Information Systems is ontworpen om de professionele beheerder / manager een balans te bieden tussen technische expertise en organisatorische kennis in alles, van de toepassing van informatietechnologie tot het oplossen van bedrijfsproblemen. De MS-graad in Management Information Systems kan online worden verdiend, op de campus of via een combinatie van online en op de campus cursussen.

Toepassingsmateriaal en toelatingscriteria

 • Minimaal undergraduate GPA moet 2,75 of hoger zijn.
 • GMAT-score of GRE-score vereist tenzij de aanvrager een algemene GPA van meer dan 3,00 heeft of een graduaat van een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit of 5 jaar significante, professionele ervaring op het gebied van MIS (documentatie van ervaring is vereist).
 • Internationale studenten: Minimale TOEFL-score geaccepteerd is 90 (elektronisch) of 575 (paper).

Vereiste cursusvereisten

Een cijfer van C of hoger is vereist voor alle vereisten - inclusief het volgende:

 • Inleidende cursussen in management en financiële administratie (of ACC 311)
 • Eén semester van productie / operationeel beheer (zoals BUS 322)
 • Eén semester van statistieken (zoals MAT 121 of ECO 213)
 • Een semester van lineaire algebra of wiskunde
 • Competentie in een gestructureerde programmeertaal op hoog niveau (door CSC 225 en CSC 275 of cursuswerk te nemen in Java, C, Visual Basic, COBOL, C of Fortran, of praktische ervaring).

Opmerking: Alle opnames zijn voorwaardelijk totdat de vereisten zijn voltooid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning envir ... Lees meer

We’re proud to be one of three campuses of the world-class University of Illinois. The University of Illinois at Springfield provides an intellectually rich, collaborative, and intimate learning environment for students, faculty, and staff, while serving local, regional, state, national, and international communities. Lees Minder
Springfield , VS Online + 1 Meer Minder