MS in kunstmatige intelligentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In deze interdisciplinaire STEM-goedgekeurde masteropleiding ontwerp en bouw je geavanceerde AI-technologieën voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals financiën, biotech en geneeskunde, cyberbeveiliging, adtech, recht en duurzaamheid. Door samen te werken met topfaculteiten en ervaren branchedeskundigen, overbrug je AI- en machine learning-modellen, zoals gesuperviseerd en onbewaakt leren, deep learning en neurale netwerken, en versterkend leren met technische best practices, waaronder het opstellen van problemen, het verzamelen van vereisten, software ontwikkeling. Bovendien doe je hands-on ervaring op met gestructureerde en ongestructureerde gegevens met behulp van de nieuwste tools zoals Python, R, Pytorch, H2O, Google ML Kit, SQL / NoSQL, TensorFlow. En je gaat dit allemaal doen in het hart van New York City, een van de drie wereldwijde epicentra van de kunstmatige intelligentie-industrie.

Kunstmatige intelligentie zal tegen 2030 $ 13 biljoen aan bbp-groei opleveren en bijna alle industrieën ontwrichten. LinkedIn meldt een toename van 56% in vacatures dit jaar met een gemiddeld salaris van $ 130.000. Als afgestudeerd aan de masteropleiding van Yeshiva University in kunstmatige intelligentie, ben je voorbereid op een verscheidenheid aan kunstmatige intelligentie en machine learning-banen in onderzoeks- en ontwikkelingsgroepen, productontwerplaboratoria en innovatieve startups. Je bent ook klaar om te solliciteren op Ph.D. programma's.

highlights

 • Ontwikkel een basis in de theorie van kunstmatige intelligentie, onderzoek, technologieën en ethische normen.
 • Ontwerp en bouw AI-toepassingen in natuurlijke taalverwerking, beeldherkenning en computervisie, chatbots, zoeken en optimaliseren, autonome actie, sentiment- en emotieanalyse, assistent agents en meer.
 • Vertaal AI-onderzoek naar producten, services en startups.

AI Capstone: R & D-ervaring

In deze culminerende vereiste werk je samen met de AI-faculteit om een gespecialiseerd project te ontwerpen en uit te voeren. Het is jouw kans om vragen te onderzoeken waar je erg nieuwsgierig naar bent, om problemen aan te pakken die voor jou het belangrijkst zijn - en om tastbare resultaten te leveren.

Capstone-projecten kunnen de vorm aannemen van onderzoek, ontwikkeling of stage:

 • Onderzoek - doe impactvol onderzoek onder begeleiding van mentoren van de hogere faculteit en voltooi uw proefschrift.
 • Ontwikkeling - bouw en implementeer een nieuw model of proof of concept-technologie.
 • Stage - werk een jaar samen met AI-professionals om te voldoen aan realtime organisatorische behoeften in een topbedrijf of startup.

Stages en STEM optionele praktische training (OPT)

Je kunt meer branche-ervaring opdoen bij grote bedrijven, startups en YU's Innovation Lab door je aan te melden voor stages die meetellen voor je studie. Lees meer op de curriculumpagina of spreek met een adviseur.

Yeshiva University master Artificial Intelligence van Yeshiva University is een STEM-goedgekeurde graad. Internationale studenten komen mogelijk in aanmerking voor maximaal 36 maanden OPT. Het programma biedt ook verschillende mogelijkheden voor Curricular Practical Training (CPT).

AI in New York City

NYC bevindt zich in een periode van explosieve groei in kunstmatige intelligentie en machine learning. Met Silicon Valley als de AI-hoofdstad aan de westkust, domineert NYC de oostelijke VS. Volgens onderzoek van Bloomberg overtreft NYC voor kunstmatige intelligentie en machine learning-banen San Francisco met 11,6% van de vacatures op Indeed.com, vergeleken met 9,6% van San Francisco.

New York is ook de thuisbasis van meer dan 7.000 startups, waarvan er honderden opvallen op het gebied van AI / ML. Als je op zoek bent naar een baan op het gebied van kunstmatige intelligentie, dan is New York de perfecte plek. Lees meer op Indeed.com over de huidige openingen in kunstmatige intelligentie en machine learning in onderzoeks- en ontwikkelingsgroepen, productdesignlabs en erg coole startups.

leerplan

In de MS in kunstmatige intelligentie van Yeshiva University leer je door te doen, met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van AI en machine learning in uiteenlopende industriële sectoren als gezondheidszorg, biotech, financiën, sociale media, marketing, cyberbeveiliging en meer. In de klas en in de studio bouw je AI-toepassingen, experimenteer je met tools en werk je samen met docenten aan belangrijk onderzoek, in teams en individueel. Je kunt ervoor kiezen om in het Innovation Lab of een opkomend bedrijf in New York City te werken om een AI-startup te creëren.

Voltijdstudenten moeten van plan zijn om minimaal vijf of zes voltijdse semesters te studeren. Een parttime optie is ook beschikbaar op de campus of online voor werkende professionals. De lessen zijn 's avonds zodat ze het werk niet hinderen. Stages kunnen worden betaald of onbetaald, afhankelijk van het bedrijf. Het fulltime programma op de campus komt in aanmerking voor STEM OPT.

Vereisten

Je moet 12 cursussen voltooien, zonder cursuscijfer lager dan een B en met een algemene 3.2 GPA. Elke cursus lager dan een B moet worden herkanst. Drie of meer vakcijfers lager dan een B kunnen leiden tot ontslag uit het programma.

Core (neem alle 8 cursussen)

 • Data-acquisitie en -beheer
 • Computationele statistieken en waarschijnlijkheid
 • Numerieke methodes
 • Voorspellende modellen
 • Machine Learning
 • Kunstmatige intelligentie
 • Neurale netwerken en diep leren
 • AI Capstone: R & D-ervaring

Keuzevakken (kies 4 cursussen)

 • Bayesiaanse methoden
 • AI Product Studio
 • Natuurlijke taalverwerking
 • Data visualisatie
 • Geavanceerde data-engineering
 • Complexe systemen: analyse van financiële tijdreeksen
 • Speciale onderwerpen, onafhankelijke studie en stages in AI en machine learning

Opmerking: keuzevakken voor elk jaar zullen variëren op basis van de interesse van het cohort, daarom zijn sommige keuzes niet beschikbaar voor een bepaalde groep. De zomers bevatten één live-online cursus en worden voornamelijk gebruikt voor stages, studio, onderzoek en speciale onderwerpen.

Voorbeeld Fulltime Schema

Je volgt over het algemeen drie cursussen per semester en kunt het programma in vijf semesters voltooien. Werkelijke schema's kunnen variëren voor een bepaald cohort.

Fall I (3 gangen) Spring I (3 gangen) Zomer (1 cursus, optionele ervaring) Herfst 2 (3 gangen) Lente 2 (1 of 2 gangen afhankelijk van zomerkeuze)
Data-acquisitie en -beheer Voorspellende modellen Neurale netwerken en diep leren Natuurlijke taalverwerking Data visualisatie
Computationele statistieken en waarschijnlijkheid Machine leren Stage Product Studio Research Bayesiaanse methoden AI Capstone: R & D-ervaring
Numerieke methodes Kunstmatige intelligentie Productstudio
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Lees meer

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Lees Minder