MS in het management van informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MS in het management van informatietechnologie

Het leveren van zakelijke waarde via IT

McIntire's eenjarige Master of Science in het management van informatietechnologie (MS in MIT) Programma is een leider in het ontwikkelen van slimme technologiebeheerders en strategische zakelijke besluitvormers. Door te begrijpen hoe huidige en opkomende technologieën het best kunnen worden toegepast om hun organisaties winstgevender, productiever en concurrerender te maken, zijn afgestudeerden van McIntire goed gepositioneerd om de uitdagingen van het management in de 21ste eeuw het hoofd te bieden.

Het programma biedt een innovatief curriculum met een probleemoplossende aanpak en een uitstekende faculteit gewijd aan het lesgeven en het brengen van het bedrijfsperspectief in de klas. Met een uitvoerend format, laat het programma werkende professionals uit een breed scala van industrieën en functionele expertisegebieden toe om te blijven werken terwijl ze hun diploma behalen.

academici

Leid leiderschap en creëer waarde door innovatief IT-management

McIntire's MS in Management of IT-programma biedt een uitgebreid inzicht in de geavanceerde technologie, business en gedragsvaardigheden die je nodig hebt om te beheren en leiden binnen een complexe, IT-enabled zakelijke omgeving. Door middel van real-world uitdagingen, verschillende perspectieven en best practices uit de sector, bouwt u voort op uw ervaringen en krijgt u vertrouwen in uw leiderschap en besluitvormingsvermogen.

Hoe u kunt profiteren van de MS in Management of IT-programma

 • Verhoog de waarde van uw portefeuille. Ons innovatieve curriculum helpt u nieuwe tools en perspectieven te verkrijgen om grotere bedrijfswaarde te leveren door het effectieve beheer van informatietechnologie.
 • Breid uw netwerk uit. Onze buitengewoon getalenteerde student uit een breed scala van industrieën en functionele expertisegebieden brengt gemiddeld 13 jaar werkervaring met zich mee, waaronder belangrijke management- of technische verantwoordelijkheden voor een IT-project, productlijn of programma.
 • Vergroot je perspectief. Onze faculteitsleden zijn toegewijd aan lesgeven. Ze zullen uw veronderstellingen uitdagen en het bedrijfsperspectief in de klas brengen via sprekers, casestudy's en projectmatige ervaringen.
 • Houd uw werk / privé-balans bij. Ons executive format stelt werkende professionals in staat om op het werk te blijven en het diploma in één jaar af te ronden door één weekend per maand naar Charlottesville of om de andere zaterdag in de Metro DC regio te gaan.

Admissions

UVA's McIntire School of Commerce probeert een klasse van goed afgeronde individuen toe te laten die uitzonderlijke intellectuele capaciteiten, gevarieerde professionele ervaringen en een passie voor levenslang leren aan het programma toevoegen.

Admissions Criteria

Toegelaten studenten zijn academisch concurrerend; met succes posities van professionele verantwoordelijkheid met betrekking tot het beheer van IT hebben vervuld; en kwaliteiten van karakter demonstreren, zoals motivatie, volwassenheid, vasthoudendheid, integriteit, het vermogen om met anderen samen te werken, zelfredzaamheid en leiderschap. Factoren zoals diversiteit van perspectief en functionele expertise buiten IT kunnen ook worden overwogen.

Minimumvereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de MS in het MIT-programma, moeten aanvragers kunnen aantonen dat ze aan de volgende minimumvereisten hebben voldaan:

 • Een verleend bachelordiploma hebben van een regionaal geaccrediteerde universiteit of universiteit. De MS in MIT-programma accepteert studenten met een breed scala aan niet-gegradueerde majors.
 • Minimaal twee jaar professionele werkervaring hebben (post bachelor's degree) met significante management- of technische betrokkenheid bij IT.
 • Demonstreer sterke mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Niet-moedertaalsprekers kunnen mogelijk officiële TOEFL- of IELTS-scores indienen. Ga naar https://www.commerce.virginia.edu/ms-mit/international voor gedetailleerde vereisten.

GMAT-, GRE- en EA-informatie

Gestandaardiseerde testscores zijn niet vereist voor toelating tot de MS in het MIT-programma. Kandidaten kunnen hun Graduate Management Admission Test (GMAT), Graduate Record Examination (GRE) of Executive Assessment (EA) -testscores vrijwillig indienen om de toelatingscommissie te helpen een beter begrip te krijgen van uw academische paraatheid voor het programma. De toelatingscommissie behoudt zich het recht voor om een ​​kandidaat te vragen om een ​​officiële, gestandaardiseerde testscore in te dienen als zij van mening zijn dat een aanvullend academisch gegevenspunt nodig is om een ​​toelatingsbeslissing te nemen.

deadlines

Toelating tot de MS in het MIT-programma is competitief en de ruimte in de klas is beperkt. Alleen voltooide aanvragen worden in aanmerking genomen voor toelating en het is in uw voordeel om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen.

We geven slechts één les per jaar toe, met vakken in Noord-Virginia en Charlottesville. De lessen voor beide secties beginnen begin september.

Rolling admissions blijven doorgaan zolang er nog ruimte beschikbaar is, met de volgende deadlines:

 • 15 juni
 • 1 juli
 • 15 juli
 • 1 augustus

Meld snel aan!

 • Zorg voor een plek in een specifiek gedeelte (Northern Virginia of Charlottesville)
 • Kom op de lijst voor onze studie in het buitenland in Argentinië.
 • Wordt overwogen voor onze behoefte-gebaseerde departementale beurzen.

Heb je een paar extra dagen nodig voor een deadline? Vraag om een verlenging! Neem contact op met msmit@virginia.edu of bel met 1 434-982-6920

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergradua ... Lees meer

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergraduate program offers students a Bachelor of Science in Commerce degree; students may choose to concentrate in Finance, Accounting, Marketing, Management, or Information Technology. Lees Minder
Charlottesville , Barcelona + 1 Meer Minder