MS in geografie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

geography

Het Master of Science in Geography-programma heeft gemiddeld 20 tot 25 studenten per jaar in residentie. Het programma vereist minimaal 30 credit-uren (scriptie-optie) of 36 uur (niet-scriptie-optie). Studenten die de optie niet-scriptie volgen, moeten een uitgebreid examen afleggen. Met een faculteit tot student ratio van 1: 2 binnen alt = "geografie, ontvangen afgestudeerde studenten zorgvuldige begeleiding en advies.

Alle afgestudeerde studenten moeten Geografie 6201 (Geografisch denken en methoden) en Geografie 6304 (Geografische informatiesystemen I) volgen. Aanvullende cursussen moeten worden afgestemd op de interesses van de studenten. Studenten worden aangemoedigd om aan het einde van hun eerste jaar onderzoeksvoorstellen in te dienen om in aanmerking te komen voor financiering van de Campbell Graduate Student Summer Research Awards. Meer informatie over ons aanbod van afgestudeerde cursussen.

Het MS-programma in Geografie leidt jonge professionals op op het gebied van menselijke en fysieke alt = "geografie, en zorgt ervoor dat studenten een praktische kennis hebben van verschillende geospatiale technieken. Het afgestudeerde programma heeft vier kerngebieden die de onderzoeksinteresses van onze faculteit weerspiegelen :

  • Stedelijke omgeving
  • Ontwikkeling en duurzaamheid
  • Menselijke migratie en mobiliteit
  • Toegepaste geospatiale technieken

Naast deze kernbelangen hebben de leden van de faculteit alt = "ook regionale expertise in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Zuid-Azië, Afrika bezuiden de Sahara, het Midden-Oosten en het Noordpoolgebied.

Carrières in de geografie

Veel van onze masterstudenten streven lonende carrières na in overheids- en niet-gouvernementele instellingen en in de particuliere sector. Recente MS-studenten zijn werkzaam bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, het US Office of Foreign Disaster Assistance (USAID), het National Geospatial-Intelligence Agency, de Brookings Institution, het US Census Bureau, de National Geographic en verschillende lokale planningsbureaus. Andere afgestudeerden van deze afdeling zijn doorgegaan met promoveren in de beste afgestudeerde programma's.

Afdeling Geografie - Columbian College of Arts & Sciences van GW Arts & Sciences op Vimeo.

Interdisciplinaire en consortiumlessen

Afhankelijk van het gekozen vakgebied, worden studenten aangemoedigd om keuzevakken te nemen van gerelateerde programma's en afdelingen binnen de universiteit. We hebben een uitstekende werkrelatie met veel van de andere programma's van de universiteit, en studenten kunnen cursussen vinden die geschikt zijn voor hun vakgebied op gebieden zoals: Internationale Zaken, Engineering, Economie, Public Policy, Public Health, Anthropology, American Studies en Sociology . Er is een limiet op het aantal toegelaten lessen van buiten de afdeling, dus studenten worden aangemoedigd om hun adviseurs te raadplegen bij het kiezen van keuzevakken.

GW heeft ook het voordeel dat het zich in het Washington, DC Consortium of Universities bevindt. Daarom kunnen studenten bijbehorende cursussen volgen op andere afdelingen aan de Universiteit van Maryland, de Amerikaanse Universiteit, de Katholieke Universiteit, Howard University, Georgetown en George Mason. Nogmaals, er is een limiet aan het aantal toegestane consortiumcursussen, dus raadpleeg je adviseur voordat je je aanmeldt voor een bepaalde klasse.

Fellowships en assistentschappen

De afdeling Geografie heeft een aantal afgestudeerde studentassistentschappen en "grader" -posities van studenten. Aanvragen voor assistentschappen / beoordelingsposities worden geëvalueerd na toelating tot het programma, en prijzen worden gemaakt op basis van academische kwalificaties. Prijzen worden voor een jaar toegekend, met dien verstande dat als assistentschappen beschikbaar zijn en de student een goede academische reputatie heeft, de prijs voor een tweede jaar wordt verlengd.

Aanmeldingsprocedure

Kandidaten moeten eerst het algemene toelatingsproces van de universiteit doorlopen. De afdeling accepteert geen rechtstreekse sollicitaties en bewaart ook de vereiste formulieren niet. Kandidaten die voldoen aan de minimumvereisten van het Columbian Collge of Arts & Social Sciences, worden ter beoordeling doorgestuurd naar de afdeling.

  • Fall Semester: 1 april
  • Voorjaarssemester: 1 oktober

Let op: de herfstdeadline voor internationale studenten die een studentenvisum nodig hebben, is 17 januari; de deadline voor de lente is 1 september.

De deadline voor fellowship-overweging voor het herfstsemester is ook 17 januari. Alle fellowships beginnen in het herfstsemester.

Aanvragen die worden ontvangen en / of voltooid na de deadline worden nog steeds doorverwezen naar de juiste afdeling voor beoordeling door algemene opnames. Vanwege inschrijvingsbeperkingen zijn we soms niet in staat om aanvragen na de deadline te beoordelen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder