MS in gemeenschapsmiddelen en ontwikkeling

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Met uw toewijding om uw gemeenschap opnieuw vorm te geven, uw passie voor verandering en uw ambities voor een invloedrijke carrière, kunt u zich voorbereiden om een flexibele, resultaatgerichte leider te worden. Via de keuzevakken en vier concentraties van dit programma kun je je diploma afstemmen op je doelen terwijl je kansen ontgrendelt in verschillende gemeenschappen.

De MS in gemeenschapsmiddelen en ontwikkeling wordt aangeboden door de School of Community Resources and Development. De masteropleiding bereidt studenten voor op het analyseren en begrijpen van kritieke onderwerpen en kwesties die relevant zijn op het gebied van toerisme, parken en recreatiebeheer, non-profitorganisaties en niet-gouvernementele organisaties, en duurzame gemeenschappen.

Studenten kiezen tussen twee academische opties: de thesis of de professionele optie.

Deze opleiding biedt de volgende concentraties:

 • Communautaire middelen en ontwikkeling (non-profitorganisaties en ngo's)
 • Hulpbronnen en ontwikkeling van de gemeenschap (beheer van parken en recreatie)
 • Hulpbronnen en ontwikkeling van de gemeenschap (duurzame gemeenschappen)
 • Hulpbronnen en ontwikkeling van de gemeenschap (toerisme)

Versnelde programma-opties

Met dit programma kunnen studenten in slechts vijf jaar zowel een bachelor- als een masterdiploma behalen. Het wordt aangeboden als een versnelde bachelor- en masteropleiding met:

 • Leiderschap en management zonder winstoogmerk, BS
 • Parken en recreatiebeheer, BS
 • Parken en recreatiebeheer (therapeutische recreatie), BS
 • Ontwikkeling en beheer van toerisme, BS
 • Ontwikkeling en beheer van toerisme (leiderschap in resorts en hotels), BS
 • Ontwikkeling en beheer van toerisme (duurzaam toerisme), BS

Voor toelating tot het afstudeerprogramma is een aparte aanvraag vereist. Tijdens hun eerste jaar worden in aanmerking komende studenten door hun academische afdelingen geadviseerd om te solliciteren.

Graad Vereisten

 • 30 credit-uren en een scriptie, of
 • 36 credit-uren en een masteronderzoekspaper

Vereiste kern (15 kredieturen)

 • CRD 500 Onderzoeksmethoden (3)
 • CRD 502 Statistische en gegevensanalyse (3)
 • CRD 530 Community Services Management (3) of cursus voor gevorderden (3)
 • CRD 552 Kritieke problemen (3)
 • CRD 555 Theoretische perspectieven in gemeenschapsontwikkeling (3)

Keuzevakken (9 of 15 credit-uren)

Culminerende ervaring (6 credit-uren)

 • CRD 593 Applied Project (6) of
 • CRD 599 Scriptie (6)

Aanvullende informatie over het curriculum

De afronding van de masteropleiding in gemeenschapsmiddelen en ontwikkeling vereist gemiddeld twee jaar studie.

Studenten kunnen een scriptie of toegepast project selecteren. De scriptie-optie is een op onderzoek gericht programma en wordt aanbevolen voor studenten die van plan zijn hun masterstudies voort te zetten na de masteropleiding. De toegepaste projectoptie is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar aanvullende kennis en expertise die relevant zijn voor professionele loopbaanontwikkeling. Advisering en sturing in beide opties staan onder direct toezicht van een toegewezen faculteitslid.

Studenten in de toegepaste projectoptie nemen CRD 530 als onderdeel van hun kerncursussen en 15 credit-uren aan keuzevakken.

Studenten in de thesisoptie volgen een cursus voor gevorderd onderzoek als onderdeel van hun kerncursussen en negen credit-uren aan keuzevakken. Het proefschrift moet mondeling worden verdedigd voor een begeleidingscommissie van minstens drie faculteitsleden, van wie er één in een andere afdeling verblijft.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten voldoen aan de vereisten van zowel het Graduate College als het Watts College of Public Service and Community Solutions.

Kandidaten komen in aanmerking om zich aan te melden voor het programma als ze een bachelor- of masterdiploma hebben behaald, op welk gebied dan ook, van een regionaal geaccrediteerde instelling.

Kandidaten moeten een minimale cumulatieve GPA van 3,00 hebben (schaal is 4,00 = "A") in de laatste 60 uur van hun eerste bacheloropleiding, of kandidaten moeten een minimale cumulatieve GPA van 3,00 hebben (schaal is 4,00 = "A") in een toepasselijke masteropleiding.

Alle aanvragers moeten het volgende indienen:

 1. toelatingsexamen voor afgestudeerden en aanmeldingskosten
 2. officiële transcripten
 3. verklaring van professionele en academische doelen
 4. drie aanbevelingsbrieven
 5. huidig ​​CV
 6. bewijs van Engelse taalvaardigheid

Aanvullende toepassingsinformatie

Een aanvrager wiens moedertaal geen Engels is, moet een bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen, ongeacht zijn huidige verblijfsvergunning.

Internationale aanvragers zijn ook verplicht om TOEFL- of IELTS-scores en een financiële garantieverklaring in te dienen.

Alleen volledige aanvraagdossiers worden beoordeeld of in aanmerking genomen voor toelating. Kandidaten zonder niet-gegradueerd academisch werk in verwante disciplines zijn verplicht om zes credit-uren aan deficiëntiecursussen te volgen naast de mastereisen. Tekortkomingcursussen kunnen worden gevolgd in combinatie met masteropleidingen.

Wat zijn versnelde programma's bij ASU?

ASU-studenten kunnen hun studie versnellen door een bachelor- en een masterdiploma te behalen in slechts vijf jaar (voor sommige programma's) of door een bachelordiploma te behalen in 2,5 of 3 jaar.

Versnelde bachelor- en masteropleidingen zijn bedoeld voor goed presterende niet-gegradueerde studenten die de mogelijkheid willen hebben om niet-gegradueerde cursussen te combineren met afgestudeerde cursussen om de voltooiing van hun masteropleiding te versnellen. Deze programma's, met hetzelfde hoogwaardige curriculum dat wordt gegeven door de wereldberoemde faculteit van ASU, stellen studenten in staat om in slechts vijf jaar zowel een bachelor- als een masterdiploma te behalen.

Bij versnelde bacheloropleidingen kunnen studenten kiezen voor een traject van 2,5 of 3 jaar en tegelijkertijd deelnemen aan dezelfde hoogwaardige onderwijservaring van een 4-jarige optie. Studenten kunnen ervoor kiezen om hun studie te versnellen na acceptatie in een deelnemend programma door contact op te nemen met hun studieadviseur.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The Watts College of Public Service & Community Solutions is made up of four schools and more than 20 research centers—all with a shared goal of advancing research and discovery of public value, a ... Lees meer

The Watts College of Public Service & Community Solutions is made up of four schools and more than 20 research centers—all with a shared goal of advancing research and discovery of public value, and furthering the economic, social, cultural, and overall health of the communities that we serve. Lees Minder
Central City , Arizona City + 1 Meer Minder