MS in financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MS in Finance is nu STEM-goedgekeurd! Solliciteer online en maak gebruik van de uitgebreide OPT na het afstuderen.

De University of Tampa Master of Science in Finance bereidt studenten voor op een loopbaan in de steeds veranderende financiële sector. Veranderingen in de beleggingssector en de financiële markten vereisen goed opgeleide financiële professionals om waardeverhogende beslissingen te nemen naarmate informatie beschikbaar komt en de bedrijfsomgeving verandert.

Financiële studenten zijn voorbereid op een loopbaan in de particuliere sector en de overheid op gebieden als bankieren, makelaardij, individuele en institutionele investeringen, verzekeringen, financiële analyse en planning, portefeuillebeheer en meer. Verschillende cursussen hebben het CFA®-curriculum geïntegreerd, zoals aangeboden door het CFA Institute en zijn gebaseerd op de Candidate Body of Knowledge (CBOK) van het CFA®-programma. Onderwerpen in deze cursussen helpen studenten bij de voorbereiding op het CFA®-examen. *

Het College biedt ultramoderne middelen, zoals het Huizenga Family Foundation Trading Center, dat Bloomberg Professional ™ realtime handelsinformatie en praktische financiële managementervaring biedt.

* CFA Institute, CFA® en Chartered Financial Analyst® zijn handelsmerken die eigendom zijn van CFA Institute. CFA Institute onderschrijft, promoot, beoordeelt of garandeert de nauwkeurigheid van de producten of diensten die worden aangeboden door The University of Tampa niet, noch verifieert of onderschrijft de slagingspercentages geclaimd door The University of Tampa.

Beheer verandering. Waarde creëren.

Het rigoureuze MS in Finance-programma van de UT geeft studenten de training die nodig is om uit te blinken in de steeds veranderende wereldwijde financiële sector. De complexe aard van de huidige wereld van investeringen en financiën vereist professionals die zijn uitgerust met geavanceerde kwantitatieve, analytische en besluitvormingsvaardigheden om verandering te beheren en waarde te creëren.

Het toonaangevende financiële curriculum van het Sykes College of Business richt zich op praktisch financieel beheer en moderne waardering en kwalificeert studenten voor een loopbaan op gebieden zoals bankieren, makelaardij, individuele en institutionele investeringen, verzekeringen, portefeuillebeheer en financiële analyse en planning. Gebaseerd op de huidige realiteiten en best practices van de industrie, zijn cursussen gericht op het helpen van studenten om hun financiële carrière te bevorderen en zich voor te bereiden op de niveaus van de gemeenschappelijke kennis van Chartered Financial Analyst (CFA) (CBOK) niveaus I, II en III. UT financiële hoogleraren - waaronder twee CFA-charterhouders - moedigen hun studenten aan om zoveel mogelijk onderdelen van het CFA-examen af te leggen om hen te helpen vooruit te komen in de financiële sector. Het Sykes College of Business onderhoudt strategische partnerschappen met CFA Tampa Bay en Becker / Stalla CFA Review.

Studenten kunnen profiteren van MS in Finance keuzevakken in speciale onderwerpen die van belang zijn, zoals durfkapitaal en alternatieve investeringen, waardering van commercieel onroerend goed, boekhouding en waardecreatie, geavanceerde investeringen en portefeuillebeheer en geavanceerde bedrijfsfinanciering. Een MBA-concentratie in financiën wordt ook aangeboden.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Training met technologie

MS in Finance-studenten hebben niet alleen directe toegang tot deskundige professoren met praktische expertise, maar ze leren ook de meest actuele technologie te gebruiken, waaronder de Compustat-database van SAP, de Crystal Ball-simulatiesoftware van Oracle en de professionele dataterminal van Bloomberg. De hightech handelsruimte van de UT biedt studenten praktijkervaring in vermogensbeheer. Trainen met technologie geeft studenten een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in de branche.

SAP toepassen

SAP, 's werelds toonaangevende enterprise-systeemplatform, is een populair hulpmiddel geworden voor Fortune 500-bedrijven. Het Sykes College of Business curriculum in toegepaste bedrijfsfinanciering maakt gebruik van SAP in de klas, zodat studenten leren met systemen die ze waarschijnlijk op de werkplek gebruiken. Dit zet UT voorop in het opleiden van financiële studenten in het toepassen van de hedendaagse financiële theorie en bedrijfssystemen, waardoor afgestudeerden een aanzienlijk concurrentievoordeel krijgen. Momenteel is de UT een van de weinige universiteiten in het land die SAP heeft geïntegreerd in zijn graduate finance-programma.

Een keer per jaar biedt de UT ook de TERP10 Academy aan, die intensieve training biedt om studenten voor te bereiden op een SAP Certified Business Associate met SAP ERP 6.0, een zeer verhandelbare certificering. De 10-daagse cursus behandelt de fundamentele integrale bedrijfsprocessen in SAP, inclusief inkoop, productie, planning, projectbeheer, verkoop, klantenservice, activabeheer, financiële boekhouding, human resources en analyse. Op de laatste dag van de cursus kunnen studenten ervoor kiezen om deel te nemen aan het examen.

Monte Carlo simulatie

De toepassing van Monte Carlo-simulatie - technologie die helpt bij het beoordelen van risico's bij kwantitatieve analyse en besluitvorming - in internationale financiële cursussen stelt studenten in staat risico's en rendement in bedrijfsmodellen grondig te evalueren. Veel studenten gebruiken deze vaardigheid op de werkplek.

Bloomberg-certificering

Het Huizenga Financial Trading Center binnen het Sykes College of Business biedt een ultramodern leercentrum voor studenten die een loopbaan in investeringen zoeken. Het centrum biedt toegang tot realtime handelsinformatie van Bloomberg ProfessionalTM, zodat studenten de Bloomberg-certificering kunnen behalen.

123784_UT-12.jpg

foto met dank aan de Universiteit van Tampa

Voorbereiding op de wereldeconomie

De bedrijven van vandaag concurreren op een wereldwijde markt die wordt beïnvloed door verschillende culturen, economieën en denkwijzen. Het is voor UT-studenten van essentieel belang om te begrijpen hoe deze verschillen internationale zakelijke relaties en bedrijfsvoering beïnvloeden. Centraal in het Sykes College of Business-onderwijs, zijn interculturele zakelijke concepten door het curriculum heen doordrenkt, waardoor een wereldwijd perspectief wordt geboden en onschatbare kansen voor studiebeurzen en reizen worden geboden.

Terwijl wereldeconomieën zich blijven vermengen en verkrappen, is het een belangrijk initiatief van het Sykes College of Business om afgestudeerden te produceren die de smeltkroes van culturen op de werkplek erkennen. MS in Finance-cursussen bespreken internationale financiële markten, internationale pariteitsvoorwaarden, het afdekken van buitenlandse kasstromen, arbitrageportefeuilles, internationale kapitaalbudgettering, internationale portefeuilletoewijzing en internationale kapitaalkosten. Studenten hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het robuuste studieaanbod van de UT in het buitenland. Hoogleraren leiden elk jaar verschillende educatieve reizen naar Azië, Zuid-Amerika en Europa. Bedrijven die afgestudeerden van UT-financiën hebben aangenomen, zijn onder meer:

 • bank van Amerika
 • Bloomberg LP
 • Citi
 • Deloitte
 • Depository Trust & Clearing Corporation
 • EY
 • Franklin Templeton Investments
 • GE
 • Microsoft Corporation
 • PwC
 • Raymond James
 • SAP
 • Sykes Enterprises
 • T. Rowe Price
 • TIAA-CREF
 • USAA
 • Wells Fargo

Toelatingsvoorwaarden en documenten

Om u aan te melden, vult u de papieren of online aanvraag in. Aanvragen worden pas beoordeeld als het Office of Graduate and Continuing Studies alle vereiste materialen heeft ontvangen. Studenten worden op de hoogte gebracht van toelatingsbeslissingen nadat het materiaal is ontvangen en beoordeeld.

 • Voltooid applicatie.
 • $ 40 aanvraagkosten.
 • Officiële transcripties van alle eerdere collegewerkzaamheden die rechtstreeks van elke instelling zijn ontvangen.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) of Graduate Records Examination (GRE) is vereist. In afwachting van goedkeuring kunnen aanvragers via hun toelatingsadviseur een verzoek indienen om afstand te doen van de GMAT als zij aan de volgende criteria voldoen:
  • MS in financiële aanvragers die elk niveau van het CFA-examen hebben behaald
   OF
  • MS in financiële aanvragers die voldoende bewijs overleggen, voldoen aan ALLE volgende criteria:
   • Drie of meer jaar relevante professionele werkervaring in de afgelopen vijf jaar (relevante professionele werkervaring gaat verder dan het instapniveau op een van de volgende gebieden: investeringsbankieren, onderzoeksanalist, private equity, fusies en overnames, risicokapitaal en portefeuillebeheer ). De aanvrager moet elke niet vermelde werkervaring ter beoordeling indienen. Administratieve, backoffice- en verkoopfuncties komen doorgaans niet in aanmerking voor het afzien van de GMAT. Beroepen die in hun praktijk kwantitatieve en analytische vaardigheden vereisen, hebben de voorkeur.
   • Een bedrijfsdiploma van een regionaal erkende instelling met een GPA van 3,0 of hoger.
   • Behaalde een graad B of hoger in elk van de volgende cursussen: ACC202, ACC203, FIN 310, ECO 204, ECO 205, QMB 210, MKT 300 (of het equivalent van deze cursussen bij uw niet-gegradueerde instelling).

   LET OP: als u aan de bovenstaande criteria voldoet, komt een student alleen in aanmerking voor een GMAT-vrijstelling. Alle GMAT-afstandsverklaringen worden op individuele basis beoordeeld en moeten door een commissie worden goedgekeurd. Neem voor meer informatie contact op met je opnameadviseur.
Twee professionele referentieformulieren (PDF) ingevuld door personen die getuigen van de professionele achtergrond en het academisch potentieel van de aanvrager. Aanbevelingsbrieven worden aanvaard indien gewenst.Professioneel CV.Persoonlijke verklaring: beschrijf in ongeveer 500-1.000 woorden uw professionele doelen en hoe een diploma van de Universiteit van Tampa u zal helpen die doelen te bereiken. Op zijn beurt wil je misschien ook benadrukken wat je kunt bijdragen aan het graduate programma.Individuele interviews worden aanbevolen maar zijn niet verplicht.Werkervaring wordt aanbevolen maar is niet vereist.Internationale aanvragers: testrapport Engels als vreemde taal (TOEFL) of International English Language Testing System (IELTS).

Aanmeldingsdeadlines

Er is geen deadline voor aanmelding. Aanvragen worden doorlopend geëvalueerd voor herfst-, lente- en zomercondities. Gekwalificeerde studenten worden toegelaten totdat de plaatsen vol zijn voor de betreffende periode. De toelating is competitief en studenten worden aangemoedigd om vroeg in te schrijven. De studenten worden op de hoogte gebracht van hun status zodra alle documenten zijn ontvangen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited