MS in elektrotechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling biedt mogelijkheden voor post-baccalaureaatonderzoek aan de Master of Science in Engineering met de optie Electrical Engineering. Deze kansen dienen zowel voor de praktiserend ingenieur als voor de student die een vervolgstudie en onderzoek op gevorderd niveau wil nastreven. Thesis, niet-thesis en managementplannen zijn beschikbaar.

Studiegebieden zijn onder meer besturingssystemen, digitale systemen, computertechniek, communicatie, computerondersteund ontwerp, apparaat- en circuitmodellering, solid-state apparaten, sensoren, voedingssystemen, vermogenselektronica, elektromagnetische velden, elektromechanische systemen en systeemanalyse en -ontwerp. De student wordt aangemoedigd om te communiceren met de faculteit om deze of andere mogelijkheden te verkennen.

advisering

De afdeling Electrical and Computer Engineering adviseert haar studenten zorgvuldig en heeft een adviseur nodig voor elke afgestudeerde student. Bij acceptatie voor een studie met een afgestudeerde wordt een adviseur in eerste instantie toegewezen door de Graduate School.

Het is de verantwoordelijkheid van de student om contact op te nemen met zijn / haar adviseur en dit moet zo snel mogelijk vóór de eerste inschrijving en voor cursusregistraties elk semester worden gedaan. Van elke afgestudeerde student wordt verwacht dat hij een afdelings (optie) studieplan voltooit dat moet worden ondertekend door de student, academisch adviseur en de gediplomeerde coördinator van het departement. Dit formulier moet in het eerste semester van het studentenprogramma worden ingevuld. Cursussen die zonder de toestemming van een adviseur worden gevolgd, voldoen mogelijk niet aan de vereisten voor de graad. De student kan naar een andere adviseur in het geval van rentewijzigingen zoeken. Evenzo kan de relatie student-adviseur worden beëindigd naar goeddunken van de adviseur. De afdelingscoördinator van de afdeling is beschikbaar om deze en andere kwesties waar nodig te bespreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder