MS in educatief leiderschap

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom studeren onderwijskundig leiderschap via het Graduate Program aan de Madonna University ?

  • Perfect voor deeltijdstudenten met een fulltime werkverbintenis
  • Alles online of op de campus aangeboden
  • Rigoureus programma met een uitstekende reputatie
  • Bevordert een collaboratieve leiderschapsaanpak
  • Leer waar u ook bent van een internetverbinding - u kunt dit diploma behalen in de klas of 100% online

Programma overzicht

De Master of Science in Educational Leadership is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte aan leiders in uiteenlopende onderwijsomgevingen. Je ontwikkelt samenwerkende leiderschapsvaardigheden om te helpen bij het werken met gezinnen, docenten en leden van de gemeenschap om individuele en institutionele doelen te bereiken. Krijg inzicht in hoe u als beheerder de politieke, sociale, economische en culturele context van K-12-onderwijs kunt beïnvloeden. Leer een schoolcultuur te koesteren en ondersteunen die bevorderlijk is voor het leren van studenten en de groei van het personeel. Bereid je voor op een effectieve onderwijskundige en visionaire leider, terwijl je een professioneel netwerk opbouwt met medestudenten en docenten. Als het programma is voltooid, komt u in aanmerking voor certificering voor K-12-gebouwbeheerders in Michigan.

Jouw toekomst

Student succes

Lisa Diebel
Waarom koos je voor Madonna University ?
Ik koos voor Madonna University omdat het dicht bij huis was en het een uitstekende reputatie had.

Wat denk je dat de ervaring en opleiding maakt bij Madonna Special?
Al mijn professoren waren zeer toegewijde en gepassioneerde professoren. Ze gaven echt om studenten, waaronder de student en de studenten aan wie ik zou worden toevertrouwd. De kleine klasse was ook een pluspunt voor persoonlijke aandacht.

Wat heb je gedaan sinds je afstuderen, carrière? (graduate school, werkgever?)
Toen ik 11 jaar geleden voor het eerst afstudeerde, begon ik te werken op Plymouth High School in hun FCS-afdeling. Ik was daar zeven jaar en toen ging ik naar East Middle School. Ik ben hier al vijf jaar. Onlangs heb ik een functie bij de Universiteit van Ohio aanvaard als universitair hoofddocent en programmacoördinator. Ik begin in OU in augustus 2016.

Hoe heeft jouw Madonna-diploma een rol gespeeld in jouw huidige functie?
Mijn Madonna diploma heeft me naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière geleid. Ik zal lesgeven en ook verantwoordelijk zijn voor het laten groeien van een afdeling.

Wat was je meest lonende professionele of persoonlijke ervaring sinds je afstudeerproject?
Mijn meest lonende ervaring is dat ik nu de kans krijg om te zijn zoals de professoren die me zo enorm hebben geïnspireerd. Het is mijn beurt om de volgende generaties opvoeders te inspireren.


Plan van studie

Plan van studie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, a ... Lees meer

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, and a commitment to serving others through a liberal arts education, integrated with career preparation and based on the truths and principles recognized within a Catholic tradition. Lees Minder
Lijfland , Gaylord , Charter Township of Clinton + 2 Meer Minder