MS in de natuurkunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

physics

Wij bieden programma's die leiden tot een MS en Ph.D. graad in natuurkunde . De afdeling heeft onderzoeksconcentraties in nucleaire fysica, Astroalt = "physics en Bioalt =" physics . De afdeling benadrukt de nauwe interactie tussen docenten en studenten tijdens alle fasen van hun studie. Aankomende studenten kunnen een online aanvraag indienen voor toelating tot het programma.

Algemeen examen

De algemene examens onderzoeken de kennis van de student op kerngebieden van alt = "fysica en dienen als een mijlpaal die de bereidheid van de student voor onderzoek aangeeft. De examens testen probleemoplossende vaardigheden, fysieke basisintuïtie en het vermogen om te profiteren van synergieën tussen verschillende gebieden met geïntegreerde problemen.

Momenteel zijn de kerngebieden:

  • Klassieke mechanica
  • Klassieke elektrodynamica
  • Kwantummechanica
  • Statistische mechanica

Het behalen van deze examens is vereist voor de student om kandidaat te worden voor de Ph.D.

Meer informatie over de kwalificerende examens en de daarop betrekking hebbende voorschriften is verkrijgbaar bij de directeur van het Graduate Program.

Afgestudeerde financiële bijstand

Het Office of Student Financial Assistance biedt financiële hulp in de vorm van Federal Direct Stafford, Federal Direct Graduate PLUS en particuliere alternatieve leningen aan studenten die zijn toegelaten tot een van onze graduate graden of goedgekeurde graduate certificaatprogramma's.

Afdeling Natuurkunde - Columbian College of Arts

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder