MS in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Scheikunde biedt een studieprogramma dat leidt tot het MS-diploma met concentraties die beschikbaar zijn in de volgende gebieden van de chemie: analytische chemie, biochemie, scheikundeonderwijs, anorganische chemie, materiaalchemie, organische chemie en fysische chemie.

Graad Vereisten

Een minimum van 35 semester uren krediet is vereist voor de MS-graad. Chemie 6975, 6980, 6981 en 6982 zijn van alle studenten vereist. Daarnaast zijn 9 tot 15 semester-uren aan inhoudcursussen vereist, afhankelijk van de prestaties in plaatsingsonderzoeken. Een minimum van 6 uur van 6990 is ook vereist voor de graad. Onderwijsassistenten moeten elk semester registreren voor Chemie 6976, 6977 of 6978 zoals toegewezen door de afdelingsvoorzitter. Voor het afstuderen moet de student een gemiddeld cijfer van 3,0 of hoger behalen in de scheikunde en een acceptabel proefschrift voltooien.

Inhoud cursussen zijn die met gespecialiseerde chemie inhoud, inclusief de geavanceerde en speciale onderwerpen cursussen in de chemie divisies. Vijftien sh inhoudcursussen zijn vereist, waarvan ten minste negen sh op het niveau van 6900 moeten zijn. Deze en de keuzevakken (die extra studiepunten kunnen bevatten in Chem 6990) worden gekozen in overleg met de adviseur van de student.

Toelatingseisen

In aanvulling op de minimumvereisten van de School of Graduate Studies, moet een kandidaat voor toelating tot de MS-opleiding in de Afdeling Scheikunde een undergraduate major in de chemie of het equivalent daarvan presenteren. Normaal gesproken houdt dit in dat minimaal een jaar lang de organische chemie en een semester van de fysische chemie worden afgerond. In die gevallen waarin de voorbereiding van de bachelor lichtjes ontoereikend is, kan de kandidaat met voorlopige status met de goedkeuring van de voorzitter van de afdeling en de Gediplomeerde Dean worden toegelaten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder