Overzicht

Het MS in conflictanalyse

Credits overboeken

Afgestudeerden van onze masteropleiding Conflictanalyse en Afwikkeling die besluiten hun studie voort te zetten en worden aanvaard in onze Ph.D. programma in Conflictanalyse en Resolutie kan tot 15 credit-uren overbrengen naar de Ph.D. programma, waardoor het totale aantal studiepunten voor het doctoraatsprogramma wordt verminderd.

Programma-indelingen

Het MS-programma wordt aangeboden in zowel indelingen als afstandsonderwijs. Deze flexibele indelingen maken werkende volwassenen in het midden van de carrière en degenen die niet in staat zijn om deel te nemen aan het programma op de campus, conflictoplossing op een creatieve, rigoureuze en gestructureerde manier te bestuderen.

Studenten kunnen zich inschrijven voltijds of deeltijds en nemen zes tot negen studiepunten per trimester. Studenten die een voltijdse opleiding volgen, kunnen verwachten dat ze het programma binnen 15 maanden zullen afronden. Deeltijdstudenten zullen het programma in 2 jaar afronden. Zomeropkomst is verplicht.

Studenten die online lessen volgen, moeten per academisch jaar 2 residentiële instituten (RI's) bijwonen. Elke RI is 5 dagen. Momenteel worden de RI's gehouden in februari en oktober. Bezoek het Residential Institute voor actuele informatie.

Masterstudenten krijgen NSU-computeraccounts, waaronder e-mail en Canvas, maar moeten hun eigen internetserviceproviders aanschaffen, hun eigen computersystemen gebruiken en beschikken over een bruikbare webcamera. Online studenten gebruiken het web om toegang te krijgen tot cursusmateriaal, aankondigingen, e-mail, afstandsbibliotheekdiensten, bibliotheekabonnementen en andere informatie, en voor interactie met docenten en medestudenten. Online, interactieve leermethoden zijn gebaseerd op het gebruik van Canvas als een cursusbeheersysteem. Online activiteiten faciliteren frequente student-naar-faculteit en student-student interactie. Ze worden ondersteund door discussieborden met threads, whiteboards, chatrooms, e-mail en multimediapresentaties. Daarnaast stelt Canvas studenten in staat om online opdrachten in te dienen in multimediabestanden en de beoordelingen van hun docenten van opdrachten online in dezelfde formaten te ontvangen.

leerplan

Masterstudenten moeten minimaal 36 credits behalen; met succes slagen voor een praktijkvak en een uitgebreid examen of een optionele scriptie om in aanmerking te komen voor de graad. Studenten moeten ook een 3.0 GPA behouden door het behalen van de graad. Sommige cursussen hebben specifieke vereisten waaraan studenten moeten voldoen; deze moeten worden gecontroleerd om naleving te garanderen. Als een student ervoor kiest, kunnen ze ervoor kiezen om de masterproef te doen.

Toelatingsvoorwaarden

CAHSS accepteert aanvragen voor de Master- en Graduate Certificate-programma's van iedereen die een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde universiteit afrondt of aan het behalen is. Master's en Graduate Certificate-aanvragers moeten een minimale GPA van 3,0 hebben in hun bacheloropleiding. Aanvragers moeten alle bachelordiploma-eisen te voltooien voordat beginnen met graduate studies.

Criteria voor acceptatie in de MS en Graduate Certificate-programma's in Conflictanalyse

deadlines

Fall (augustus) Deadline voor aanmelding - 15 juli

Winter (januari) Deadline voor aanmelding - 1 december

Zomer (mei) Deadline voor aanmelding - 1 april

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Nova Southeastern University »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
15 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Collegegeld: $ 755 per krediet uur