MS in conflictanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MS in conflictanalyse

Credits overboeken

Afgestudeerden van onze masteropleiding Conflictanalyse en Afwikkeling die besluiten hun studie voort te zetten en worden aanvaard in onze Ph.D. programma in Conflictanalyse en Resolutie kan tot 15 credit-uren overbrengen naar de Ph.D. programma, waardoor het totale aantal studiepunten voor het doctoraatsprogramma wordt verminderd.

Programma-indelingen

Het MS-programma wordt aangeboden in zowel indelingen als afstandsonderwijs. Deze flexibele indelingen maken werkende volwassenen in het midden van de carrière en degenen die niet in staat zijn om deel te nemen aan het programma op de campus, conflictoplossing op een creatieve, rigoureuze en gestructureerde manier te bestuderen.

Studenten kunnen zich inschrijven voltijds of deeltijds en nemen zes tot negen studiepunten per trimester. Studenten die een voltijdse opleiding volgen, kunnen verwachten dat ze het programma binnen 15 maanden zullen afronden. Deeltijdstudenten zullen het programma in 2 jaar afronden. Zomeropkomst is verplicht.

Studenten die online lessen volgen, moeten per academisch jaar 2 residentiële instituten (RI's) bijwonen. Elke RI is 5 dagen. Momenteel worden de RI's gehouden in februari en oktober. Bezoek het Residential Institute voor actuele informatie.

Masterstudenten krijgen NSU computeraccounts inclusief e-mail en Canvas, maar moeten hun eigen internetproviders aanschaffen, hun eigen computersystemen gebruiken en een bruikbare webcamera hebben. Online studenten gebruiken internet om toegang te krijgen tot cursusmateriaal, aankondigingen, e-mail, bibliotheekdiensten op afstand, databases met abonnementsbibliotheken en andere informatie, en voor interactie met docenten en medestudenten. Online, interactieve leermethoden zijn gebaseerd op het gebruik van Canvas als cursusbeheersysteem. Online activiteiten faciliteren frequente student-faculteit en student-student interactie. Ze worden ondersteund door threaded discussieborden, whiteboards, chatrooms, e-mail en multimediapresentaties. Bovendien stelt Canvas studenten in staat om opdrachten online in multimedia-indelingen in te dienen en om beoordelingen van hun professoren over opdrachten online in dezelfde indelingen te ontvangen.

leerplan

Masterstudenten moeten minimaal 36 credits behalen; met succes slagen voor een praktijkvak en een uitgebreid examen of een optionele scriptie om in aanmerking te komen voor de graad. Studenten moeten ook een 3.0 GPA behouden door het behalen van de graad. Sommige cursussen hebben specifieke vereisten waaraan studenten moeten voldoen; deze moeten worden gecontroleerd om naleving te garanderen. Als een student ervoor kiest, kunnen ze ervoor kiezen om de masterproef te doen.

Toelatingsvoorwaarden

CAHSS accepteert aanvragen voor de Master- en Graduate Certificate-programma's van iedereen die een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde universiteit afrondt of aan het behalen is. Master's en Graduate Certificate-aanvragers moeten een minimale GPA van 3,0 hebben in hun bacheloropleiding. Aanvragers moeten alle bachelordiploma-eisen te voltooien voordat beginnen met graduate studies.

Criteria voor acceptatie in de MS en Graduate Certificate-programma's in Conflictanalyse

deadlines

Fall (augustus) Deadline voor aanmelding - 15 juli

Winter (januari) Deadline voor aanmelding - 1 december

Zomer (mei) Deadline voor aanmelding - 1 april

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

  1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
  2. Een levendig campusleven omvat NCAA Atletiek, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
  3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
  4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
  5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
  6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
  7. Veel van de NSU-afgestudeerden gaan door met het behalen van masters, doctorale of professionele graden aan de NSU of andere universiteiten. Universitaire studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden zoals geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
  8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van community-evenementen, waarvan vele op de campus van NSU.Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Lees meer

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Lees Minder