De transformerende christelijke counselingprogramma's van GCU creëren een mogelijkheid om christelijke principes te integreren in een professionele adviespraktijk.

De Master of Science in Christian Counseling bereidt afgestudeerden voor op cliënten die op zoek zijn naar counseling met geïntegreerd christelijk geloof. Het programma biedt een sterke basis in bijbelkennis en theologische wijsheid, die kan worden toegepast in een cliëntgestuurde counselingomgeving. Dit omvat een verkenning van spirituele gezondheid, groei en karakterontwikkeling voor de counselor in het leven en in de praktijk.

Leerders ontwikkelen een diep begrip van het evangelie om relevante kwesties vanuit een christelijk perspectief te bespreken. Het programma voldoet aan de academische vereisten die zijn vastgesteld door de Nationale Raad voor gecertificeerde adviseurs. Leerders krijgen een uitgebreide training om nationale certificering en licentieverlening te bereiken in Arizona als counsellor. Studenten uit andere staten kunnen de academische voorbereiding hebben om te beginnen met het zoeken naar certificering en licentiestatus in hun respectievelijke staten. Een masterdiploma in counseling is nodig om een ​​vergunning te krijgen als counsellor in 48 staten, waaronder Arizona. Maar aanvullende eisen kunnen van staat tot staat verschillen. Afgestudeerden van deze opleiding zullen bereid zijn om personen te behandelen die lijden aan sociale, psychologische en emotionele beperkingen. Leerders kunnen hun loopbaan als adviseur toespitsen op verschillende stoornissen, zoals gedrag, geestelijke gezondheid, middelenmisbruik en huwelijk en gezin.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Laatst bijgewerkt op August 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet