Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer je wordt opgeroepen om Gods woord te delen terwijl je mensen dient die worstelen met drugsverslaving, is een sterke educatieve basis in christelijke principes, psychologietheorie en counselingspraktijken essentieel.

Grand Canyon University transformerende Master of Science van de Grand Canyon University in het gebruik van christelijke therapie en verslavende aandoeningen helpt je christelijke waarden te integreren in professionele counselingspraktijken die van toepassing zijn op verslavende aandoeningen.

Deze drug misbruik counseling-opleiding wordt aangeboden door het College of Humanities and Social Sciences, en omvat cursussen die u toelaat om zich te concentreren op alcohol-en drugsmisbruik counseling en bereidt u voor op een carrière als een licentie verslaafde adviseur. Naast de bijbelse wijsheid, verken je psychologische theorieën met betrekking tot verslaving, up-to-date evaluatie en behandelmethoden en de impact van cultuur, familie en andere sociologische invloeden op de verslaafde. Je krijgt een uitgebreide training en academische voorbereiding om een ​​nationale certificering en licentiestatus te bereiken in Arizona als verslavingsdeskundige.

Afgestudeerden van andere staten kunnen de academische voorbereiding hebben om het proces te starten om certificering en licentiestatus in hun respectievelijke staten te zoeken. Deze MS in christelijke verslavingszorg verkent diep de farmacologie, processen, effecten van verslaving, evenals de externe invloeden op verslavend gedrag en hoe de verslaafde effectief te behandelen. Je leert over christelijke wijsheid en ethiek, en hoe je ze kunt integreren in je praktijk. De cursussen helpen je om een ​​christelijke praktijk te ontwikkelen, terwijl je je eigen geloof als een christelijke beoefenaar ontwikkelt.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Laatst bijgewerkt op August 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet