MS in biologische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het afstudeerprogramma in de afdeling Biological Sciences aan de Youngstown State University leidt tot een Master of Science-graad met kansen op een groot aantal verschillende gebieden. Het programma tracht de kwaliteiten van onafhankelijk denken en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, met als doel studenten voor te bereiden op onderzoek en academische carrières. De biologie faculteit onderzoeksprofielen biedt korte beschrijvingen van de biologie faculteit onderzoeksinteresses.

Studenten kunnen de MS-graad in de biologische wetenschappen volgen in een van de twee opties. The Thesis Option is een onderzoek-intensief programma ontworpen om studenten een sterke basis te bieden in fundamentele biologische principes en theorieën door middel van cursussen en de voltooiing van een facultair geleide onderzoeksproject (scriptie). De optie Niet-thesis stelt studenten in staat een diepgaand begrip van de biologie te verkrijgen door cursussen en het schrijven van een gediplomeerd onderzoekspaper.

De volledige aanvraag voor toelating, inclusief alle ondersteunende materialen, moet worden ontvangen door de School of Graduate Studies and Research ten minste vier weken vóór het begin van de termijn waarin de aanvrager van plan is te registreren. YSU geeft afgestudeerde studenten in de herfst, lente en zomer semesters.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder