MS in biologische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over biologische wetenschappen

Het Departement Biologische Wetenschappen benadrukt de integratieve aard van de biologische wetenschappen, met de nadruk op onderzoeksprogramma's die drie belangrijke aandachtspunten samenbrengen: evolutie / ecologie, fysiologie en biochemie, cel- en moleculaire biologie. Onderzoeksprogramma's van de faculteit weerspiegelen de interdisciplinaire kracht van onze afdeling. Recente docenten huren, ondersteunen onze rijke traditie van onderzoekstrainingen in de traditionele fundamentele biologische disciplines en bieden specialisaties die interdisciplinaire relaties bevorderen.


Wat is het curriculum?
Scriptie

Een minimum van 30 semester-uren is vereist buiten het baccalaureaatsdiploma, waarvan er 21 op het niveau van 7000 moeten zijn. Een Grade Point Average van 3,0 moet worden gehandhaafd. Studenten volgen cursussen zoals Orientation Grad Study (bron van literatuur op het gebied van biologie, datapresentatie, grafische technieken en voorbereiding van het manuscript), College Biology Teaching (lesgeven van laboratoriumsecties van bestaande niet-gegradueerde cursussen in de biologische wetenschappen), Thesis Proposal ( voorbereiding van een voorstel voor een afstudeerproject in een vorm van toelage en een mondelinge verdediging), Seminarie in de biologie (presentaties van onderwerpen in de biologie) en scriptie. Aanwezigheid op afdelingsseminars is verplicht.
Non-Thesis
Een minimum van 36 semester uren van graduate cursussen is vereist, waarvan 26 moet op het niveau van 7000. Het totale aantal semesteruren dat vereist is voor het afstuderen, wordt bepaald door de adviescommissie van de student op basis van academische achtergrond. Studenten volgen cursussen zoals Orientation Grad Study (bron van literatuur op het gebied van biologie, datapresentatie, grafische technieken en voorbereiding van manuscripten), Life Sciences Biom I (introductie en toepassing op aspecten van het hele lichaam biedt ingenieurs en fysische wetenschappers een begrip van aspecten van de chemische, fysische en mechanische basis van celvorm, functie en beweeglijkheid; geïntegreerde behandeling van onderwerpen in cellulaire biochemie, eiwitsynthese, energie vrijmakende Pathways , en membraanbiofysica), en Seminar in Biologie (presentaties van onderwerpen in biologie). Een Grade Point Average van 3,0 moet worden gehandhaafd.
Vacatures zijn er in overvloed in biotechnologiebedrijven, traditionele farmaceutische bedrijven, medisch onderzoek, academische wereld, regelgevende overheidsinstanties en milieuorganisaties zonder winstoogmerk. Het nastreven van een carrière in de biologie kan enorm lonend en bevredigend zijn. Biologie bestuderen leert ons vragen te stellen, waarnemingen te doen, bewijs te evalueren en problemen op te lossen. Biologen leren hoe levende dingen werken, hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze evolueren. Ze kunnen de evolutie, de natuurlijke historie en het behoud van planten en dieren bestuderen; onderzoek de interacties van levende organismen met licht, het milieu of met elkaar. De startsalarissen voor professionals kunnen sterk variëren, afhankelijk van de instelling en specialisatie van het individu.

Stuur voor meer informatie oskalli@memphis.edu .


Toelatingseisen

Kandidaten moeten voldoen aan de vereisten van de universiteit voor toelating tot de Graduate School .
Specifieke vereisten:
  • GRE-scores zijn vereist en zijn een belangrijke factor voor toelating;
  • Twee aanbevelingsbrieven;
  • Een minimumscore van 550 op de op papier gebaseerde TOEFL, 210 op de computergebaseerde TOEFL, of 79 op de op internet gebaseerde TOEFL (voor studenten van wie de moedertaal niet Engels is);
  • Een undergraduate-diploma met een minimale GPA van 2,75 op een schaal van 4,0;
  • Er wordt gesuggereerd om een ​​schriftelijke brief te hebben van een potentiële adviseur binnen de afdeling Biologische wetenschappen waarin staat dat hij / zij de aanvrager zal accepteren.


vergoedingen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in a vibrant neighborhood in Memphis, Tennessee, the UofM is a major research institution. What you learn here builds a sense of intellectual engagement that will empower you to make a differe ... Lees meer

Located in a vibrant neighborhood in Memphis, Tennessee, the UofM is a major research institution. What you learn here builds a sense of intellectual engagement that will empower you to make a difference in life and throughout your career. Founded in 1912, we welcome more than 21,000 students to campus every year. Diversity is one of our strengths. Students and faculty come from all over the world to be a part of the UofM experience. Lees Minder