MS in biologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Lees meer over hoe BU is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Het Department of Biology biedt drie tracks die naar de MS leiden: een cursus track, een wetenschappelijke paper track en een research thesis track. De cursus kan in een jaar worden afgerond en de wetenschappelijke papieren track kan in een jaar en in de zomer worden voltooid. Het traject van de onderzoeksthesis duurt doorgaans twee jaar. In alle drie de tracks krijgen studenten tijdens het eerste semester van de opleiding facultaire adviseurs toegewezen in hun deelgebied.

Na voltooiing van het masterprogramma moeten studenten worden voorbereid op een vervolgopleiding of op een eventuele baan in onderwijs- en / of onderzoeksposities in de academische wereld, het bedrijfsleven, de overheid of non-profitinstellingen. Het programma accepteert post-bacheloraanvragers met diploma's in verwante disciplines waar de focus lag op biologie of een relevant vakgebied. Studenten met eerder afgestudeerd werk kunnen studiepunten overdragen.

Leerresultaten

 1. Academische meesterschap tonen in een van de drie gebieden van de biologie: ecologie, gedrag, evolutie en mariene biologie; Neurobiologie; of Cellulaire en moleculaire biologie.
 2. Expertise verwerven in een specifiek vakgebied binnen een van de drie brede vakgebieden vertegenwoordigd in de afdeling: ecologie, evolutie, gedrag en mariene biologie; Neurobiologie; of Cellulaire en moleculaire biologie.
 3. Vaardigheden en kwalificaties verwerven die nodig zijn voor een baan in een academische, overheids- of privésector met betrekking tot de biowetenschappen.

Vereisten voor cursussen

Studenten moeten 32 studiepunten van 500-niveau en hoger cursussen voltooien met een minimum cijfergemiddelde van 3.0. Alle studiepunten moeten een hoorcollege, laboratorium of seminar zijn. Deze cursussen worden geselecteerd onder het mentorschap van het faculteitslid dat optreedt als de primaire adviseur van de student.

144615_pexels-photo-2280568.jpeg

Vereisten voor wetenschappelijke papiertrajecten

Cursus benodigd heden

Studenten moeten 32 studiepunten van 500-niveau en hoger cursussen voltooien met een minimum cijfergemiddelde van 3.0. Gewoonlijk worden deze cursussen geselecteerd onder het mentorschap van het faculteitslid dat fungeert als de primaire op wetenschappelijke literatuur gebaseerde paper reader van de student (zie hieronder). Minstens 28 van deze studiepunten op graduate-niveau moeten afkomstig zijn van formeel cursuswerk (dwz geen studiepunten van een onderzoekscursus omvatten). Er kunnen maximaal 4 studiepunten zijn Readings in Biology (BI 701/702).

Wetenschappelijk papier

Naast de hierboven genoemde cursusvereisten, moet de student een op wetenschappelijke literatuur gebaseerde paper invullen, gebaseerd op recente literatuur en met een adequate bibliografie. Het wetenschappelijke artikel zal in het algemeen ongeveer 30-80 pagina's beslaan over een geselecteerd onderzoeksthema in de huidige biologie en zal gewoonlijk meerdere hoofdstukken en uitgebreide literatuurreferenties bevatten. Deze paper wordt geschreven in overleg met een faculteitslid van de afdeling Biologie die als primaire lezer zal dienen. De wetenschappelijke paper wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de facultaire commissie van de student bestaande uit twee lezers. Een definitief exemplaar moet worden overhandigd aan alle commissieleden, de afdeling, en een exemplaar moet door de student worden bewaard. Dit document wordt niet ingediend bij GRS.

Vereisten voor onderzoeksscripties

Cursus benodigd heden

Studenten moeten 32 studiepunten van 500-niveau en hoger cursussen voltooien met een minimum cijfergemiddelde van 3.0. Minstens 20 van deze studiepunten moeten afkomstig zijn van formeel cursuswerk (dwz mogen geen studiepunten van een onderzoekscursus bevatten). Tot 12 studiepunten kunnen Readings in Biology (BI 701/702) of Master's Research in Biology (BI 595) zijn. Cursussen worden geselecteerd onder het mentorschap van de faculteitsadviseur van de student en zullen variëren afhankelijk van de programmadiscipline. Raadpleeg de Graduate Program Guide voor meer informatie. De volledige lijst met biologiecursussen is hier te vinden.

Cel- en moleculaire biologie

 1. CAS BI 552 Moleculaire biologie (4 studiepunten)
 2. GRS BI 621 Biochemistry I (4 studiepunten)
 3. Cursus één celbiologie (4 studiepunten)
 4. Keuzevakken en onderzoek (20 studiepunten, 500-niveau en hoger)

Ecologie, gedrag, evolutie en mariene biologie

MS in Ecology, Behavior, Evolution & Marine Biology cursussen is zeer variabel. Studenten ontwikkelen in overleg met adviseurs een plan van cursussen en onderzoek.

Neurobiologie

 1. GRS BI 755 Cellular and Systems Neuroscience (4 studiepunten)
 2. GRS BI 756-systemen en cognitieve neurowetenschappen of BI 741 neurale systemen: functionele circuitanalyse (4 studiepunten)
 3. GRS NE 500 Frontiers of Neuroscience (2 studiepunten)
 4. GRS NE 501 Frontiers of Neuroscience (2 studiepunten)
 5. Keuzevakken en onderzoek (20 studiepunten, 500-niveau en hoger)

Thesis project

Naast de bovenstaande vereisten, moet de student een onderzoekprogramma doorlopen dat aanvaardbaar is voor de scriptiecommissie en dat leidt tot de voorbereiding van een scriptie. Dit proefschrift moet worden goedgekeurd door een commissie van drie faculteitsleden die ten minste twee faculteitsleden van de afdeling Biologie omvat. De definitieve door de lezer goedgekeurde scriptie moet vóór de datum op de GRS-indieningskalender worden ingediend bij de Electronics Thesis and Dissertations (ETD) Administrator voor definitieve goedkeuring door de graduate school.

Tijdslimieten

Officieel moeten de mastereisen voor alle drie de tracks binnen drie jaar na de datum van eerste inschrijving zijn afgerond. Studenten kunnen echter een verlenging aanvragen bij de Graduate School na de deadline van drie jaar.

Funding

De afdeling Biologie garandeert geen financiële steun voor MS-studenten, hoewel er beperkte gedeeltelijke beurzen beschikbaar zijn, en er zijn vaak Teaching Assistant-posities beschikbaar voor MS-studenten die $ 6.000 per semester verstrekken. Indien u interesse heeft in deze mogelijkheden, geef dit dan aan bij uw sollicitatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the w ... Lees meer

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the world’s most respected professors, researchers, and professionals in their disciplines. Our alumni are leading innovation and research and making an impact in their fields. Our campus is Boston, a city vibrant with history, culture, and diversity, and teeming with potential for connections and careers. Lees Minder