MS in Transportation Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Master of Science in Transportation Management (MSTM) is een volledig geaccrediteerd programma van 30 eenheden dat twee en een half of drie jaar duurt om als deeltijdstudent te worden voltooid. Het curriculum bestaat uit zes verplichte vakken, twee keuzevakken en een hoogtepunt met twee gangen.

Het curriculum wordt geleid door nationaal erkende instructeurs die academische of industriële experts zijn. De MSTM is volledig geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). De lessen worden gehouden op doordeweekse avonden, waardoor studenten fulltime kunnen werken terwijl ze hun diploma behalen. Studenten volgen over het algemeen één cursus per keer, één nacht per week, voor elke sessie van tien lessen, voor een totaal van vier lessen per jaar. Klassen worden geleverd door tweewegs videoconferenties, aangevuld met webcourseware. Studenten gaan persoonlijk naar de les op locaties in heel Californië of via online videoconferenties.

Over ons onderzoek

Het onderzoeksprogramma van het Mineta Transportation Institute omvat een divers en groeiend aantal gecertificeerde Research Associates (RA), Consulting Associates (CA) en studentonderzoekassistenten in een breed spectrum van onderzoeksprojecten.

MTI benadrukt beleids- en managementonderzoek in plaats van technisch onderzoek en selecteert alleen die projecten met onmiddellijke en praktische waarde voor vervoersfunctionarissen en -medewerkers. Daartoe heeft MTI de volgende aandachtspunten aangenomen:

 • Fiets- en voetgangersaangelegenheden
 • Financiering van transportverbeteringen in de openbare en particuliere sector
 • Intermodale connectiviteit en integratie
 • Veiligheid en beveiliging van transportsystemen
 • Duurzaamheid van transportsystemen
 • Transport / landgebruik / milieu
 • Transportplanning en beleidsontwikkeling

Toegangsnormen

Master of Science

Kandidaten voor de Master of Science in Transportation Management (MSTM) -programma moeten aan de volgende minimumvereisten voldoen:

 • Een undergraduate-diploma van een geaccrediteerde instelling. Een GPA van 3,0 of hoger heeft sterk de voorkeur, hoewel studenten met een GPA van meer dan 2,5 overwogen zullen worden.
 • GMAT- of GRE-scores die bij voorkeur op of boven het 50e percentiel liggen in zowel de verbale als de kwantitatieve delen van het examen. (De GMAT-programmacode voor rapporten die specifiek zijn voor het MSTM-programma is: TGQ-ML-83.)
  • Na voorwaardelijke goedkeuring van de programmadirecteur kan de GMAT / GRE worden opgeheven als de aanvrager een interview heeft met de MSTM-directeur en aan een van de volgende voorwaarden voldoet:
   • Verdiende een master's degree of Ph.D. in de Verenigde Staten.
   • Heeft minstens vijf jaar relevante full-time professionele werkervaring in de transportsector of een gerelateerd vakgebied.
   • Studeerde cum laude af van het Lucas College of Business Gary J. Sbona Honours Programme in de afgelopen vijf jaar.

 • Voor internationale aanvragers:
 • Alle afgestudeerde aanvragers van wie het voorbereidende onderwijs voornamelijk in een andere taal dan het Engels was, moeten blijk geven van bekwaamheid in het Engels. Degenen die niet beschikken over een bachelors of een masterdiploma van een postsecundair instituut waar Engels de belangrijkste voertaal is, moeten een minimum score van 550 behalen op de toets Engels als vreemde taal (TOEFL). OPMERKING: Het MSTM-programma geeft geen kandidaten toe die niet al in de VS wonen
 • Internationale aanvragers die een diploma buiten de VS hebben behaald, kunnen worden verplicht hun transcripties door WES te laten beoordelen voordat ze worden ingediend voor toelating tot een graduaatsprogramma.

Graduate certificaten

Toelating tot de graduate certificate-programma's vereist een undergraduate-diploma van een geaccrediteerde instelling (een major) met een GPA van ten minste 2,5. Degenen die niet beschikken over een bachelors of een masterdiploma van een postsecundair instituut waar Engels de belangrijkste voertaal is, moeten ook een Test of English als een vreemde taal (TOEFL) -score indienen (minimum score van 550). OPMERKING: De certificaatprogramma's geven geen kandidaten toe die nog niet in de VS wonen

Het aanvraagproces

MSTM-aanvragers

Aankomende studenten voor de Master of Science in Transportation Management (MSTM) -programma moeten een aanvraag indienen voor toelating tot de San Jose State University (SJSU) via Cal State Apply.

Aanvragers zijn verplicht om een aantal items in te dienen voor het aanvraagproces. ZORG ERVOOR ELK PUNT TE ZENDEN NAAR DE JUISTE PLAATS, zodat uw materialen niet verloren gaan.

 • Veel items kunnen worden ingediend door bestanden te uploaden via het Cal State Apply-systeem
 • Sommige items, zoals transcripties, moeten naar het GAPE-kantoor worden gestuurd (adres hieronder)
 • Sommige items, zoals de aanbevelingsbrief, moeten worden gemaild naar Michelle.Waldron@sjsu.edu

De volgende items zijn vereist om te solliciteren:

 • Een applicatie van CalState Apply
  Vul dit formulier online in, hier.

 • CSU-aanmeldingskosten
  Aanvragers moeten deze $ 55 kosten betalen om een Cal State Apply-aanvraag in te dienen. Betalingen worden alleen geaccepteerd met een creditcard of Paypal.

 • Afschriften
  Dien één set officiële transcripten in van alle aanwezige hogeronderwijsinstellingen (zelfs die waar je geen graad hebt behaald). Volg de instructies hier op (stap 4). E-transcripties moeten worden verzonden naar etranscript@sjsu.edu

 • Een verklaring van doel
  Een verklaring van een tot twee pagina's waarin wordt uitgelegd hoe een Master of Science in Transportation Management u helpt uw carrièredoelstellingen te bereiken. Deze verklaring moet aangeven voor welk semester u solliciteert (bijv. Voorjaar 2020) en uw huidige contactgegevens, waaronder postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Als u al MSTM-klassen hebt gebruikt, of eerder hebt toegepast op het programma en deze opnieuw toepast, neemt u uw SJSU-student-ID-nummer op. E-mail uw verklaring naar Michelle.Waldron@sjsu.edu (Opmerking: de verklaring kan dezelfde zijn als degene die u indient via Cal State Apply.)

 • Een samenvatting van uw professionele en academische ervaringen
  E-mail uw CV naar Michelle.Waldron@sjsu.edu

 • Een aanbevelingsbrief
  De brief moet worden geschreven door een supervisor die je in betaald of vrijwilligerswerk heeft geleid of door een universitaire instructeur die je les heeft gegeven. Vraag uw briefschrijver om een evaluatie van uw schrijf- en analysevaardigheden op te nemen. De brief moet rechtstreeks van de aanbeveler worden gemaild naar Michelle.Waldron@sjsu.edu.

 • GRE- of GMAT-scores
  Dien deze in volgens de instructies hier (stap 5).
  * Zie voorwaarden hierboven voor GMAT / GRE-afstandsverklaring, als u aan een of meer voorwaarden voldoet, vult u de CSU-aanvraag en het verzoek tot vrijstelling in.

 • (Voor kandidaten zonder een eerder diploma van een Engelstalige instelling): scores van de TOEFL- of IELTS-test
  Originele scores indienen bij het testkantoor, volgens de instructies hier (stap 5)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1928, the Lucas College and Graduate School of Business has been accredited since 1967 by AACSB International, the world’s preeminent accreditation body for business schools. We are the la ... Lees meer

Founded in 1928, the Lucas College and Graduate School of Business has been accredited since 1967 by AACSB International, the world’s preeminent accreditation body for business schools. We are the largest contributor of business graduates to Silicon Valley and a major contributor to what the Valley is today. Lees Minder
San Jose , Santa Clara + 1 Meer Minder