MS in Sport Bedrijfs- en entertainmentmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in sport Bedrijfs- en entertainmentmanagement

Manhattanville's Master of Science in Sport Business en Entertainment Management-programma is de enige volledig erkende graad in zijn soort in het Westchester / Fairfield County (CT) gebied. Het programma is ontworpen om ambitieuze professionals de kennis, ervaring en netwerkmogelijkheden te bieden die nodig zijn om een ​​uitdagende rol op te nemen in sportmanagement.

De sportmanagementindustrie is een competitief gebied dat een hoog niveau van professionele vaardigheden en branchespecifieke kennis vereist. Je voet tussen de deur krijgen is vooral een uitdaging zonder een sterk netwerk van connecties. Met ons programma Master's in Sport Business en Entertainment Management kunt u de voorsprong krijgen die u nodig hebt om het veld op te gaan.

Manhattanville biedt ook een geavanceerd certificaat op het gebied van sport- en amusementsmanagement, dat kan worden nagestreefd als onderdeel van het masterprogramma of als een stand-alone referentie.

leerplan

In ons programma voor sport- en entertainmentmanagement leert u van de experts. Ons uitstekende adjunct-faculteitsrooster omvat veteranen uit alle delen van de sportindustrie. Dit gaat samen met onze overtuiging dat onderwijs belangrijk is en het leggen van connecties voorop staat!

De fundamentele kernvakken van het curriculum richten zich op zakelijke principes met betrekking tot financiën, marketing, communicatie en strategie in de wereld van sport en entertainment. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​van de twee concentraties te nastreven in sport- of amusementsmanagement.

Lessen worden het hele jaar door aangeboden in de herfst-, lente- en zomersemesters met zowel doordeweekse als avondcursussen. Houd er rekening mee dat kerncursussen niet worden aangeboden tijdens het zomersemester. Het programma bestaat uit 36 ​​studiepunten en cursussen worden afgesloten met een Capstone Research Project.

Sport Bedrijfs- en Entertainment Management Stages

Het programma omvat een verplichte stage om studenten te helpen bij de voorbereiding op midden- en hogere posities binnen een verscheidenheid van markten, waaronder maar niet beperkt tot: professionele sport, intercollegiate atletiek en amateur- en jeugd atletische organisaties.

Er zijn voldoende mogelijkheden op het gebied van Westchester, Fairfield County, en het grotere gebied van New York City. Ons managementteam is beschikbaar om studenten te helpen bij het vinden van een stageplaats. Als een huidige student al professionele ervaring heeft met sport- en amusementsmanagement, kan dat in de plaats komen van de stage-eis.

Carrières in Sport Management en Entertainment Management

De sportindustrie is een jaarlijks bedrijf van 600 miljard dollar dat bijna elk lid van onze samenleving raakt. Als gevolg hiervan zijn carrières op dit gebied buitengewoon competitief. Het masterprogramma in Manhattanville bereidt afgestudeerden voor om middel- en hoger werkgelegenheidsniveau veilig te stellen in een breed scala van functies binnen de industrie.

Mogelijke posities zijn sportbeheerder, corporate sponsor-directeur, hoofdcoach, agent, general manager, sportmarketeer en andere rollen op uitvoerend niveau. Onze alumni hebben een baan bij de New York Yankees, Mets, Rangers, Jets, Giants, Islanders, de Olympische Spelen en meer. Ze werken ook op verschillende locaties en met een groot aantal verenigingen en agentschappen.

Voor meer informatie over de MS in Sport Business en Entertainment Management-programma vult u het aanvraagformulier aan de rechterkant van deze pagina in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Lees meer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Lees Minder