MS in Marketing Communicatie Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Master of Science in Marketing Communication Management-programma aan Manhattanville College biedt een sterke basis in de principes en praktijken van marketing en public relations en richt zich op actuele onderwerpen zoals sociale media, reputatiemanagement, innovatie en marktgroei.

Marketing is de belangrijkste motor van elke branche - of het nu gaat om een ​​grote onderneming, een kleine onderneming, een non-profitorganisatie of een serviceorganisatie. Het is ook een van de meest dynamische en opwindende gebieden in het bedrijfsleven. Volgens het Bureau of Labor Statistics zullen de taakvooruitzichten voor marketing- en promotiebeheerders tot 2024 sneller groeien dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Manhattanville's Master's in Marketing Communicatie Management-programma bestaat uit 36 ​​credit-uren en 's avonds en in het weekend lessen zijn beschikbaar voor diegenen die willen part-time inschrijven.

Top-gerangschikt programma

Manhattanville's MS in marketingcommunicatiemanagement stond op de 13e plaats op de succesvolle ranglijst van 17 succesvolle communicatiebeheersprogramma's. Deze rangorde is gebaseerd op gebieden zoals academici en diverse cursussen. Succesvolle student noteerde onze kleine, gepersonaliseerde lessen en onze reputatie om studenten een sterke en uitgebreide basis te bieden.

Manhattanville College ligt dicht bij Fortune 100/500 bedrijven in Westchester en New York City. De locatie is perfect voor het aantrekken van toonaangevende marketingmanagers voor onze faculteit. Onze nabijheid tot New York City helpt studenten ook werk en stages te vinden.

cursussen

Ongeacht het carrièretraject waarin je bent geïnteresseerd, er zijn lessen in Manhattanville die je interessant zullen vinden. Global Marketing Strategies en Operations Management zijn bijvoorbeeld perfect voor marketinganalisten en managers. Klassen zoals Reputation Management zijn geschikt voor studenten die willen werken in public relations, terwijl Social Media en de Business Imperative veel te bieden hebben aan managers van sociale media.

Programma-uitkomsten

Omdat marketingplatforms en -methoden voortdurend veranderen, biedt het Marketing Communication Management-programma studenten de echte vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf succesvol te laten groeien. Studenten in het programma leren hoe ze klantwaarde kunnen creëren en begrijpen hoe sociale media een cruciale rol hebben gespeeld in het veranderen van zakelijke communicatie, public relations en reputatiemanagement.

Onze faculteit bestaat uit vooraanstaande beoefenaars die experts zijn in hun vakgebied en senior managementfuncties bekleden, waaronder strategische marketingconsultants, gepubliceerde auteurs, communicatiedeskundigen en public relations-specialisten.

Kom meer te weten

Wilt u meer informatie over het Master in Marketing Communication Management-programma van Manhattanville College? Vraag meer informatie op het aanvraagformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Lees meer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Lees Minder