MS in Industrial

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ONZE MISSIE

The Industrial

VISIE

Het doel van het programma Industrial and Systems Engineering is om afgestudeerden te produceren die professionele ingenieursfuncties verwerven, die het beroep ethisch en effectief uitoefenen, die hun professionele competentie behouden door middel van levenslang leren, en die vooruitgang boeken in een van de vele technische en managementcarrière. paden beschikbaar voor industriële en systeemingenieurs.

Het programma bereidt zijn studenten voor op deze prestaties door hen een brede wetenschappelijke en technische basis te bieden via cursussen in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en de ingenieurswetenschappen. Daarnaast ontwikkelen cursussen in de sociale en humane wetenschappen gevoeligheid voor de sociale context waarin het beroep ethisch moet worden beoefend.

Ten slotte ontwikkelen cursussen in industriële en systeemengineering op het gebied van productiesystemen, mens-machine systemen, managementsystemen en managementwetenschap de technische expertise die vereist is door de professionele praktijk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder