MS in Human Resource Management en Effectiviteit van de organisatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Manhattanville College's Master in Human Resource Management en Organizational Effectiveness traint studenten om succesvolle HR-professionals te worden. Van werknemers wordt gezegd dat ze de grootste troef en het concurrentievoordeel van een organisatie zijn. Het is van cruciaal belang om de beste mensen aan te trekken, op te leiden, te ontwikkelen en te behouden.

In de huidige mondiale en complexe markten nemen HR-professionals een meer strategische rol dan ooit. Afgestudeerden van het masterprogramma van Manhattanville weten hoe ze effectief kunnen communiceren, ethisch kunnen managen en een strategische visie kunnen brengen voor een divers personeelsbestand. Ze fungeren als de belangrijkste schakel tussen het management van een organisatie en haar werknemers.

Met cursussen die 's avonds en in het weekend worden aangeboden, kunt u uw masterdiploma behalen en toch blijven groeien in uw carrière.

Personeelszaken

Door Human Resource Management te bestuderen, bereiden studenten zich voor om een ​​HR-bedrijfspartner te worden die een breed scala aan HR-activiteiten in een organisatorische omgeving beheert. Als onderdeel van dit programma verdiep je je in totale beloningen, werknemers- en arbeidsrelaties, juridische en wettelijke HR-omgevingen, HR-technologieën en meer. Klassen in HR-management zijn onder meer Employee and Labor Relations en HR Technologies.

Organisatorische effectiviteit

Door de effectiviteit van de organisatie te bestuderen, bereiden studenten zich voor om gerichtere HR-functies in een bedrijf op zich te nemen. Je krijgt een diepgaande achtergrond in leren van organisaties en executive coaching, organisatorische beoordeling, analyse en verandering, analyse van menselijk kapitaal en analytische hulpmiddelen voor het nemen van beslissingen. Organisatorische effectiviteitsklassen omvatten Human Capital Analytics en analytische en financiële instrumenten voor besluitvorming.

Programma-uitkomsten

Onze Master of Science in HR Management and Organizational Effectiveness-programma wordt gegeven door vooraanstaande vakdeskundigen en industriepartners uit de regio. Afgestudeerden in dit programma hebben een loopbaan in human resources gevonden als HR-managementadviseurs en als compensatiemanagers. Bekijk onze testimonials om meer te leren over wat onze afgestudeerden zo succesvol maakt.

Een van de beste HR-opleidingen genoemd

De MS in Human Resource Development van Manhattanville werd in 2016 door College Choice uitgeroepen tot een van de beste HR-opleidingen in het land. We werden gerangschikt op basis van criteria zoals academische reputatie, studentenbehoud, netwerken, stagemogelijkheden en meer. Onze locatie in de grotere regio van New York helpt de toonaangevende faculteit aan te trekken en maakt het gemakkelijker voor studenten om stages en carrièremogelijkheden te vinden in Westchester en New York City.

Kom meer te weten

Geïnteresseerd in de masterprogramma's Human Resource Management en Organizational Effectiveness in Manhattanville? Vraag meer informatie op het aanvraagformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Lees meer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Lees Minder