MS in Global Commerce

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

MS in Global Commerce

Drie continenten. Twee masterdiploma's. Een jaar.

Pas afgestudeerden van over de hele wereld hebben een ongeëvenaarde ervaring, wonen en studeren samen bij drie hoog aangeschreven universiteiten op drie continenten. Afgestudeerden verdienen een MS in Global Commerce van de McIntire School of Commerce van de Universiteit van Virginia, een MS in Global Strategic Management van ESADE Business School en een certificaat in International Business van Lingnan (University) College aan Sun Yat-sen University.

academici

Breid uw kennis en vaardigheden op het gebied van wereldwijde zaken uit

Het curriculum van 40 studiepunten omvat een integrale selectie van cursussen samen met een masterscriptie die studenten tegen het einde van het jaar zullen voltooien. Naast een sterke basis in wereldwijde bedrijfskaders, leren studenten effectief te werken in internationale omgevingen en als leden van interculturele teams, en kunnen ze zich behendig tussen Amerikaanse, Chinese en Europese bedrijfsomgevingen bewegen.

Rendement op investering

Afgestudeerden zullen krijgen:

 • Een wereldwijde mindset
 • Een goed begrip van hoe zaken wereldwijd worden gedaan
 • Een raamwerk van wereldwijde strategie
 • Vaardigheden om innovatie te stimuleren, allianties aan te gaan en positieve verandering te creëren
 • Mogelijkheid om complexe interculturele teams te beheren

Vakomschrijvingen

VS: University of Virginia, McIntire School of Commerce (september-december)

 • Internationale corporate governance
 • Strategisch leiderschap
 • Analyse voor besluitvorming in een globale context
 • Onderzoek
 • Wereldwijd marktonderzoek
 • Zakendoen: VS.

China: Lingnan (University) College aan Sun Yat-sen University (januari - maart)

 • Wereldwijd Supply Chain Management
 • Consumentengedrag over de hele wereld
 • Internationaal financieel management
 • Zakendoen: China

Spanje: ESADE Business School, Ramon Llull University (maart - juni)

 • Managing Innovation in Global Operations
 • Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Grensoverschrijdend M
 • Zakelijke simulatie
 • Onderzoek
 • Onderhandelingen en conflictoplossing in een globale context
 • Zakendoen: EU

Scriptie

Het proefschrift is een vereiste en een integraal onderdeel van de MS in het Global Commerce Programme. Studenten beginnen hun proefschrift aan de Universiteit van Virginia met de cursus "Onderzoek en schrijven van een Global Business Thesis" en doen onderzoek aan alle drie de universiteiten. Studenten worden in het najaar toegewezen aan een team van drie personen op basis van interesses en kiezen uit een lijst met vooraf geselecteerde onderwerpen of stellen hun eigen onderwerp voor. De thesisverdediging van 30 minuten zal in juni worden gepresenteerd op de ESADE Business School voor een panel van professoren van elke universiteit.

Studenten werken het hele jaar door met een facultaire adviseur, zowel persoonlijk als tijdens videoconferenties. De onderzoeksbenadering kan een originele onderzoekstudie met veldonderzoek of een onderzoek omvatten; een uitgebreide literatuurstudie over een duidelijk gedefinieerd en zinvol wereldwijd zakelijk onderwerp; of een case study van twee of drie wereldwijde bedrijven om een specifiek aspect van wereldwijde activiteiten in verschillende contexten te vergelijken en te contrasteren.

Onderwerpen lopen uiteen en omvatten "Big Data voor strategisch management en zakelijke beslissingen in de financiële dienstensector", "Hoe cultuur invloed heeft op Fandom: marketingeffecten van Chinees versus Europees voetbal", "An Analysis of Virtual Reality Technology on the Fashion Industry, "En" Strategische behendigheid: effecten op uitkomsten en succes van internationale bedrijven. "

verkiesbaarheid

Kandidaten moeten een niet-gegradueerde bedrijfsdiploma behalen (bedrijfskunde, financiën, marketing, management, supply chain management, enz.) Van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit en een AACSB- of EQUIS-geaccrediteerde business school en hebben drie vereiste vakken voltooid - "Inleiding naar Financial Accounting, "" Microeconomics "en" Finance. " Kandidaten mogen niet meer dan twee jaar werkervaring hebben of zijn binnen 26 maanden vóór de toelatingsexamen afgestudeerd. Voltijdse werkervaring is geen vereiste. Vaardigheid in het Engels is vereist.

De eenjarige masteropleiding begint in september en eindigt eind juni. De toelatingscommissie streeft naar goed afgeronde personen die uitzonderlijke intellectuele capaciteiten, bewezen academische voorbereiding en een passie voor hun gekozen studierichting bieden. De commissie zoekt naar bewijs van een sterke academische vaardigheid en kwaliteiten van karakter, zoals motivatie, volwassenheid, vasthoudendheid, integriteit, het vermogen om met anderen samen te werken, zelfredzaamheid en leiderschap. We streven naar een klassenomgeving met een diversiteit aan perspectieven en levenservaringen.

deadlines

De MS in Global Commerce Program begint eenmaal per jaar, te beginnen in september en eindigt met cursussen in juni. Aanvragen worden geaccepteerd op voortschrijdende basis.

Aanvragen worden geaccepteerd van oktober tot juni. Aanvragen die na de deadline van 15 juni worden ontvangen, worden op voortschrijdende basis beoordeeld zolang er ruimte beschikbaar is.

Careerbestemmingen

De carrièrediensten van de McIntire School of Commerce, Lingnan (University) College en ESADE werken samen om studenten te helpen carrièremogelijkheden te verkennen, zich voor te bereiden op het zoeken naar werk en contact te leggen met werkgevers over de hele wereld. Er is tijd ingebouwd in de academische kalender om studenten in staat te stellen deel te nemen, als ze dat willen, in het grote carrière-wervingsforum / markt gesponsord door elke school.

Studenten beginnen het eenjarige programma bij McIntire, waar meer dan 300 recruiters van de beste lokale en multinationale bedrijven elk jaar op zoek zijn naar uitzonderlijke werknemers. Commerce Career Services (CCS), bestaande uit een team voor loopbaanontwikkeling en een team voor werkgeversrelaties, zet zich in voor het bieden van overtreffende trapondersteuning en service. Met één-op-één begeleiding, advies voor loopbaanzoeken, een jaarlijkse Commerce Career Day, een online jobdatabase en speciaal op maat gemaakte programma's en workshops helpt CCS afgestudeerde studenten hun unieke carrière-ambities te ontdekken, na te streven en te bereiken. Naarmate studenten doorgroeien naar Lingnan (University) College en ESADE Career Services, vinden ze kwalitatief hoogwaardige carrièreprogrammering en onsite services om hun zoektocht naar werk te ondersteunen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergradua ... Lees meer

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergraduate program offers students a Bachelor of Science in Commerce degree; students may choose to concentrate in Finance, Accounting, Marketing, Management, or Information Technology. Lees Minder
Charlottesville , Barcelona + 1 Meer Minder