MS in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Heb je een brandende nieuwsgierigheid om erachter te komen hoe dingen werken, en vind je veel voldoening bij het oplossen van problemen? Wil je een carrière die creatieve oplossingen biedt voor de meest urgente uitdagingen van de samenleving?

Technische professionals in de computerwetenschappen veranderen de wereld: de persoonlijke gegevens van consumenten beschermen, gemeenschappen helpen herstellen van rampen, de gezondheidszorg verbeteren, de wereld voeden - in elke branche en elke organisatie, abstracte ideeën omzetten in concrete hulpmiddelen om anderen te helpen.

Gegevenswetenschappers en software-ingenieurs, bijvoorbeeld, zullen naar verwachting de komende jaren een aantal van de meest gevraagde werknemers blijven, met jaarlijkse salarissen van of boven $ 100.000. Als je graag analytisch denkt, je grote ideeën wilt conceptualiseren, problemen wilt plannen en details wilt construeren, dan is MS in Computer Science in Saint Rose iets voor jou.

Bij Saint Rose zorgen de Masters in Computer Science ervoor dat je een solide basis krijgt in de computertheorie, besturingssystemen en algoritme-ontwikkeling, en praktische vaardigheden bij het toepassen van je kennis op echte problemen. Je studeert met ondersteunende faculteit afgestemd op je individuele leerstijl en behoeften, samen met vriendelijke en behulpzame leeftijdsgenoten uit alle lagen van de bevolking; je leert via hoorcolleges en teamprojecten. Elke klas is opzettelijk klein om je leerproces en je interactie met docenten en klasgenoten te maximaliseren.

Welke sector u ook kiest voor uw carrière - industrie, muziek, financiële dienstverlening, productie, detailhandel, overheid - de MS in computerwetenschappen biedt u een grondige kennis van de computerwetenschappen, plus een uitgebreide toolbox met vaardigheden. Je studeert af aan een zelfverzekerde, capabele computerwetenschapper die klaar staat om je creativiteit te gebruiken om de uitdagingen van vandaag aan te gaan.

Programma Hoogtepunten

 • Geniet van lessen gegeven door vaste docenten, geen afgestudeerde studenten
 • Ga naar een klas in computerlokalen met een werkplek voor elke student
 • Studeer met responsive faculteit met verschillende achtergronden en demografische gegevens
 • Kies uit onze flexibele uren om aan uw planning te voldoen
 • Een onderzoeksproject of stage voltooien om aan te tonen dat u uw kennis kunt toepassen op een reëel probleem
 • Verdiep je in de berekeningstheorie, besturingssystemen en algoritme-ontwerp; leren omgaan met cloud computing, big data en cryptografietechnologieën

Opmerking: dit programma kan het meest geschikt voor u zijn als u vertrouwd bent met codering en abstracte concepten, sterke analytische en conceptuele vaardigheden bezit en een BS in CS of IT hebt; mensen met een BS in wiskunde moeten mogelijk aanvullende voorwaarden vervullen. Als u meer geïnteresseerd bent in het helpen van mensen bij het toepassen van technologische oplossingen voor bedrijfsprocessen, overweeg dan onze MS in informatietechnologie.

Programmavereisten (33 studiepunten)

Kernvereisten (15 credits)

CSC 507 - Software Engineering - 3 cr.
CSC 509 - Algoritmen - 3 cr.
CSC 541 - Networking - 3 cr.
CSC 542 - Theory of Computation - 3 cr.
CSC 563 - Besturingssystemen - 3 cr.

Keuzevereisten (15 studiepunten)

Studenten zijn verplicht om ten minste 15 studiepunten te nemen. Een keuzevak is een graduate informaticaopleiding aan het College of Saint Rose die niet meetelt voor de kernvereisten. CSC501, CSC506, CSC520 en CSC522 kunnen niet worden beschouwd als keuzevakken voor de master Computer Science.

Onderzoeksvereiste (3 credits)

CSC 593 - Master's Research Seminar - 3cr.
CSC 595 - Project-gebaseerde stage - 3cr.
CSC 596 - Research Master's Project - 3cr.
CSC 597 - Masterproject - 3cr.

Studenten moeten ervoor kiezen om een ​​sluitstukervaring te kiezen die een masterproject (CSC 597), een projectgestuurde internship (CSC 595) of een Research Master's Project (CSC 596) kan zijn als een culminerende ervaring. Op onderzoek gebaseerd masterproject staat open voor studenten die een cijferpuntgemiddelde van 3,5 of hoger hebben behaald en is het meest geschikt voor studenten die een verdere graduate studie verwachten.

De Master's Research Seminar is een manier om een ​​aantal studenten samen te brengen die onderzoek doen met een bepaald lid van de faculteit. De stage is bedoeld voor studenten die van plan zijn om onmiddellijk de arbeidsmarkt te betreden.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in verdere graduate studie of onmiddellijke toegang tot de industrie na hun afstuderen, is het masterproject een goede match omdat het flexibel is om studenten een goede balans te bieden tussen diepgaand onderzoek en praktische ervaring. Studenten die nauw willen samenwerken met een faculteit op hun vakgebied, kunnen het Seminarium als een sluitstukervaring kiezen.

Het capstone-project vereist ook dat de student een schriftelijk rapport opstelt en aan het einde van het semester een presentatie geeft op een afdelingscolloquium. Alle sluitsteenprojecten vereisen de goedkeuring en supervisie van een lid van de faculteit.

Toelatingseisen

Studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een masterdiploma in computerwetenschappen aan The College of Saint Rose moeten:

 • Een bachelorgraad in computerwetenschappen of aanverwant vakgebied.
 • Een GPA van 3,0 of hoger.

Vereisten voor vereisten

Bovendien moeten studenten een achtergrond hebben op de volgende gebieden:

 • Discrete wiskunde
 • Programmeerprincipes en technieken
 • algoritmes
 • Data structuren
 • Computer organisatie
 • rekening

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, th ... Lees meer

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, the New York state capital, Saint Rose offers a private, independent, coeducational college experience in a vibrant urban setting. Lees Minder