MS in Commerce

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

MS in Commerce

Een vooraanstaande master in managementprogramma, nummer 1 in de VS door The Economist

Overweeg een minder traditioneel maar meer carrière-bevorderend pad - UVA's MS in Commerce, een door STEM aangewezen diploma. Benut uw bachelordiploma met bedrijf en spil voor een carrière in analytics, financiën, overheid, gezondheidszorg, management, marketing of non-profitorganisatie. In slechts 10 maanden presenteer je aan topbestuurders, leer je effectief te werken aan verschillende teams en vergroot je je wereldwijde mindset door een wereldwijde onderdompelingservaring naar Europa, Azië, Latijns-Amerika, India of het Midden-Oosten.

Hoor over de waarde van het MS in Commerce-programma van alumni en studenten.

academici

Versnel de leercurve

In het MS in Commerce-programma word je uitgedaagd om de vakspecifieke vaardigheden die je als student in de vrije kunsten, wetenschappen of techniek hebt ontwikkeld, te integreren in de context van wereldwijde activiteiten. U zult zich misschien verbazen over hoe snel uw perspectief verschuift en hoe snel u de analytische hulpmiddelen kunt verwerven die nodig zijn om complexe zakelijke kansen te beoordelen. En wat meestal jaren kost om te leren "op het werk", wordt snel opgenomen terwijl u deelneemt aan zorgvuldig geselecteerde casestudy's, teamprojecten en discussies in de klas met marktleiders die zijn ontworpen om uw kritisch denken aan te scherpen en uw uitvoerende presentatievaardigheden te verfijnen.

Deel 1: Bouw een stichting in het bedrijfsleven

Geïntegreerde kernervaring (17 studiepunten)
Krijg een 360-graden beeld van het bedrijfsleven via cursusinhoud, integratieve projecten en casestudy's die een goed begrip van zakelijke problemen in de praktijk ontwikkelen.

Deel 2: een specialiteit ontwikkelen

Business Analytics (15 credits)
Leer de vaardigheden, technologieën en werkwijzen die nodig zijn voor het ontwerpen, creëren en analyseren van datasets en rapporteer zinvolle inzichten aan verschillende doelgroepen.

Financiën (15 credits)
Ontwikkel een uitgebreid begrip van wereldwijde financiële markten en systemen, samen met de financiële, analytische en besluitvormingsinstrumenten die nodig zijn voor succes.

afzet

Deel 3: Bestudeer de globale context van zaken

Global Immersion Experience (GIE in het buitenland) (8 credits)
Onderzoek uit eerste hand de uitdagingen van de wereldwijde handel en leer de dynamiek van de zakelijke omgeving van een grote regio van de wereld.

Admissions

De McIntire School of Commerce zoekt goed afgeronde individuen die uitzonderlijke intellectuele capaciteiten, bewezen academische voorbereiding en een passie voor hun gekozen studierichting bieden. De graduate admissions committee zoekt naar bewijs van een sterke academische bekwaamheid en karaktereigenschappen, zoals motivatie, volwassenheid, vasthoudendheid, integriteit, het vermogen om met anderen samen te werken, zelfredzaamheid en leiderschap. We streven naar een klassenomgeving met een diversiteit aan perspectieven en levenservaringen.

deadlines

Het MS in Commerce-programma begint één keer per jaar, vanaf medio augustus en eindigt eind juni met cursussen. Aanvragen voor het programma worden aanvaard op basis van voortschrijdende toelating van november tot en met juni.

Aanvragen die na de deadline van 1 juni worden ontvangen, worden op voortschrijdende basis beoordeeld zolang er ruimte beschikbaar is. Let op: de aanbevolen deadline voor internationale kandidaten die momenteel buiten de Verenigde Staten studeren, is 1 januari en de deadline om in aanmerking te komen voor de eerste ronde van beursaanbiedingen is 1 februari.

* Internationale aanvragers die van toepassing zijn op de deadline van 1 januari moeten opmerken dat alle benodigde materialen op de uiterste datum moeten zijn ontvangen, inclusief officiële testscores, aanbevelingen en cursus-voor-cursus diplomawaarderingen, indien van toepassing. Onvolledige aanvragen worden niet beoordeeld totdat alle materialen zijn ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergradua ... Lees meer

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergraduate program offers students a Bachelor of Science in Commerce degree; students may choose to concentrate in Finance, Accounting, Marketing, Management, or Information Technology. Lees Minder
Charlottesville , Barcelona + 1 Meer Minder