Overzicht

Het 12-maanden durende programma is ontworpen om uw tijd weg te houden van het kantoor, terwijl de betrokkenheid bij uw collega's en faculteit UVA Darden School of Business en McIntire School of Commerce wordt gemaximaliseerd. Het cohort-gebaseerde formaat bestaat uit drie complementaire leerplatforms: weekendresidenties, midweek online klas- en teambijeenkomsten en zelfstudie op afstand.

Weekendresidenties

Elke module komt twee keer bijeen voor een weekendresidentie in eigen persoon die stevige discussies, presentaties en praktische activiteiten omvat. Residenties bieden ook de mogelijkheid om persoonlijk contact te leggen met leden van uw cohort, faculteit en personeel en om de relaties te versterken die zo belangrijk zijn voor de studentenervaring van de University of Virginia.

De eerste residentie op zaterdag en zondag vindt plaats in augustus in Arlington, Va. Studenten zullen hun klasgenoten, faculteit en personeel leren kennen. Studenten zullen ook hun teams ontmoeten om het initiële project te plannen.

Een vierdaagse residentie (donderdag-zondag) vindt plaats tijdens Module 1 en Module 5 op de historische gronden van UVA. Deze uitgebreide residenties bieden samen geconcentreerde lesuren, de mogelijkheid om gebruik te maken van universitaire middelen en sociale avond in de avond om zich te verbinden met je klasgenoten. Huisvesting zal worden verstrekt in de Inn at Darden.

De overige zeven tweedaagse residenties (zaterdag-zondag) vinden plaats in de nieuwe ultramoderne faciliteiten van UVA met een prachtig uitzicht op de gelijkstroom in het centrum van Arlington, Rosslyn. De nieuwe faciliteiten, gehuisvest op de bovenste twee verdiepingen van een gebouw met 31 verdiepingen, zijn gemakkelijk bereikbaar met de metro van zowel Union Station als de luchthavens van Washington, DC, waardoor het programma gemakkelijk te bereiken is voor woon-werkverkeer vanuit de meeste grootstedelijke gebieden van de VS .

Online lessen

Online klassesessies ontmoeten elkaar ongeveer twee avonden per week, meestal gedurende 75 minuten op dinsdag- en donderdagavond. Deze facultaire doordeweekse avondlessen op de avond houden je bezig met tot nadenken stemmende discussies, teamdebriefs en case-analyses. Met de online vergadertechnologie kunt u gemakkelijk en in realtime deelnemen aan en communiceren met docenten en klasgenoten.

Er zijn ook opnames van online klassen beschikbaar voor studenten die niet in staat zijn om deel te nemen aan de liveclassessies.

Afstand leren

Studenten hebben toegang tot cases, video's en zelfgestuurd lesmateriaal om ze in hun eigen tempo te bekijken en te voltooien. Bovendien heeft elke module een actiegericht project dat je moet afronden met je teamgenoten tussen verblijfsweekends.

leerplan

Ontwikkel in een jaar en 30 kredieturen de portfolio met vaardigheden die u nodig hebt om business analytics te benutten en uw inzichten effectief te vertalen en te communiceren in strategische bedrijfsacties, oplossingen en resultaten.

Geïntegreerde modules

Een belangrijk voordeel van de MS in het Business Analytics-programma is het sterk geïntegreerde, modulaire curriculum, dat vijf modules bevat die elk essentiële analytische, zakelijke en leiderschapsvaardigheden combineren - het beheren van projecten en teams, uitvoerende communicatie- en presentatievaardigheden, adviesvaardigheden en ontwerp denken.

 • Module 1: Enterprise Analytics: gegevens gebruiken om een concurrentievoordeel te behalen
 • Module 2: Beschrijvende analyse: de waarde van data-geïnformeerde inzichten communiceren
 • Module 3: Predictive Analytics en Machine Learning: wendbaarheid door corporate foresight
 • Module 4: Big Data Analytics en Artificial Intelligence: inkomsten genereren met gegevens in een tijdperk van digitale transformatie
 • Module 5: Capstone voor bedrijfsanalyses: uw kennis vertalen in strategische bedrijfsoplossingen
 • Closing Residency: Business Ethics in the Digital Age - Creating Your Future

Vereisten

Let op: de MS in Business Analytics is een niet-residentieel programma. I-20 formulieren (studentenvisa) kunnen niet worden aangeboden voor onderzoek in het MS in Business Analytics-programma.

Minimumvereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de MS in het Business Analytics-programma, moeten aanvragers aan de volgende minimumvereisten voldoen:

 • Een verleend bachelordiploma hebben van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit (de MS in Business Analytics accepteert studenten uit een breed scala van niet-gegradueerde majors en professionele achtergronden.)
 • Minimaal twee jaar professionele werkervaring hebben (post bachelor's degree) op de eerste lesdag van het programma
 • Toon bewijs van sterke probleemoplossende en analytische vaardigheden door een combinatie van academische achtergrond, GMAT- of GRE-testscores en ervaring

aanvullende overwegingen

 • Academische sterktes zoals aangetoond door een combinatie van niet-gegradueerde cursussen, gestandaardiseerde testscores en, indien van toepassing, afgestudeerde cursussen
 • Kwaliteiten van karakter (bijv. Motivatie, volwassenheid, vasthoudendheid, integriteit, het vermogen om goed samen te werken met anderen, zelfredzaamheid en leiderschap)
 • Bewijs van sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Motivatie en doelen

deadlines

De toelating tot opname voor de klasse van UVA's van 2019-2020 in Business Analytics duurt voort tot zomer 2019, zolang er nog ruimte beschikbaar is.

Voltooide aanvragen worden op voortschrijdende basis beoordeeld.

*******

De MSBA-applicatie van UVA voor de klasse 2020-2021 gaat in september 2019 van start.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 4 andere vakken van University of Virginia McIntire School of Commerce »

Laatst bijgewerkt op Juli 11, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- Collegegeld en universiteitskosten: $ 58,347. Programmakosten *: $ 3,091. Totale kosten: $ 61.438.
Deadline
Vraag informatie aan
Admissions consideration for the 2019-2020 class of UVA's M.S. in Business Analytics will continue through summer 2019, as long as space remains available.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Admissions consideration for the 2019-2020 class of UVA's M.S. in Business Analytics will continue through summer 2019, as long as space remains available.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Admissions consideration for the 2019-2020 class of UVA's M.S. in Business Analytics will continue through summer 2019, as long as space remains available.
Einddatum