MS in Biotechnology Management and Entrepreneurship

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

The Katz School / Kelly Milnes

Van de commercialisering van door CRISPR bewerkt genetisch materiaal tot de ontwikkeling van gewasbeschermingsmiddelen die resistent zijn tegen pesticiden, innovaties in de biotechnologie hebben een positieve en snelle impact op de toekomst van de mensheid op het gebied van gezondheid, voedsel en brandstof. Via Katz's MS in Biotechnology Management and Entrepreneurship hebben studenten de kans om hun kennis aan te scherpen en de principes van biologische wetenschappen toe te passen terwijl ze hun zakelijk inzicht opbouwen. Ze zullen het vermogen leren, evalueren en ontwikkelen om een ​​idee over te nemen van een concept tot het creëren van een commercieel product met behulp van wetenschappelijke ontwerpmethoden en financiële, ethische, zakelijke en IP-modellen voor goed beheer. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het interdisciplinaire programma biedt studenten een meeslepende ervaring waar de grenzen tussen klas en real-world vervagen, door middel van een stellaire beoefenaar van de faculteit, stagemogelijkheden voor krediet en een laatste sluitstukproject met een industriële partner.

Vooruitgang is ook meetbaar. Elke student onderhoudt elk semester een doelvolgend actieplan voor de duur van hun reis in Katz.

Het programma met 36 studiepunten stelt studenten in staat een pad te ontwerpen dat het meest geschikt is voor hun leven, met part-time of full-time opties op de campus, en alle avondcursussen. De lessen zijn projectmatig en studenten lopen weg met een robuust portfolio om aan toekomstige werkgevers te laten zien.

Bij The Katz School wapenen we onze afgestudeerden met het wetenschappelijke inzicht en de zakelijke kennis die nodig zijn om ideeën in actie te brengen en hun potentieel te ontsluiten om succesvol te werken in de biotechnologie-industrie. De Biotech-master is een erkende STEM-graad, dus internationale studenten komen mogelijk in aanmerking voor uitgebreide optionele praktische training (OPT) om tot 24 maanden na hun afstuderen in de Verenigde Staten te werken.

Meng wetenschap en zaken om een ​​betere wereld te bouwen

 • Voeg wetenschap- of technologiekennis samen met zakelijke vaardigheden zoals marketing, klantontwikkeling, analyse en ontwikkeling van nieuwe bedrijven om effectief te werken in het hele biotechnologie-ecosysteem.
 • Beheers organisatorische leiderschapsvaardigheden zoals product-, programma- en projectmanagement.
 • Ontwikkel inzicht in de wettelijke, regelgevende, nalevings- en ethische aspecten van het vakgebied.

Aanbevolen cursussen

Het curriculum van het masterprogramma Biotechnology Management and Entrepreneurship is projectgericht - studenten passen hun kennis in de klas toe op real-world simulaties en bouwen een robuust portfolio om aan toekomstige werkgevers te presenteren.

 • Biotechnologie Management
  • Geeft een overzicht van de activiteiten en kennis die nodig zijn om biotechnologische en farmaceutische bedrijven te leiden en te beheren. Onderwerpen zijn onder meer beoordeling van gezondheidstechnologie en kosten-batenanalyse; gepersonaliseerde geneeskunde, farmacogenomics en begeleidende diagnostiek; prijszetting en terugbetaling van medicijnen; overheidsbetalers; octrooien en intellectueel eigendom; en informatie in de gezondheidszorg.
 • Farmacologie Productontwikkeling en commercialisatie
 • Ontwikkelt een praktische kennis van het beleid, de processen en procedures voor het ontdekken, ontwikkelen en commercialiseren van geneesmiddelen. Onderwerpen zijn de ontwikkeling van medicijnen van bank tot bed, inclusief portfolio- en pipelinemanagement; en gezondheidseconomisch onderzoek.
 • Intellectuele eigendom, regelgeving en compliance voor biotechnologie
 • Omvat een inleiding tot het rechtssysteem, inclusief contractrecht en intellectueel eigendomsrecht; inzicht in de belangrijkste regelgevende instanties en nalevingsgebieden die van invloed zijn op biotechnologische activiteiten; en een sterke basis in de ethische kwesties met betrekking tot de ontwikkeling en commercialisering van biotechnologieproducten. Onderwerpen zijn onder meer strafrechtelijke en burgerlijke aansprakelijkheid; wetten die het gebruik, testen, ontwikkeling en licentieverlening van biotechnologie regelen; regelgevende instanties; kwaliteitsverzekering; en ethiek van onder meer onderzoek.

Wie moet solliciteren

Het programma is ideaal voor pas afgestudeerden of werkende professionals die fundamentele wetenschaps- en technologieprincipes willen overbruggen met zakelijke en ondernemersvaardigheden. Het programma biedt basiscursussen in de wetenschap en het bedrijfsleven, zodat studenten van een niet-gegradueerde major een soepele overgang naar het programma kunnen hebben.

Studenten met eerdere bèta, technologie of business majors mogen maximaal negen (9) eerder afgestudeerde studiepunten overdragen naar het programma. Neem contact met ons op katzgrad@yu.edufor een transcriptie-audit.

Onze studenten zetten zich in om biotechnologie op ethische manieren te gebruiken om het leven van mensen en de samenleving te verbeteren.

Ongeveer 33% van de Katz-studenten komt van buiten de Verenigde Staten.

Careers

 • Product Manager
 • Programma manager
 • Projectleider
 • Market Manager
 • Clinical Trials Manager
 • Compliance Auditor
 • Regulatory Affairs Specialist
 • Patent Manager
 • Business Development Specialist
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Lees meer

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Lees Minder