MS in Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MS in Architecture- programma is een geavanceerde post-professionele, op onderzoek gebaseerde graad, met twee concentraties: Façade Design en Technologie en High-Performance Building. Deze opleiding bereidt studenten voor op gespecialiseerde en adviserende functies in het brede veld van de gebouwde omgeving in de AEC-industrie (Architecture, Engineering and Construction).

De MS biedt haar afgestudeerden een extra referentie waarmee zij onderzoeks- en ondernemingspraktijken, loopbanen in de academische wereld kunnen voortzetten of de kennis van het beroep kunnen vergroten. Verwacht wordt dat studenten eerdere ervaring zullen hebben met de technische en professionele aspecten van het ontwerpen van gebouwen met een diploma in architectuur, engineering of andere aanverwante gebieden. De typische lengte van het programma is drie of vier semesters.


Concentraties worden ondersteund door faculteit met professionele ervaring en onderzoeksinteresses op deze gebieden:

Façadeontwerp en -technologie: deze concentratie zal de eerste in zijn soort zijn in Noord-Amerika. Façade Design and Technology zal de huidige beste praktijken in de sector onderzoeken en innovatie bevorderen voor de volgende generatie gevelontwerp. De concentratie bepleit de globale benadering van façadeontwerp en werkt samen met een Europese universiteit om studenten in beide instellingen te laten lesgeven. De concentratie zal ook gebruikmaken van sterke verbindingen met lokale professionals en de industrie ter ondersteuning van studentenprojecten, zowel analoog (prototyping) als digitaal (modellering).

High-Performance Building: de integratie van de planning, het ontwerp en de technologie van gebouwen vormt de kern van deze concentratie. Hoogwaardige gebouwen is een breed onderwerp dat de student in staat stelt om een ​​reeks projecten na te streven, waaronder een netto-nul- en een netto-positief energiebewust ontwerp, reacties op natuurlijke krachten, verlichting en daglicht, passief en actief ontwerp van de zon, efficiënte bouwsystemen, off-site bouwplaatsprocessen, materialen en levenscyclus en bouwmethoden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Jefferson, we improve lives and provide students with exceptional value in 21st-century professional education. Our unparalleled academic programs, spanning a variety of disciplines, are designed t ... Lees meer

At Jefferson, we improve lives and provide students with exceptional value in 21st-century professional education. Our unparalleled academic programs, spanning a variety of disciplines, are designed to meet the needs of the modern world. Among a vibrant community of scholars, our students gain knowledge, training and critical experience that will set them apart from their peers and prepare them for immense success and impact at every step. Located in the beautiful suburbs of the bustling city of Philadelphia, we offer the best of both worlds. Recently ranked among the Most Innovative in the Region by U.S. News and World Report, we continue to provide an education geared toward the future. Lees Minder