MS in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Universiteit van Tampa Master of Science in Accounting- programma bereidt studenten voor op het dynamische karakter van een professionele carrière in de boekhouding. Het Master of Science in Accounting graduate curriculum biedt zowel volledige als parttime schema's en omvat cursussen om studenten te helpen voldoen aan de educatieve vereisten voor professionele certificeringen en aanverwante examens.

Boekhouding wordt vaak de taal van het bedrijfsleven genoemd. Organisaties plannen, beoordelen en rapporteren de bedrijfsresultaten, financiële toestand en kaspositie met behulp van boekhoudprincipes om financiële overzichten op te stellen waarin de bedrijfsactiviteiten worden uitgedrukt aan zowel interne als externe gebruikers van financiële informatie.

Externe gebruikers beoordelen kredietwaardigheid, prestaties, risico's en investeringspotentieel, terwijl interne gebruikers de efficiëntie beoordelen van de toewijzing van middelen, de prestaties en het behalen van strategische doelstellingen in het dagelijkse management van een bedrijf. Alle organisaties, groot of klein, vertrouwen op accountants om de activiteiten van het bedrijf vast te leggen en te rapporteren.

Het curriculum is afgestemd om studenten bloot te stellen aan specifieke boekhoudgebieden, waaronder:

 • Interne audit
 • Federale belastingadministratie
 • Bedrijfsrecht voor management,
 • Bedrijfsethiek en corporate governance
 • Financiële boekhoudtheorie

Keuzevakken worden ook aangeboden in:

 • Geavanceerde financiële boekhouding
 • Boekhouding zonder winstoogmerk
 • Geavanceerde Management Accounting
 • Controle boekhoudsystemen
 • Bedrijfswaardering

Verdien uw referenties

Het dynamische MS in Accounting-programma van het Sykes College of Business combineert de voordelen van een gestructureerd, technisch programma gericht op het voorbereiden van studenten op professionele certificeringsexamens met unieke mogelijkheden voor diepgaand onderzoek en praktijktoepassingen. Het curriculum is bedoeld om studenten voor te bereiden op professionele loopbanen in de boekhouding en op professionele certificeringsexamens.

Vereiste cursussen omvatten boekhoudkundig onderzoek en analyse, bedrijfsethiek en corporate governance, overheids- en not-for-profit-boekhouding, geavanceerde financiële boekhouding, federale belastingheffing en hedendaagse problemen in de boekhouding. Keuzevakken worden aangeboden in het ondernemingsrecht, IT-audit, geavanceerd management accounting, fraudeonderzoek, audit II, bedrijfsanalyses en financiële rapportage en analyse.

Het MS in Accounting-programma bereidt afgestudeerden voor op:

 • Begrijp het ethische en juridische kader voor het analyseren, kiezen en verdedigen van resoluties van praktische situaties die zich voordoen in het accountantsberoep.
 • Gebruik en gebruik technologie op manieren die waarde toevoegen aan boekhoudactiviteiten.
 • Overweeg het bewijsmateriaal en pas een oordeel toe om de aard van problemen in de boekhouding te begrijpen, en selecteer geschikte analytische hulpmiddelen om die problemen op te lossen.
 • Aantonen van competentie in professionele en technische boekhoudkundige kennis.
 • Informatie geven en uitwisselen binnen verschillende boekhoudkundige contexten.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het Sykes College of Business is door Bloomberg Businessweek beoordeeld als een afgestudeerde business school in de VS en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Ontwikkel je vaardigheden

Het MS in Accounting-curriculum is ontworpen om gespecialiseerde vaardigheden op te bouwen in communicatie, leiderschap, teamwork, ethiek, technologie, kritisch denken en convergerende informatie. Elke student verwerft de praktische kennis en opleiding om met succes het Certified Public Accountant (CPA) examen of andere professionele boekhoudkundige examens aan te pakken en uit te blinken in een carrière in de openbare of particuliere boekhouding.

Klassikale studies weerspiegelen de onderwerpen en het materiaal op het examen nauw, en professoren dagen studenten uit om dieper te graven in onderwerpen die voor hen van bijzonder belang zijn. Groepsprojecten, casestudy's, geavanceerde technologieën en interacties met lokale bedrijven brengen de echte wereld in de klas en helpen studenten te leren door te doen.

In cursussen over bedrijfsanalyse en waardering werken studenten bijvoorbeeld in teams om modellen te creëren voor het waarderen van bedrijven en presenteren ze hun bevindingen aan echte bedrijfsteams of nep-raden van bestuur.

Beta Alpha Psi UT's hoofdstuk van Beta Alpha Psi biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale eerorganisatie, open voor studenten van de boekhoud-, financiële en managementinformatiesystemen. Het primaire doel van de groep is het stimuleren en erkennen van wetenschappelijke en professionele uitmuntendheid op het gebied van bedrijfsinformatie.

Het UT-hoofdstuk streeft ernaar het ideaal van dienstverlening in te voeren als basis voor de beroepen op financiële informatie; om de studie van financiële informatie en de hoogste ethische normen te bevorderen; en om hoge morele, scholastische en professionele prestaties aan te moedigen onder haar leden, die uitgebreid deelnemen aan serviceactiviteiten, waarbij ze ten minste 16 uur per semester voltooien.

Real-World toepassingen

Boekhouding helpt organisaties bij het plannen, beoordelen en rapporteren van de bedrijfsresultaten, financiële toestand en kaspositie. Alle organisaties, groot of klein, vertrouwen op accountants om hun bedrijfsactiviteiten vast te leggen en te rapporteren.

MS in Accounting-studenten zijn voorbereid om met vertrouwen door de wereld van de boekhouding te navigeren. Afgestudeerden komen tevoorschijn met gespecialiseerde, technische vaardigheden waar veel vraag naar is in de steeds complexere wereldwijde zakelijke, financiële en boekhoudkundige omgevingen van vandaag.

De geschiedenis leert dat het boekhoudveld een stabiel, lonend beroep is. Afgestudeerden in de boekhouding worden een integraal onderdeel van business management teams en leiders in besluitvormingsprocessen van organisaties. Alle organisaties, groot of klein, vertrouwen op accountants om de activiteiten van het bedrijf vast te leggen en te rapporteren.

Accountants en auditors werken in de openbare boekhouding, de particuliere sector en de overheid. Diverse loopbaantrajecten omvatten auditing, belasting- en managementadvies, financiële boekhouding en rapportage, management accounting, interne auditing, financiële analyse en treasury / cash management, evenals fraude / forensische boekhouding.

Afgestudeerden van UT's MS in Accounting-programma verwerven consequent uitstekende posities in het hele land bij openbare accountantskantoren zoals EY, Deloitte, PwC en KPMG, evenals bij bedrijven en kleinere particuliere bedrijven. Ze genieten van succesvolle carrières in een reeks disciplines, waaronder bedrijfsboekhouding, overheidsboekhouding, bedrijfsbelasting, persoonlijke financiële planning, investeringsanalyse, forensische boekhouding en meer.

123794_UT-08.jpg

foto met dank aan de Universiteit van Tampa

Carrière Outlook

Volgens het Bureau of Labor Statistics zal de werkgelegenheid van accountants en accountants tegen 2024 naar verwachting met 11% groeien - sneller dan het gemiddelde voor alle andere beroepen. Accountants en accountants hebben momenteel ongeveer 1,3 miljoen banen, waarvan de meeste werkzaam zijn op het gebied van boekhouding, belastingvoorbereiding, boekhouding, salarisadministratie, financiën, verzekeringen en de overheid.

Beurzen

Elk jaar kent het Sykes College of Business afgestudeerde assistentschappen toe om eerstejaars studenten met uitstekende academische en professionele kwalificaties te selecteren.

Graduate assistentschappen dekken collegegeld voor maximaal 36 credit-uren over vier semesters en voorzien een stipendium. Ontvangers werken 20 uur per week onderzoek uit en passen concepten toe die ze leren in de klas.

Toepassingsvereisten en documenten

Om u aan te melden, vult u de papieren of online aanvraag in. Aanvragen worden pas beoordeeld als het Office of Graduate and Continuing Studies alle vereiste materialen heeft ontvangen. Studenten worden op de hoogte gebracht van toelatingsbeslissingen nadat het materiaal is ontvangen en beoordeeld.

 • Voltooid applicatie.
 • $ 40 aanvraagkosten.
 • Officiële transcripties van alle eerdere collegewerkzaamheden die rechtstreeks van elke instelling zijn ontvangen.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) of Graduate Records Examination (GRE) is vereist.
 • Twee professionele referentieformulieren (PDF) ingevuld door personen die getuigen van de professionele achtergrond en het academisch potentieel van de aanvrager. Professionele aanbevelingsbrieven worden geaccepteerd indien gewenst.
 • Professioneel CV.
 • Persoonlijke verklaring: beschrijf in ongeveer 500-1.000 woorden uw professionele doelen en hoe een diploma van de Universiteit van Tampa u zal helpen die doelen te bereiken. Op zijn beurt wil je misschien ook benadrukken wat je kunt bijdragen aan het graduate programma.
 • Werkervaring is niet vereist.
 • Internationale aanvragers: test van Engels als vreemde taal (TOEFL) of het scoreverslag van het International English Language Testing System (IELTS).

Aanvragers zonder een undergraduate accounting degree kunnen worden toegelaten als een volledige graadzoekende student; alle aanvragers zijn echter verplicht om aan de cursusvoorwaarden te voldoen.

Aanmeldingsdeadlines

Er is geen deadline voor aanmelding. Aanvragen worden doorlopend geëvalueerd voor herfst-, lente- en zomercondities. Gekwalificeerde studenten worden toegelaten totdat de plaatsen vol zijn voor de betreffende periode. De toelating is competitief en studenten worden aangemoedigd om vroeg in te schrijven. De studenten worden op de hoogte gebracht van hun status zodra alle documenten zijn ontvangen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited