MS in Accounting (University of North Carolina, Greensboro)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onderscheid jezelf

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van uw CPA-licentie en het werken in de openbare boekhouding of in de industrie, is de Bryan School MS in MS mogelijk het juiste programma voor u.

We accepteren studenten in ons programma vanuit verschillende academische en professionele achtergronden. Je hoeft geen bachelor te hebben behaald in de boekhouding voorafgaand aan de toelating. Als u overweegt van loopbaan te veranderen en deel te nemen aan het grote vraagveld van de boekhouding, biedt de UNCG MSA de flexibiliteit en loopbaanverbindingen die u nodig hebt.

De missie van het MSA-programma is om studenten de mogelijkheid te bieden intensieve studies te volgen in boekhoudkundige en aanverwante onderwerpen. Door middel van ons exclusieve stageprogramma, ondersteuning van loopbaandiensten en hands-on leren in de klas, biedt het programma studenten een basis voor succesvolle carrières in de openbare boekhouding en de industrie.

Het MSA-programma dient ook als het belangrijkste vehikel voor de afdeling om studenten voor te bereiden op het zoeken naar kwalificaties zoals een Certified Public Accountant (CPA). Alle studenten voltooien geavanceerde financiële boekhouding, belastingen en auditing cursussen als onderdeel van het programma.

Professioneel succes rust op een solide basis

Morgan Perry (MSA '13) is een Audit Manager bij Dixon Hughes Goodman (DHG) in High Point. Alvorens haar huidige functie te vervullen, werkte ze als een assurance-medewerker en senior-medewerker na haar stage bij DHG als een stagiair in de graduate school.

Perry werkt samen met bouwklanten om de best mogelijke service te bieden voor audits en beoordelingen en biedt ondersteuning bij belasting- en IT-kwesties. Een belangrijk onderdeel van haar werk is het opbouwen van relaties en ze is vaak op locatie en werkt schouder aan schouder met haar klanten. "Ik ben meestal een aantal weken op het klantkantoor om te begrijpen wat hun bedrijf drijft. Geen enkele dag of week is hetzelfde, omdat we altijd bezig zijn met verschillende problemen, "legt Perry uit.

De rigoureuze cursussen aan de Bryan School vormden een solide basis voor de realiteit van het accountantsberoep.

Collegegeld, kosten en financiële hulp

Wij brengen collegegeld en kosten in rekening op basis van een glijdende schaal, afhankelijk van de classificatie van uw cursussen als afgestudeerd of niet-gegradueerde en het aantal kredieturen waarvoor u bent ingeschreven.

Admissions

Aanvragen worden op elk moment van het jaar geaccepteerd en toelatingsbeslissingen worden op voortgezette basis genomen. Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en voldoen aan alle algemene toelatingseisen van de Graduate School van de UNCG. Kandidaten die hun undergraduate-diploma behalen, kunnen in hun laatste jaar toelating aanvragen.

Vereisten

Aanvragen worden als volledig beschouwd en zullen door de programmacommissie beoordeeld worden voor een toelatingsbeslissing zodra alle volgende documenten zijn ontvangen door The Graduate School:

  • Voltooide aanvraag en aanvraagkosten
  • Officieel transcript van een geaccrediteerd college of universiteit met de vermelding baccalaureaatsdiploma
  • Officiële GMAT * of GRE-score
  • Hervat
  • Persoonlijke verklaring**
  • Drie aanbevelingsbrieven
  • TOEFL (of equivalent) voor anderstalige Engelssprekenden

Let op: zwakkere prestaties in een gebied kunnen worden gecompenseerd door bijzonder sterke prestaties in een ander gebied. Studenten die deelnamen aan ons programma tijdens het academiejaar 2016-17 hadden een gemiddelde GMAT van 565 en een gemiddelde GPA van 3,43.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System.

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System. Lees Minder