MS Techpreneurship

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

“Van R

Verdien een masterdiploma waarmee u in een kritieke behoefte in de zakelijke wereld van vandaag kunt voorzien. Techpreneurship geeft u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om personeelinnovatie te stimuleren en te beheren, van eerste ideeën tot levensvatbare producten die gereed zijn voor lancering op de markt. Het is een vaardigheid die tegenwoordig schaars is en grote en kleine bedrijven willen graag gekwalificeerde leiders aan boord brengen. U kunt deze kans gebruiken om een succesvolle carrière in technologiemanagement te starten. Je hebt zelfs een kans om te strijden voor start-up dollars die door de universiteit worden verstrekt en krijg toegang tot een netwerk van praktiserende mentoren die hun ervaringen delen en begeleiding bieden.

Het Harrisburg University Techpreneurship-programma is een 36-uur durende master die wordt aangeboden in lessen in het executive weekend-formaat op onze locatie in Philadelphia. Je studeert ook in Silicon Valley, het hart van innovatie en ondernemerschap. Tijdens je tijd in Californië studeer je aan Thinktomi, een van Amerika's belangrijkste scholen voor bedrijfsinnovatie.

Je hebt geen bachelor in computerwetenschappen nodig om aan het programma deel te nemen. Door uw cursussen in Philadelphia en Silicon Valley, krijgt u een praktisch begrip van technologieën achter de hedendaagse digitale bedrijven. U leert ook de basisprincipes van innovatie en hoe u deze kunt beheren om de kwaliteit van de geproduceerde ideeën te verbeteren. U zult manieren ontdekken om uw team te inspireren om uw pijplijn te vullen met levensvatbare productideeën die u via ontwikkeling naar de markt kunt brengen.

Als u een niet-technische oprichter van een start-up of bedrijf bent, kan Techpreneurship de kennisbasis zijn die u nodig hebt om een opvallende leider te worden in bedrijfstransformatie, innovatie en gezonde besluitvorming. Als u technisch bent getraind, biedt het programma de soft skills-training die u nodig hebt om de overstap naar management te maken.

Plan nu om van een master in technisch ondernemerschap je toegangspoort tot een opwindende toekomst te maken.

Master of Science in Techpreneurship (TCMS)

Deze 36-semester uur Master of Science in Techpreneurship combineert technologie, innovatie en ondernemerschap. Dit programma levert de student op die de vaardigheden heeft om startups te bouwen of nieuwe producten of processen in een bestaande organisatie te innoveren. De student wordt geleerd om innovatie in elke omgeving te creëren, herkennen en ondersteunen. De student maakt kennis met de procestechnologieën die ondernemers gebruiken om snelgroeiende bedrijven te starten en op te schalen. Techpreneurship is een flexibel programma waarmee de student keuzevakken kan kiezen uit elk bestaand graduate programma om zijn eerdere opleiding en werkervaring te benutten. Dit programma biedt toegang tot een netwerk van praktiserende mentoren die hun ervaringen kunnen delen en de student kunnen begeleiden.

122460_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Programmadoelen

TCMS afgestudeerden zijn in staat om:

 • Start, bezit en beheer van succesvolle innovatieve en technologie-intensieve startbedrijven;
 • Omarm innovatie om economische voordelen te benutten en als een positieve factor voor sociale verandering te dienen;
 • Gebruik moderne technologieën om een concurrentievoordeel te behalen in de bedrijfswereld;
 • Leiders en effectieve leden van het bedrijfsleven worden; en
 • Ontwikkel communicatieve vaardigheden en het vermogen om met anderen te communiceren.

Vereisten voor technisch ondernemerschap

Master of Science in Techpreneurship-programma is een 36-semester urenprogramma dat bestaat uit vereiste kerncursussen (15 semesteruren), vereiste project- of scriptiecursussen (6 semesteruren), en keuzevakken uit een breed scala aan management- en technologiecursussen (15 semester) uur). De waarde van het semesteruur van elke cursus staat tussen haakjes ().

Voltooi alle volgende kerncursussen –15 semesteruren:

 • ENTP 500 Ondernemerschap en innovatie (3)
 • ENTP 510 Ondernemerschap: van tractie naar schaal (3)
 • ENTP 520 Economie van innovatie (3)
 • ENTP 530 Financiële duurzaamheid (3)
 • ISEM 500 Strategische informatiesystemen Planning, engineering

Volg de volgende ervaringsgerichte cursussen - 6 semesteruren:

 • GRAD 695 Onderzoeksmethodologie en schrijven (3)

en

 • ENTP 699 Toegepast project in technisch ondernemerschap

of

 • GRAD 699 Afstudeerscriptie (3)

Voltooi de volgende concentratie - 15 semesteruren:

Geïndividualiseerde concentratie:

De Master of Science in Techpreneurship-student kan cursussen kiezen van in totaal 15 semesteruren van elk Harrisburg University Master of Science-programma.

Toelatingsprocedure

E-mail HMS@harrisburgu.edu om programmadetails en toepassingsinstructies op te vragen.

Het toelatingsproces bij HU is ontworpen om je te helpen goede beslissingen te nemen over je educatieve keuzes en om ervoor te zorgen dat je alle inschrijvingsopties aan de universiteit verkent, zodat je het plan vindt dat het beste bij je past. Het proces is informatief en aanmoedigend - niet om een intimiderende barrière voor uw educatieve plannen te vormen. Net zoals elke student persoonlijke aandacht in de klas krijgt, krijgt elke aanvrager grondige overweging en begeleiding tijdens het inschrijvingsproces.

De universiteit zoekt studenten met verschillende achtergronden die kunnen bijdragen aan een levendige en diverse universitaire gemeenschap. Studenten kunnen hun academische potentieel op verschillende manieren aantonen. Geen enkele specifieke factor kan het potentieel van een student meten, daarom houdt de universiteit rekening met alle aspecten van uw toelatingsaanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here. Lees Minder