MS Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

Het Master of Science-programma voor projectmanagement aan de Harrisburg University of Science and Technology biedt traditionele en flexibele projectmanagementprogramma's die inspelen op lokale en wereldwijde behoeften met behulp van online en face-to-face instructiemethoden. Ter ondersteuning van deze missie biedt de opleiding innovatieve academische en ervaringsgerichte leermogelijkheden waarbij studenten projecten, teams en leiders in bedrijfsomgevingen moeten begrijpen, toepassen, analyseren, synthetiseren en evalueren.

Dit 36-semester graduate programma in projectmanagement biedt elke student een gerichte, toegepaste en rigoureuze ervaring in het creëren, uitvoeren en beoordelen van projecten.

Om op tijd, binnen het budget en volgens de gedefinieerde specificaties een kwalitatief hoogwaardig product of dienst te produceren, is vakkennis niet voldoende. De complexiteit van moderne productontwikkeling en projectmanagement vereist een professional met specifieke technische, projectmanagement- en leiderschapsvaardigheden. Dit programma leidt tot een Master of Science-graad die de student voorbereidt op loopbaanontwikkeling op het gebied van projectmanagement en op functies zoals programmamanager, projectmanager, projectcoördinator, hoofdprojectingenieur, Agile-projectmanager of ScrumMaster.

Programmadoelen

Afgestudeerden van PMGT kunnen:

 • Aantonen van de toegepaste kennis en technische expertise bij het beheer van een enkel project om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden binnen beperkingen en afgestemd op traditionele projectmanagementkaders met industrie-standaard artefacten;
 • Aantonen van de toegepaste kennis en technische expertise in het beheer van een enkel team om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden binnen beperkingen en afgestemd op flexibele projectmanagementkaders met best practices uit de industrie;
 • Professioneel gedrag aantonen door aan te tonen hoe succesvol projectmanagement betrokkenheid van belanghebbenden, communicatie, leiderschap en teamwerk gebruikt dat ethisch en cultureel bewust is; en,
 • Demonstreer strategisch financieel en organisatorisch contextueel bewustzijn en inzicht door belangrijke stakeholderdoelstellingen te koppelen aan duurzame concurrentiestrategieën die nodig zijn om waarde te leveren over operationele functies met behulp van traditionele en flexibele technieken.

accreditatie

De Master of Science in Project Management is geaccrediteerd door het Global Accreditation Center van het Project Management Institute. Het MS-programma van HU in projectmanagement is een van de slechts 110 programma's over de hele wereld die deze accreditatie behalen. Het Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) is een onafhankelijke academische accreditatie-instantie met beleid, procedures en normen voor project-, programma-, portfoliobeheer en aanverwante programma's op bachelor-, postdoctoraal en doctoraal niveau.

Harrisburg University is een geregistreerde onderwijsaanbieder (REP®) via het Project Management Institute (PMI®) en biedt voorbereiding op de landelijk erkende Project Management Professional (PMP®) certificering.

De PMP-referentie wordt erkend als de belangrijkste certificering voor projectmanagers. Het wordt wereldwijd erkend, is zeer in trek en is zeer gewild bij zowel bedrijven als particulieren. Een Project Management Professional-aanduiding laat zien dat een projectmanager niet alleen de ervaring, maar ook de opleiding heeft om met succes projecten te leiden en te leiden.

office, business, colleaguesGratis foto's / Pixabay

Vereisten voor projectbeheer

Master of Science in Project Management-programma is een 36-semester urenprogramma dat bestaat uit verplichte kerncursussen (18 semesteruren), vereiste project- of scriptiecursussen (6 semesteruren) en keuzevakken uit een breed scala aan management- en technologiecursussen (12 semesteruren). De waarde van het semesteruur van elke cursus staat tussen haakjes ().

Voltooi alle volgende kerncursussen –18 semesteruren:

 • MGMT 520 Professionele communicatie (3)
 • MGMT 560 Organisatorisch leiderschap (3)
 • PMGT 510 Principles of Project Management (3)
 • PMGT 530 Inkoop, contracten
 • PMGT 540 Planning en uitvoering van projecten (3)
 • PMGT 570 Agile Project Management met Scrum (3)

Volg de volgende ervaringsgerichte cursussen - 6 semesteruren:

 • GRAD 695 Onderzoeksmethodologie en schrijven (3)

en

 • PMGT 699 Toegepast project in PMGT

of

 • GRAD 699 Afstudeerscriptie (3)

Voltooi een van de volgende concentraties (12 semesteruren):

Agile Lean Concentratie:

 • PMGT 572 Agile Scrum Toegepaste projecten

of

 • PMGT 573 Scaling Agile voor de onderneming (3)
 • PMGT 574 Agile Lean Productontwikkeling (3)
 • PMGT 576 Agile Lean transformationeel leiderschap (3)
 • PMGT Elective (3)

Geïndividualiseerde concentratie:

De Master of Science in Project Management-student kan cursussen kiezen voor een totaal van 12 semesteruren uit een van de volgende Master of Science-programma's: Analytics, Computer Information Sciences, Information Systems Engineering and Management, Learning Technologies of Project Management.

Toelatingsprocedure

E-mail HMS@harrisburgu.edu om programmadetails en toepassingsinstructies op te vragen.

Het toelatingsproces bij HU is ontworpen om je te helpen goede beslissingen te nemen over je educatieve keuzes en om ervoor te zorgen dat je alle inschrijvingsopties aan de universiteit verkent, zodat je het plan vindt dat het beste bij je past. Het proces is informatief en aanmoedigend - niet om een intimiderende barrière voor uw educatieve plannen te vormen. Net zoals elke student persoonlijke aandacht in de klas krijgt, krijgt elke aanvrager grondige overweging en begeleiding tijdens het inschrijvingsproces.

De universiteit zoekt studenten met verschillende achtergronden die kunnen bijdragen aan een levendige en diverse universitaire gemeenschap. Studenten kunnen hun academische potentieel op verschillende manieren aantonen. Geen enkele specifieke factor kan het potentieel van een student meten, daarom houdt de universiteit rekening met alle aspecten van uw toelatingsaanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU. Lees Minder