MS Marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het MS Marketing-programma biedt studenten de breedte en diepgang van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in een van de snelstgroeiende gebieden van het bedrijfsleven. Voor zover marketing zowel een kunst als een wetenschap is, is het programma een goede carrière-investering voor studenten met verschillende achtergronden en ervaringen op zoek naar technische expertise. Het biedt studenten ervaring met het gebruik van theoretische concepten om marketingproblemen op te lossen door middel van adviesprojecten, casestudy's en marketingsimulaties.

Krannert MS Marketing Programma Hoogtepunten

1. STEM-gecertificeerd programma

Het MS Marketing-programma van Krannert beantwoordt aan Purdue's lange geschiedenis van wetenschappelijk en technisch leiderschap door een opleiding aan te bieden die rijk is aan analytisch redeneren, statistisch inzicht en pragmatisch zakelijk inzicht. Het analytics-gerichte curriculum maakt Krannert's MS Marketing Program een van de weinige MS Marketing-programma's in de VS die STEM-gecertificeerd zijn. Afgestudeerden van het Krannert MS Marketing-programma komen in aanmerking voor een STEM OPT-verlenging waarmee ze 3 jaar na hun afstuderen in de VS kunnen werken. Studenten hebben ook de mogelijkheid om SAS-certificering te behalen in Marketing Analytics.

2. Op maat gemaakt curriculum

Keuzevakken bieden diepgaande kennis over een bepaald onderwerp, waardoor studenten cursussen kunnen volgen die zijn toegespitst op hun loopbaanambities. Immersion courses laten een kleine groep studenten toe nauw samen te werken met de Krannert-faculteit om een actueel marketingprobleem op te lossen. Verschillende keuzevakken, adviesprojecten en cursussen voor kleine groepsdompeling bieden studenten veel mogelijkheden om het programma aan hun carrièreplannen aan te passen.

3. Carrière Mentorschap

Elke student is gematcht met een Corporate Mentor van Purdue's Marketing Advisory Board waardoor studenten in contact kunnen komen met professionals uit de industrie voor carrière en professioneel advies gedurende het hele programma.

4. Internationale studentenorganisatie

Bij Purdue is een veelzijdige internationale ervaring gebaseerd op je dagelijkse interacties in een van de meest diverse studentenlichamen ter wereld. Purdue University behoort tot de topuniversiteiten voor internationale studenteninschrijving in de VS De Krannert School of Management is een plaats waar individuen vanuit verschillende landen, achtergronden en overtuigingen samenkomen in een samenhangende klasomgeving die de wereldwijde leerervaring verbetert, terwijl ook een verrijking wordt bevorderd persoonlijke transformatie bij onze studenten. Het huidige cohort bestaat uit studenten uit 29 verschillende landen en de deur staat altijd open voor meer!

Programma Feiten

 • Duur: 11 maanden (3 semesters, 5 modules)
 • Startdatum van de les: begin juli
 • Totaal aantal credit-uren: 33

Alumni resultaten

Recente afgestudeerden van Krannert MS Marketing zijn aangenomen bij:

 • Nielsen
 • Evonik Industries
 • Canal De Panama
 • Geico
 • Purdue universiteit
 • TravelClick
 • China Zuidelijk elektriciteitsnet
 • Rups

… En meer!

Citaat van de student

115670_quota5.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move indu ... Lees meer

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move industry forward and change the world. Lees Minder