MS Information Systems Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

Het 36-semester graduate programma in Information Systems Engineering and Management (ISEM) aan de Harrisburg University van Harrisburg University is ontworpen om de leiders op te leiden die de systemen kunnen plannen, engineeren en opnieuw engineeren en beheren die nodig zijn om de moderne digitale ondernemingen te ondersteunen. HU graduate studies in ISEM omvatten de volgende drie actieve werkgebieden:

 • Informatiesystemen - nieuwste technologieën en benaderingen (bijvoorbeeld webgebaseerde componenten, mobiel computergebruik en draadloze communicatie, business intelligence en opkomende technologieën);
 • Systems Engineering - systeemdenken en nadruk op systemen in plaats van individuele componenten; enterprise architecturen bestaande uit mensen, processen en technologieën; en,
 • Management - bedrijfsstrategieën, ondernemerschap, planningintegratie, beveiliging, governance, wereldwijde ondernemingen en agile ondernemingen.

ISEM bij HU is een flexibel en interdisciplinair programma dat de nadruk legt op ondernemingsarchitectuur, planning en managementkwesties op mondiaal niveau. Een HU ISEM-student kan zich specialiseren op de volgende gebieden: digitale overheid, digitale gezondheid, ondernemerschap, informatiebeveiliging, software-engineering en systeemontwikkeling en een individuele concentratie.

Programmadoelen

ISEM-afgestudeerden kunnen:

 • Formuleren en implementeren van bedrijfsstrategieën;
 • Articuleert kennis van verschillende systeemcomponenten geassocieerd met digitale ondernemingen;
 • Erkent de onderlinge relatie tussen verschillende systeemcomponenten; en
 • Formuleert de ontwerp- en planningsprocessen van informatie-, engineering- en managementsystemen.
 • Leidt het management voor primaire operationele functies binnen moderne ondernemingen.

122467_photo-1515524738708-327f6b0037a7.jpgMarkus Spiske / Unsplash

Vereisten voor engineering en management van informatiesystemen

De volgende cursussen omvatten het Master of Science in Information Systems Engineering and Management-programma - 36 semesteruren. De waarde van het semesteruur van elke cursus staat tussen haakjes ().

Voltooi alle volgende kerncursussen - 15 semesteruren:

 • ISEM 500 Strategische informatiesystemen Planning, engineering
 • ISEM 540 Architecturen en integratie van moderne ondernemingen (3)
 • MGMT 510 Bedrijfsstrategie en managementprincipes (3)

Kies een van de volgende cursussen - 3 semesteruren:

 • CISC 510 Objectgeoriënteerde software
 • ISEM 502 Gebruikersgericht ontwerp
 • ISEM 530 Analyse en ontwerp van moderne informatiesystemen (3)
 • ISEM 565 Systemen voor bedrijfsinformatie en beslissingsondersteuning
 • LTMS 531 Serious games en simulaties ontwerpen

Kies een van de volgende cursussen - 3 semesteruren:

 • ANLY 500 Analytics I: principes en applicaties
 • MGMT 511 digitale en wereldwijde organisaties (3)
 • PMGT 510 Principles of Project Management

Volg de volgende ervaringsgerichte cursussen - 6 semesteruren:

 • GRAD 695 Onderzoeksmethodologie en schrijven (3)

en

 • ISEM 699 Toegepast project in ISEM

of

 • GRAD 699 Afstudeerscriptie (3)

Voltooi de volgende concentratie (15 semesteruren):

Geïndividualiseerde concentratie:

De Master of Science in Information Systems Engineering and Management student kan cursussen kiezen voor een totaal van 15 semester studiepunten van een van de graduate programma's aan de Harrisburg University . Met deze optie kan de ISEM-student zijn eigen aangepaste specialisaties en concentraties bouwen. Hoewel de ISEM-student alle cursussen van elk afgestudeerd programma kan volgen, worden ze aangemoedigd om keuzevakken te kiezen die zich richten op hun professionele interessegebieden. Van de ISEM-student wordt bovendien verwacht dat hij de concepten uit deze keuzevakken gebruikt om zijn sluitsteencursussen te versterken. Voorgestelde keuzevakken die zich richten op gebieden zoals Analytics, Business Intelligence, Digital Enterprises, Digitale technologieën, Informatiebeveiliging en vele andere staan vermeld in de "ISEM Studentengids beschikbaar op www.ngecenter.org (ISEM Corner) en of door contact op te nemen met uw ISEM adviseur of de programmaleider.

Toelatingsprocedure

E-mail HMS@harrisburgu.edu om programmadetails en toepassingsinstructies op te vragen.

Het toelatingsproces bij HU is ontworpen om je te helpen goede beslissingen te nemen over je educatieve keuzes en om ervoor te zorgen dat je alle inschrijvingsopties aan de universiteit verkent, zodat je het plan vindt dat het beste bij je past. Het proces is informatief en aanmoedigend - niet om een intimiderende barrière voor uw educatieve plannen te vormen. Net zoals elke student persoonlijke aandacht in de klas krijgt, krijgt elke aanvrager grondige overweging en begeleiding tijdens het inschrijvingsproces.

De universiteit zoekt studenten met verschillende achtergronden die kunnen bijdragen aan een levendige en diverse universitaire gemeenschap. Studenten kunnen hun academische potentieel op verschillende manieren aantonen. Geen enkele specifieke factor kan het potentieel van een student meten, daarom houdt de universiteit rekening met alle aspecten van uw toelatingsaanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU. Lees Minder