MS In General Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MS In General Psychology

De Master's Degree Program in Algemene Psychologie is een 30-credit online programma dat studenten voorbereidt op het ontwikkelen van fundamentele kennis in psychologische theorie en onderzoek. Lokale, nationale en internationale studenten kunnen dit MS-diploma selecteren als een mogelijkheid om vereiste cursussen te krijgen om te voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor toepassing op andere psychologieprogramma's, inclusief geavanceerde doctorale studies. Door zijn specialiteitssporen, zal het programma ook een verscheidenheid aan professionals op het gebied van onderwijs, menselijke diensten, counseling en paramedische gezondheid toelaten om cursussen te volgen, zowel als studenten die een graad zoeken als niet-graadzoekende studenten om hun psychologische kennis te bevorderen en gebruik van psychologische toepassingen op hun respectieve terreinen. Naast het directe voordeel van het verkrijgen van basiskennis in de psychologie, is het curriculum bedoeld om de ontwikkeling van basisinterpersoonlijke vaardigheden, culturele gevoeligheid en aanvullende kennis en vaardigheden te bevorderen die de voorbereiding van studenten op professioneel werk in steeds meer verschillende sociale instellingen, op school verbeteren. en community-instellingen, in zakelijke en industriële omgevingen en in ziekenhuizen.

* Belangrijke notitie:

Afgestudeerde studenten die deze graad behalen, zullen niet hebben voldaan aan de educatieve vereisten voor certificering of licentieverlening in de staat Florida en mogen niet verwachten dat ze als onafhankelijke arts psychologische diensten zullen verlenen. Aanvragers die een vergunning / certificering aanvragen, moeten MS in Counseling, Psy.S. overwegen. in School Psychology, Psy.D. in School Psychology, Ph.D. in Clinical Psychology of Psy.D. in klinische psychologie.

Programma-indeling

Het masterprogramma wordt volledig online aangeboden. Het online format maakt het voor studenten mogelijk deel te nemen aan cursussen van overal ter wereld waar internettoegang beschikbaar is. Bovendien zorgt het voor de flexibiliteit van het voltooien van je masterdiploma zonder je carrière te onderbreken.

Masterstudenten krijgen NSU-computeraccounts, waaronder e-mail en Blackboard, maar moeten hun eigen internetserviceproviders aanschaffen, hun eigen computersystemen gebruiken en over een bruikbare webcamera beschikken. Online studenten gebruiken het web om toegang te krijgen tot cursusmateriaal, aankondigingen, e-mail, afstandsbibliotheekdiensten, bibliotheekabonnementen en andere informatie, en voor interactie met docenten en medestudenten. Online, interactieve leermethoden zijn gebaseerd op het gebruik van Blackboard als cursusbeheersysteem. Online activiteiten faciliteren frequente student-naar-faculteit en student-student interactie. Ze worden ondersteund door discussieborden met threads, whiteboards, chatrooms, e-mail en multimediapresentaties. Daarnaast biedt Blackboard studenten de mogelijkheid om online opdrachten in te dienen in multimediabestanden en de beoordelingen van hun professoren van opdrachten online in dezelfde formaten te ontvangen.

leerplan

Het curriculum voor het programma bestaat uit in totaal 30 studiepunten: 21 studiepunten van de basiscursussen en 9 studiepunten van een van de twee speciaalsporen. Studenten in de General Track kunnen ervoor kiezen om een ​​masterthesis (6 studiepunten) te schrijven in plaats van twee van de parcours in de baan. Studenten die aangeven dat hun loopbaandoelstelling is om zich kandidaat te stellen voor een doctoraatsprogramma, worden geadviseerd om een ​​masterproef te voltooien. Studenten die ervoor kiezen om een ​​masterscriptie te schrijven onder toezicht van een faculteit, moeten hun onderzoek en schrijven in verband met het proefschrift met succes voltooien. Studenten kunnen ook naar de campus komen om hun facultaire adviseur te ontmoeten.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de studie van afgestudeerden in de masteropleidingen, moet de aanvrager bewijzen van scholastische bekwaamheid, interesse op het gebied van psychologie en counseling, persoonlijke stabiliteit en een sterk karakter presenteren. Minimumvereisten omvatten een baccalaureaatsdiploma van een regionaal geaccrediteerde instelling.

Studenten overbrengen

Overdrachtstudenten moeten voldoen aan de toelatingscriteria voor programma's. Maximaal zes afgestudeerde credits kunnen worden overgezet naar dit programma. De cursussen die in het programma kunnen worden overgedragen, worden geval per geval bepaald en moeten qua niveau, inhoud en nauwkeurigheid vergelijkbaar worden geacht met die binnen het MS in het programma Algemene psychologie.

Internationale studenten

Vreemdelingen die op het moment van de aanvraag buiten de VS verblijven en waarvan de moedertaal geen Engels is, moeten bewijzen van bekwaamheid in het Engels hebben door de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) naar tevredenheid af te ronden. Score-eisen zijn hetzelfde als undergraduate toelating en zijn als volgt: minimum papier score = 550; minimale gecomputeriseerde score = 213; minimale internetscore = 79). Een score van 6,0 op het International English Language Testing System (ILETS) examen wordt geaccepteerd in plaats van de TOEFL.

Kandidaten die buitenlandse universiteiten of hogescholen hebben bezocht, moeten hun academische referenties laten beoordelen op Amerikaanse institutionele equivalentie. Hoewel er verschillende referential-evaluatoren zijn, worden de meest gebruikte bedrijven hieronder weergegeven of ga naar www.naces.org.

Internationale studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met het Office of International Student Services op (954) 262-7240 of 800-541-6682, ext. 27240, of per e-mail op intl@nova.edu, of bezoek www.nova.edu/internationalstudents.

aanmeldingsdeadlines

** Toepassingen en ondersteunend materiaal moeten worden ontvangen op de gewenste datum waarop de aanvraag moet worden herzien. Late aanvragen worden beoordeeld op basis van beschikbaarheid en studenten die niet worden geaccepteerd voor hun eerste startdatum vanwege de late aanvraagstatus, worden in aanmerking genomen voor de volgende termijn.

 • Augustus (herfst) Deadline voor aanmelding - 7 juli
 • Januari (winter) deadline voor aanmelding - 1 december
 • Mei (zomer): deadline voor aanmelding - 29 maart

Aanvragen en ondersteunend materiaal moeten worden ontvangen op de datum waarop de aanvraag wordt herzien. Late aanvragen worden beoordeeld op basis van beschikbaarheid en studenten die niet worden geaccepteerd voor hun eerste startdatum vanwege de late aanvraagstatus, worden in aanmerking genomen voor de volgende termijn.

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

 1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
 2. Een levendig campusleven omvat NCAA Atletiek, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
 3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
 4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
 5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
 6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
 7. Veel van de NSU-afgestudeerden gaan door met het behalen van masters, doctorale of professionele graden aan de NSU of andere universiteiten. Universitaire studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden zoals geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
 8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van community-evenementen, waarvan vele op de campus van NSU.Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Lees meer

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Lees Minder