MS Human-Centered Interaction Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

"Een van de grootste en snelstgroeiende carrièrevelden in de hedendaagse technologiesector." - Fortune Magazine

Het is geweldig als een van de snelstgroeiende tech-gerelateerde carrièrevelden voor jou toegankelijk is - zelfs als je niet in het bezit bent van een technische graad. Een liberale kunst, geesteswetenschappen of sociale en gedragswetenschappelijke achtergrond maakt je zelfs beter geschikt voor het Human-Centered Interaction Design (HCID) -veld dan de techneuten!

De HCID-masteropleiding van HU gaat over het ontwerpen van processen, apps en omgevingen om meer bevredigende en nuttige ervaringen voor mensen te maken. Het vereist creativiteit, empathie voor mensen en sterke probleemoplossende vaardigheden.

Als je bijvoorbeeld je MS-diploma hebt afgerond, kan je werk inhouden:

 • Kiosken voor het bestellen van voedsel ontwerpen die intuïtief, gebruiksvriendelijk en mensvriendelijk zijn
 • Gebruik je kennis om de ervaring van een museum opnieuw te ontwerpen om bezoekers een flexibele en verrijkende interactie met exposities mogelijk te maken.
 • Een MRI-kamer in een ziekenhuis opnieuw configureren om kinderen te betrekken in plaats van hen te intimideren

De carrièremogelijkheden zijn eindeloos en de industrie schreeuwt om degenen die gekwalificeerd zijn om de kloof tussen omgevingen, technologieën en het publiek te overbruggen. Wanneer je afstudeert met je HCID-masterdiploma, ben je klaar om een carrière te beginnen in gebruikersonderzoek en interfaceontwerp, interactieontwerp, bedrijfsanalyse of informatiearchitectuur. Je zult het leven voor miljoenen mensen kunnen verbeteren door technologische opties en menselijke interacties te maken die een toegangspoort bieden tot een vollediger, meer bevredigend leven in plaats van een frustrerende barrière.

Uw HCID-programma wordt gehouden op de campus van HU met een aantal online lessen en hybride lessen die elkaar af en toe ontmoeten. Elk jaar zijn er twee startdata van het programma. Uiteindelijk zult u de vaardigheden verwerven om effectieve en boeiende interfaces, interacties en gebruikerservaringen te ontwerpen die het beste van digitale technologieën benutten en deze naadloos in complexe menselijke omgevingen brengen.

Volgens de Harvard Business Review is er een sterke zakelijke interesse in "ontwerpdenken" als een manier om bedrijven open te stellen voor nieuwe markten door innoverende nieuwe mensgerichte producten en ervaringen. Met een HCID-masterdiploma aan de Harrisburg University - Philadelphia ben je klaar om dit exploderende veld te betreden. Binnen slechts een paar jaar na je afstuderen kun je de zes cijfers verdienen terwijl je werkt dat stimulerend en zeer gewaardeerd is.

office, business, colleaguesGratis foto's / Pixabay

Master of Science in Human-Centered Interaction Design (HCID)

Het afstudeerprogramma van 36 uur in Human-Centered Interaction Design is bedoeld om de mensgerichte samenwerkingsmentaliteit te bevorderen die deel uitmaakt van de 21e-eeuwse push naar ontwerpgestuurde zakelijke kaders. Het HCID-masterprogramma is interdisciplinair en brengt de toepassing van kennis uit de sociale en gedragswetenschappen, informatica, software engineering en projectmanagement samen. De graad bevordert ontwerpdenken en een focus op gebruikersbehoeften als primaire innovatiefactoren voor succesvolle digitale producten, diensten en ervaringen.

De graad is bedoeld om personen met een vrije kunsten, geesteswetenschappen, zakelijke en technologische achtergronden op te leiden voor een loopbaan in het snelgroeiende veld van UX-onderzoek, ontwerp van digitale diensten en interactieve productstrategie en -ontwerp. Functietitels voor studenten na hun afstuderen zijn onder meer UX Researcher, Interaction designer, UX designer, Information architect, Interactive systems designer, Digital systems analyst en Digital services (of UX) manager.

De Masterclass

Om de brug te slaan tussen bestaande training en ervaring en het nieuwe ontwerpgerichte interactieve veld, zal het HCID-programma een unieke inleidende benadering gebruiken voor een intensieve benadering van vaardigheden en kennisopbouw genaamd Masterclass. De Masterclass in HCID zal fungeren als een pre-entry exposure- en trainingcertificaatprogramma. Het heeft twee functies:

Expose en introduceer bestaande graad houdt aan de geschiedenis, perspectieven, contexten en methoden die de basis vormen van de ontwerppraktijk; en

Evalueer elke nieuwe cohort interesse in en capaciteit voor interdisciplinair creatief denken en digitale mediale productie.

De student met een niet-interactieve, niet-zakelijke achtergrond volgt de Masterclass (niet-credit dragend). Als de student een voldoende heeft behaald, wordt de student toegelaten tot het HCID-programma. Als de student niet aan de normen voldoet, krijgt de student een professioneel certificaat in HCID.

Programmadoelen

 • Aantonen van fundamentele kennis van theorieën en toepassingen van menselijk gedrag en ontwerpwetenschap.
 • Communiceer, werk samen en coördineer effectief over verschillende populaties en media.
 • Onderzoek effectief mensen, documenteer problemen en bepaal de relevantie van onderzoek.
 • Ontwikkel en reflecteer op de opkomende rol van professionals als designdenkers.
 • Ontwerp en produceer boeiende interventies gefaciliteerd door digitale technologieën.

Mensgerichte interactie Ontwerpvereisten

De volgende cursussen omvatten de Master of Science in Human-Centered Interaction Design - 36 semester hours. De waarde van het semesteruur van elke cursus staat tussen haakjes ().

Voltooi alle volgende kerncursussen - 18 semesteruren:

 • IMED 500 Design Perspectives (3)
 • IMED 504 Methoden voor ontwerponderzoek (3)
 • IMED 510 Menselijke sociotechnische interacties (3)
 • IMED 520 Gebruikers
 • IMED 540 Design Tools
 • IMED 570 Patronen ontwerpen

Volg de volgende ervaringsgerichte cursussen - 6 semesteruren:

 • IMED 695 Design Research Studio (3)
 • GRAD 699 Afstudeerscriptie (3)

Voltooi de volgende concentratie:

Geïndividualiseerde concentratie:

De Master of Science in Human-Centered Interaction Design-student moet 12 keuzevakken (9 studiepunten van bestaande cursussen met adviseurconsultatie / goedkeuring en een 3 studiepunten IMED 680 Special Topics-cursus) volgen. Het bestaande cursusaanbod in de masterprogramma's van de Harrisburg University biedt de student kansen om zijn vaardigheden en kennis van verwante gebieden in Analytics, Healthcare IT, E-Business en IS / IT Management te verdiepen, afhankelijk van de interesse van de student. Na acceptatie van het programma ontvangt de student een-op-een advies om een geschikt studieprogramma te maken dat de kernfocus in HCID in evenwicht brengt, met aanvullende training van andere afgestudeerde programma's van de Harrisburg University . De bedoeling is om de student persoonlijk relevante training te geven in vak- en vaardigheidsgebieden die aansluiten bij de carrièredoelen van de student.

Toelatingsprocedure

E-mail HMS@harrisburgu.edu om programmadetails en toepassingsinstructies op te vragen.

Het toelatingsproces bij HU is ontworpen om je te helpen goede beslissingen te nemen over je educatieve keuzes en om ervoor te zorgen dat je alle inschrijvingsopties aan de universiteit verkent, zodat je het plan vindt dat het beste bij je past. Het proces is informatief en aanmoedigend - niet om een intimiderende barrière voor uw educatieve plannen te vormen. Net zoals elke student persoonlijke aandacht in de klas krijgt, krijgt elke aanvrager grondige overweging en begeleiding tijdens het inschrijvingsproces.

De universiteit zoekt studenten met verschillende achtergronden die kunnen bijdragen aan een levendige en diverse universitaire gemeenschap. Studenten kunnen hun academische potentieel op verschillende manieren aantonen. Geen enkele specifieke factor kan het potentieel van een student meten, daarom houdt de universiteit rekening met alle aspecten van uw toelatingsaanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here. Lees Minder