MS Business Analytics en informatiebeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Decennialang heeft de Krannert School of Management een analytische bedrijfsaanpak gebruikt om industrieleiders te ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van studenten die willen bouwen op hun wetenschappelijke, technologische, technische en wiskundige achtergrond (STEM) om vooraanstaande organisaties op te richten, te leiden en te laten groeien. Het MS in Business Analytics en Information Management (MS BAIM) -programma zal studenten opleiden in geavanceerde informatietechnologieën en analysetechnieken. Het programma is ontworpen om geïnformeerde besluitvorming met behulp van gegevens te verbeteren. Het curriculum is rigoureus en is gericht op het ontwikkelen van vaardigheid in het gebruik van softwaretools en -methodologieën binnen het bedrijf.

Krannert MS Business Analytics

115668_qut.png

1. STEM-gecertificeerd programma

Krannert's MS Business Analytics

2. Toepassing in de echte wereld

De MS BAIM Experiential Learning-cursus (MGMT 690 Industry Practicum) biedt onze studenten de mogelijkheid om de kennis uit hun studies in een toepasselijk gebied via een scriptie of project toe te passen. Deze cursus is ideaal voor studenten die een loopbaan van het analytische type nastreven (bijv. Data / OF-analist, Data Scientist, Decision Scientist, Business Consultant, enz.) En het is ontworpen om de kennis en vaardigheden die u van uw meesters hebt ontwikkeld, te verbeteren en te integreren niveau cursussen door met succes een analytische oplossing te ontwikkelen met een industriepartner. Het grootste deel van uw tijd zal dus besteed worden aan het werken met uw projectmedewerkers om de antwoorden en deliverables te leveren die door de partner zijn gespecificeerd. Klik hier om meer te leren.

3. Curriculum van wereldklasse

Krannert's MS BAIM-programma is consequent een topprogramma geweest, niet alleen in de VS maar ook in de wereld door verschillende publicaties. Alleen al in 2018 werd het MS BAIM-programma van Krannert geclassificeerd als # 1 Data Science Master-programma in de VS door CIO Magazine en # 12 Business Analytics-master in de wereld door QS World University Rankings. Masters in Data Science rangschikt ook de Krannert MS in Business Analytics # 8. Studenten worden geïnstrueerd door bekroonde managementinformatiesystemen en de faculteit Kwantitatieve methoden die competentie ontwikkelen in de huidige beste werkwijzen voor gegevensverwerking en -analyse.

4. Internationale studentenorganisatie

Bij Purdue is een veelzijdige internationale ervaring gebaseerd op je dagelijkse interacties in een van de meest diverse studentenlichamen ter wereld. Purdue University behoort tot de topuniversiteiten voor internationale studenteninschrijving in de VS De Krannert School of Management is een plaats waar individuen vanuit verschillende landen, achtergronden en overtuigingen samenkomen in een samenhangende klasomgeving die de wereldwijde leerervaring verbetert, terwijl ook een verrijking wordt bevorderd persoonlijke transformatie bij onze studenten. Het huidige cohort bestaat uit studenten uit 29 verschillende landen en de deur staat altijd open voor meer!

Programma Feiten

 • Duur: 11 maanden (3 semesters)
 • Startdatum van de les: juni
 • Totaal aantal uren voor creditering: 36

Alumni resultaten

97% van de MS BAIM-afgestudeerden zijn binnen 180 dagen na hun afstuderen in een baan geplaatst.

Recente Krannert MS BAIM afgestudeerden zijn aangenomen bij:

 • Amazone
 • appel
 • avant
 • bank van Amerika
 • CMA CGM
 • Deloitte
 • DiDi Chuxing
 • FedEx Services
 • Meijer
 • MGM Resorts International Operations
 • De Hertz Corporation
 • Verizon Draadloos
 • Walmart eCommerce

… En meer!

Citaat van de student

115669_quote4.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move indu ... Lees meer

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move industry forward and change the world. Lees Minder