MS Applied Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

De Master of Arts in Economics bestaat uit een basisprogramma (afgezien van studenten die vergelijkbare cursussen hebben afgerond), kerneconomie, een onderzoeksproject in het door jou gekozen concentratiegebied, een masterscriptie en mogelijkheden voor stages.

Voltijdstudenten maken het programma in twee jaar af. Een flexibel formaat is beschikbaar om aan de behoeften van deeltijdstudenten te voldoen.

Leerresultaten

 • Inzicht krijgen in moderne micro- en macro-economische theorieën en hun toepassingen voor hedendaagse economische problemen, waaronder besluitvorming in omstandigheden van risico en onzekerheid, en de rol van informatie; open economie macro-economie en de toepassing ervan op wisselkoersschommelingen en financiële crises; efficiëntie loonmodellen, echte zakelijke cycli; en endogene groei.
 • Voer een originele kwantitatieve empirische analyse van een relevant economisch probleem uit, studenten moeten in staat zijn om een ​​economische theorie uit te drukken in termen van een waarneembaar model; een strategie formuleren voor het verzamelen van de gegevens die nodig zijn om een ​​wel gespecificeerd empirisch model te schatten; de juiste schattingsmethode voor het empirische model bepalen; gebruik statistische software om een ​​dergelijke schatting uit te voeren; en de resultaten op zinvolle wijze interpreteren.
 • Voer onafhankelijk economisch onderzoek uit, inclusief de ontwikkeling van een originele onderzoeksvraag, een compilatie van een literatuuronderzoek, de specificatie van een theoretisch en toetsbaar empirisch model; econometrische analyse; en effectieve communicatie van de belangrijkste bevindingen en beleidsimplicaties van het onderzoek.

leerplan

Cursussen zijn afkomstig uit het departement Economie, maar omvatten ook verwante cursussen die worden gegeven aan de School of Management en de afdelingen informatica en wiskunde.

CONCENTRATIEGEBIEDEN

Concentratie-opties bieden een raamwerk waarmee afgestudeerde studenten hun programma kunnen organiseren om individuele doelen te bereiken.

 • Algemene economie
  Studenten werken samen met een gediplomeerd adviseur om een ​​plan van studie te ontwerpen. Sommige studenten gebruiken deze optie om zich voor te bereiden op Ph.D. studies; anderen bereiden zich voor op een loopbaan als econoom in de overheid of de privésector. Er bestaan ​​kansen voor gericht onderzoek, een masterscriptie, studie / onderzoek in het buitenland en stages.
 • Financiële economie
  Studenten hebben de mogelijkheid om binnenlandse en internationale financiële markten te bestuderen, evenals de principes van financiële besluitvorming in de beroepen bankieren, vermogensbeheer en financieel management. Studenten kunnen zich ook inschrijven voor MBA-cursussen en een onderzoeksproject op het gebied van financiële economie voltooien.
 • Internationale economie
  Studenten volgen vakken in internationale handel en internationale financiën en selecteren drie keuzevakken uit vakken als economische ontwikkeling, ontwikkelingsmicro-economie, ontwikkelingsmacro-economie, natuurlijke hulpbronneneconomie en ontwikkelingsbeleid en internationale politieke economie. Studenten voltooien ook een onderzoeksproject in de internationale economie.

ONDERZOEKPAPIER, AFGESTUDEERDE Seminarie en bewijsvoering

De masteropleiding vereist dat alle studenten een onderzoeksproject op hun concentratiegebied uitvoeren. Je overlegt met een faculteitsadviseur met wie je een specifiek onderzoek of een geografisch belang deelt om praktische en relevante ideeën voor onderzoek te ontwikkelen. Uw adviseur houdt toezicht op het schrijven van het onderzoekspaper, dat betrekking heeft op de beheersing van relevante economische theorieën, statistische methoden en methodologie voor veldonderzoek.

De masterproefoptie vereist voorafgaand uitmuntend onderzoek en cursussen en omvat een mondeling examen. Een kopie van het proefschrift zal beschikbaar worden gesteld aan het publiek in de Gleeson Library van USF .

Overzeese studie en stages

Afgestudeerde studenten kunnen een zomer doorbrengen aan een universiteit in het buitenland en zes studiepunten (als keuzevakken) behalen voor hun graad bij USF. De overzeese studie vereist goedkeuring door de afgestudeerde adviseur en coördinator van het concentratiegebied. Studenten kunnen ook een stage volgen, die een keuzevak vervangt na goedkeuring door de afgestudeerde adviseur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Lees meer

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Lees Minder
San Francisco , Buenavista , Oranje + 2 Meer Minder