MS Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

De vraag naar bekwame datawetenschappers en managers met de mogelijkheid om big data te gebruiken om waarde toe te voegen aan hun organisaties groeit snel en er is nooit een betere of spannendere tijd geweest om een graad in dit snelgroeiende veld na te streven.

Harrisburg University Master of Science van Harrisburg University (MS) in Analytics is ontworpen voor studenten met een sterke achtergrond in wiskunde, informatica, engineering of economie die op zoek zijn naar de specifieke technieken en tools die betrokken zijn bij analyse en de zakelijke vaardigheden om deze kennis effectief en strategisch toepassen. Of u nu wilt groeien in uw huidige functie of een nieuwe richting wilt inslaan, Harrisburg's MS in Analytics biedt u de praktische vaardigheden en de praktijkervaring die u nodig hebt om een lonende carrière in big data na te streven.

Aangevuld met door de industrie geleverde projecten, zullen HU-afgestudeerden uitzonderlijk goed uitgerust zijn om de volledige waarde van gegevens te benutten en te communiceren naar de organisaties die zij bedienen. Deze masteropleiding in de Harrisburg University is een krachtige nieuwkomer op het gebied van data-analyse en is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de volgende golf van analyse-professionals die zich in een goede positie bevinden om hun carrière te starten.

Bedrijven gebruiken tegenwoordig datamining en analyse om prijzen, marketing en R te stimuleren

HU's Master of Science in Analytics combineert wiskundige en statistische studie met instructie in geavanceerde computer- en data-analyse. Studenten leren patronen en trends te identificeren; interpreteren en inzicht verkrijgen uit enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens; en communiceren hun bevindingen in praktische, nuttige termen. Het programma is bedoeld voor studenten met een sterke achtergrond in wiskunde, informatica, engineering of economie die op zoek zijn naar de specifieke technieken en tools die betrokken zijn bij analyse en de zakelijke vaardigheden om deze kennis effectief en strategisch toe te passen.

Alle drie gebieden van data-analyse worden bestudeerd: voorspellend (voorspelling), beschrijvend (business intelligence en data mining) en prescriptief (optimalisatie en simulatie). Het uitgebreide curriculum van HU biedt een breed perspectief en leert de vaardigheden die nodig zijn om zeer effectief te zijn bij het oplossen van zakelijke uitdagingen in de echte wereld. Studenten leren dat eenvoudige data-analyse misleidend kan zijn, dat grootschalige problemen niet vatbaar zijn voor naïeve oplossingen en dat het werken met ongestructureerde veldgegevens anders is dan het werken met de resultaten van een ontwerp-experiment. Cursussen omvatten alles van databasebeheer, statistische analyse en datamining tot projectbeheer en business intelligence.

122464_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpgCarlos Muza / Unsplash

Overzicht

Dit urenprogramma van 36 semesters bereidt de student voor door tijdens het eerste jaar diepgang in analyse te bieden en tijdens het tweede jaar gerichte functionele studie die kan worden toegepast op elke discipline of elk interdisciplinair gebied. Gegevensanalisten smeden nieuwe relaties in vrijwel elke discipline: business, gezondheidszorg, geologie, wiskunde en statistiek, biologie, chemie, informatica, informatiesystemen en technologie, engineering, psychologie, gedragswetenschappen, operationeel onderzoek en meer, naast potentiële interacties tussen deze disciplines, op basis van rolgebaseerde interactie met informatie en analyse om zeer collaboratieve, gegevensgestuurde organisaties mogelijk te maken

De Analytics-student voltooit een individuele concentratie.

Programmadoelen

Afgestudeerden van ANMS kunnen:

 • Identificeer en beoordeel de kansen, behoeften en beperkingen voor gegevensgebruik;
 • Maak duidelijke en inzichtelijke analyses snel van richting veranderen zoals vereist door deze analyses;
 • Meet, evalueer en leg het kwaliteitsniveau van een gegevensset uit en ontwikkel een plan om de kwaliteit te verbeteren;
 • Werk effectief in een team om oplossingen voor data-analyse te ontwikkelen;
 • Ethische kwesties met betrekking tot intellectueel eigendom, integriteit van gegevensbeveiliging en privacy herkennen en analyseren; en
 • Communiceer duidelijk en overtuigend naar verschillende doelgroepen.

Afgestudeerden worden datawetenschappers en analisten in werkgroepen voor financiën, marketing, operations en business intelligence die grote hoeveelheden gegevens genereren en verbruiken.

Analytics-vereisten

De volgende cursussen omvatten het Master of Science in Analytics-programma - 36 semesteruren. De waarde van het semesteruur van elke cursus staat tussen haakjes ().

Voltooi alle volgende kerncursussen - 15 semesteruren:

 • ANLY 500 Analytics I: principes en applicaties (3)
 • ANLY 502 Analytische methoden I (3)
 • ANLY 506 Exploratory Data Analysis (3)

of

 • ANLY 512 Gegevensvisualisatie (3)
 • ANLY 510 Analytics II: principes en applicaties (3)
 • ANLY 545 Analytische methoden II (3)

of

 • ANLY 560 Functionele programmeermethoden voor Analytics (3)

Volg de volgende ervaringsgerichte cursussen - 6 semesteruren:

 • GRAD 695 Onderzoeksmethodologie en schrijven (3)

en

 • ANLY 699 Toegepast project in ANLY (3)

of

 • GRAD 699 Afstudeerscriptie (3)

individuele

De Master of Science in Analytics-student kan keuzevakken kiezen van in totaal 15 studiepunten uit elk programma op universitair niveau. Met deze optie kunnen Analytic-studenten hun eigen specialisatie en concentraties bouwen.

Toelatingsprocedure

E-mail HMS@harrisburgu.edu om programmadetails en toepassingsinstructies op te vragen.

Het toelatingsproces bij HU is ontworpen om je te helpen goede beslissingen te nemen over je educatieve keuzes en om ervoor te zorgen dat je alle inschrijvingsopties aan de universiteit verkent, zodat je het plan vindt dat het beste bij je past. Het proces is informatief en aanmoedigend - niet om een intimiderende barrière voor uw educatieve plannen te vormen. Net zoals elke student persoonlijke aandacht in de klas krijgt, krijgt elke aanvrager grondige overweging en begeleiding tijdens het inschrijvingsproces.

De universiteit zoekt studenten met verschillende achtergronden die kunnen bijdragen aan een levendige en diverse universitaire gemeenschap. Studenten kunnen hun academische potentieel op verschillende manieren aantonen. Geen enkele specifieke factor kan het potentieel van een student meten, daarom houdt de universiteit rekening met alle aspecten van uw toelatingsaanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose what’s the best reason to attend college here. Lees Minder