MRes ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De MRes RCA Design Pathway bouwt ontwerponderzoeksvaardigheden op die kunnen worden ingezet binnen academische en professionele carrières. We stimuleren innovatie en pakken complexe systemen en sociale uitdagingen aan, van de toekomst van werk tot de circulaire economie, klimaatverandering, AI en gezondheidszorg.

Wij bieden interdisciplinair leren; je wordt blootgesteld aan het volledige scala aan programma's binnen de School of Design, inclusief onze MA's, onderzoekscentra en netwerken. Ervaren onderzoekers organiseren seminars en workshops over ontwerponderzoek over onderwerpen als cybernetica, etnografie, ethiek, toekomstvoorspelling, speculatief ontwerp, participatief ontwerp, actieonderzoek, reflectieve praktijk, robotica en codering.

Het curriculum van The Pathway biedt een transformationele ervaring en biedt u de mogelijkheid om uw eigen expertisegebied op te bouwen via een solo-onderzoeksproject. Je ontwikkelt kennis in ontwerponderzoek door experimenten in theorie en praktijk, interdisciplinaire kennisuitwisseling en peer-to-peer review.

Onze programma's worden geleverd door een combinatie van gestructureerd leren, bestaande uit lezingen en masterclasses; workshoplessen gebaseerd op een vastgestelde taak; door een tutor geleide seminarlessen waarbij studenten wordt gevraagd om te reflecteren op materiaal dat ze vooraf hebben gelezen of bestudeerd en projectopdrachten die het gestructureerde lesprogramma ondersteunen.

Hexo Touch

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig geselecteerd op basis van verdienste en sollicitaties. De cursus verwelkomt kandidaten van over de hele wereld en leeftijden van zowel academische als professionele ervaring.

Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeelding, nieuwsgierigheid en het vermogen om te reflecteren, bekritiseren en innoveren, zoals aangetoond in de onderzoeksverklaring en de portfolio; het beoordeelde ook het potentieel om van het programma te profiteren en om in het algemeen hoge normen te bereiken.

Hoewel het niet nodig is om een relevante ontwerpdiploma te behalen, verwelkomen we aanvragers die geïnteresseerd zijn in ontwerponderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder