MRes in Biosciences

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MRes in Biosciences biedt u deskundige onderzoekstraining ingebed in onze onderzoeksgroepen van wereldklasse ingebed in een of meer van onze onderzoeksthema's in Biosciences. U profiteert van onze gespecialiseerde faciliteiten op weg naar het behalen van een onderzoekskwalificatie van echt onderscheid.

Onze gespecialiseerde faciliteiten omvatten:

  • Een op maat ontworpen £ 12,5 miljoen kustonderzoeksschip.
  • Het unieke centrum voor duurzaam aquatisch onderzoek.
  • Geavanceerde computerfaciliteiten met high-end grafische werkstations.
  • Op maat gemaakt gedrag en ecologische laboratoriumfaciliteiten.
  • Toegewijde moleculaire ecologie en endocrinologie faciliteiten en laboratoria.

De eerste termijn bestaat uit twee verplichte modules met kernwetenschappelijke vaardigheden, kennis van onderzoeksmethoden en wetenschappelijke beoordeling, en een module gekozen uit een aanbod van het College of Science. De tweede en derde term worden gebruikt door het onderzoeksproject.

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor de MRes Biosciences is een eerste of hogere tweedeklas graad in Bioscience of een gerelateerd onderwerp.

Van aanvragers van dit programma wordt normaal gesproken verwacht dat zij voldoen aan de hierboven vermelde minimale toelatingseisen. De hogeschool / school behoudt zich het recht voor om hogere academische cijfers en kwalificaties te vragen.

Bij toelatingsbeslissingen wordt niet alleen rekening gehouden met eerdere academische kwalificaties, maar ook met factoren zoals de standaard van de onderzoekssynopsis / het voorstel dat door de aanvrager is ingediend, hun prestaties tijdens een interview (indien nodig), de intensiteit van de competitie voor beperkte plaatsen en relevante beroepservaring (waar toepassing).

Hoe u onder toezicht staat

Tijdens de cursus van een jaar, zul je een reeks aangeleerde modules ondernemen voordat je aan een groot onderzoeksproject begint onder begeleiding van deskundig onderzoekspersoneel dat je ontwikkeling van onafhankelijke onderzoeksvaardigheden zal begeleiden en ondersteunen, wat leidt tot een proefschrift geschreven in de stijl van een wetenschappelijk artikel.

Welsh-voorziening

Als u een Welsh-spreker bent, is onze toegewijde academie, Academi Hywel Teifi hier om u gedurende uw hele tijd aan de Swansea University . We bieden u:

  • Een interview via het medium Welsh bij het aanvragen van een plaats.
  • De optie om uw persoonlijke correspondentie in het Welsh te ontvangen - wij zullen dan met u communiceren in de door u gewenste taal.
  • De optie om je cursussen of examens te schrijven en in te dienen via het medium Welsh (zelfs als je ervoor hebt gekozen om in het Engels te studeren) en er zal alles aan worden gedaan om je werk in de originele taal te markeren.
  • Een Welsh-sprekende persoonlijke tutor.
  • Eén-op-één ondersteuning om uw academische Welshe taalvaardigheden te verbeteren.

Sinds 2011 is het aantal studenten dat via Welsh aan de Swansea University studeert met 40% toegenomen en onze * TEF-gegevens over de afgelopen twee jaar laten zien dat Welsh-medium studenten zeer goede prestaties leveren met betrekking tot inzetbaarheid (* Swansea University TEF return 2017 en 2018).

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder