MRes duurzame energie en bouwtechnologieën

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Graad: duurzame energie en bouwtechnologieën MRes
 • Soorten studies: voltijds
 • Duur: één jaar
 • Startdatum: september 2020

138966_1.jpegUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cursus overzicht

Dit is een voltijds onderzoeksprogramma van 1 jaar dat volledig is gevestigd in Ningbo, China. Het belangrijkste doel van het programma is om studenten een gedegen en coherente onderwijservaring te bieden die kritische intellectuele vermogens ontwikkelt door toepassing op de methoden en praktijken die betrokken zijn bij energie-, architectuur- en milieukwesties.

Concurrentievoordeel kan ook worden behaald door de afgestudeerden door het hoge niveau van milieubewustzijn te handhaven dat het programma bepleit. Het voorgestelde programma is ook bedoeld om de aantrekkingskracht van onze educatieve activiteiten voor afgestudeerden en beoefenaars met verschillende academische en professionele achtergronden te vergroten.

De specifieke doelstellingen zijn als volgt:

 • om integratie tussen de afzonderlijke disciplinaire gebieden te stimuleren.
 • innovatie aanmoedigen en creativiteit ontwerpen binnen een gezonde operationele context.
 • de overdraagbare vaardigheden van de studenten in onderzoeksmethoden op postdoctoraal niveau ontwikkelen.
 • een diepgaand onderzoek van een relevant onderwerp vergemakkelijken door middel van onafhankelijk onderzoek.

Cursus structuur

Deel I: verplichte modules (totaal 60 studiepunten)

Deze studiepunten kunnen worden verzameld uit cursussen die worden aangeboden vanuit het Research Training Program van de Graduate School of andere eenheden die generieke training binnen de universiteit aanbieden, of vanuit andere generieke trainingscursussen die binnen individuele scholen worden gegeven. De generieke cursussen worden geselecteerd in overleg met de begeleider (s) en dienen verband te houden met het onderzoeksonderwerp van de student. De keuze van deze modules is ter beoordeling van de school van de student. Begeleiding over de geschiktheid van de inhoud van modules is verkrijgbaar bij de Graduate School en Supervisors.

Deel II: proefschrift (totaal 120 studiepunten)

Een volledig jaar onderzoek in een deelgebied van de cursus in een teamomgeving, gevolgd door het indienen van een proefschrift ter beoordeling door twee examinatoren. Het supervisieteam bestaat doorgaans uit twee supervisors die het onderzoeksthema en het programma adviseren.

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Beurzen

We bieden op instap gebaseerde beurzen om uitzonderlijke kandidaten voor een opleiding te belonen. Op basis van onze gegevens krijgt bijna 30% van onze niet-gegradueerde studenten en meer dan 40% van onze postdoctorale studenten een beurs voor hun deelname. Eenmaal ingeschreven, komen huidige studenten in aanmerking voor aanvullende verdiensten en / of prestatiebeurzen.

We hebben ook financiering om studenten die naar UNNC komen een niet-opleiding te geven.

Toelatingseisen

 • Cursusvereisten een graad van onderscheiding op 2.1 en / of een master op merit niveau of hoger in een relevant onderwerp (of internationaal equivalent).
 • In een relevante discipline Werktuigbouwkunde, Productietechniek, Materialen, Luchtvaarttechniek, Chemische Technologie en andere gerelateerde technische achtergrond, afhankelijk van het hebben van geschikte modules.

Engelse taalvereisten

 • Kandidaten van wie de eerste taal geen Engels is of van wie de toegangskwalificatie niet in het Engelse medium is behaald, moeten bewijs leveren van hun vaardigheid in het Engels.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Lees meer

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Lees Minder